Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Meni je uredno stiglo poslednjih 5 posiljka koje imaju TN do "Accepted by airline", poslednja stigla posle 2 nedelje, zajedno sa jednom od pre 4.

Meni nijedna nije izostala, bar 10-20 ove godine. Zadnje 2 za 15 dana od slanja stigle.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

ORICO M3H4 USB HUB 4 Port USB 3.0 HUB and 1 Port USB3.0 5Gbps and 3 Ports USB2.0 480Mbps Aluminum Alloy Desk Hub Mac Design
http://s.aliexpress.com/r6Fb22a6?fromSns=Copy to clipboard
nije mnogo skuplji [emoji41]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Šta im ovo žnači: Arrived in destination country; awaiting customs clearance ?

Zar je moguće da je već stiglo u Srbiju, poslato je 13.08 ?

mislim da ti je ovo dovoljan odgovor
89ebaf7cf755ebc0a2bec06cd96700ae.jpg

Šta se to dešava, prethodnu pošiljku sam čekao 40+ dana :S:

Da li je neko kupovao alat na Aliju?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Preporuka za neku akcionu kameru oko 50 ak dolara (moze i malo preko ako je neki best buy) i neki dron sa kamerom do nekih 200$?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel samo meni u zadnje vreme sitne isporuke iz kine (bez TN) ne stižu?!? Ili je to zato što je žena napljuvala poštara kod kolege jer se isGanisaoCi za 50 dinara? Bukvalno 3 stvari za redom ni nisu stigle, jednu mi se javio kinez da mu je vraćena nazad, ove dve ni traga ni glasa. Nikad mi se to nije desilo, a baš dosta kupujem, pogotovo u ovo doba godine.

Kad već pominješ, meni nije stiglo (i verovatno i neće) nekih 5-6 pošiljaka bez praćenja iz juna ove godine, a bukvalno sve pre i posle toga je stizalo bez problema, čak i prilično brzo.
Sve pošiljke su bile od različitih prodavaca, uglavnom sa dobrim rejtinzima, ne verujem da su mi svi dali lažne TN, a svi su imali tracking evente do onog poslednjeg "left to the next processing centre".
Moja pretpostavka je da je došlo do neke krađe/uništenja/gubljenja nekog kontejnera posle napuštanja Kine. Ili je neko krenuo da operiše bliže nama, da ne kažem kod nas ...?
Na svu sreću sve su bile neke nebitne stvari, ali malo će mi sad biti neprijatno da otvaram toliko dispute-a odjednom, i još da razmišljam da li svaki od prodavaca misli da sam bednik koji ga folira ...
Ne verujem da može da ima ikakve veze sa poštarima, u mom slučaju bar apsolutno nema šanse.

Poslednja izmena od urednika:
meni kasni jedna narucena 22.06 pa sam otvorio dispue. imam osecaj da postar nece da donosi paket kada stigne u postu nego saceka da se nakupi. uvek kada dodje donese po 10 paketa. a mozda se to gomila u glavnoj posti pa im isporuce tako na gomili, ko ce znati..

prate i karticu i adresu [emoji39]

Može li preporuka za dobre, a povoljne microUSB i Type-C USB kablove za punjenje? Treba mi par komada.

Ja sam narucio bio neke Aukey kablove (bili su razni setovi, micro, mini, type c...)
Ne mogu da se setim koliko su povoljni bili (mislim oko 5e pakovanje od 3-4 komada) ali su sto se tice kvaliteta odlicni za sada...

Poslednja izmena:
Tačno te poštar zavitlava.....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel samo meni u zadnje vreme sitne isporuke iz kine (bez TN) ne stižu?!? Ili je to zato što je žena napljuvala poštara kod kolege jer se isGanisaoCi za 50 dinara? Bukvalno 3 stvari za redom ni nisu stigle, jednu mi se javio kinez da mu je vraćena nazad, ove dve ni traga ni glasa. Nikad mi se to nije desilo, a baš dosta kupujem, pogotovo u ovo doba godine.

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Ne znam bice da je do tebe, meni 10ak zadnjih posiljaka bez TN stigli normalno cak i brzo moze se reci tipa 13-14 dana, tako da tesko da neko krade za 10 godina online narucivanja nikad mi se nije desilo da paket ne stigne, da kasni da, ali da ga nema, e to nije, cak ni davnih dana kad su to i znali da rade nasi postari, sad to ne rade, postoji sistem i lako bi se uslo u trag da je to neki postar uradio.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Šta se to dešava, prethodnu pošiljku sam čekao 40+ dana :S:

Izgleda citaju ovaj forum. I meni je stiglo za 2 nedelje i to 1 dolar vrednosti. Nikad nisam doziveo !
Moracu da prestanem da ih pljujem, jos ako su se otarasili onih silnih prevaranata sto su podmetali niske cene za artikle, a onda slali kojesta isto jeftino ali nije imalo veze sa porucenim.

meni kasni jedna narucena 22.06 pa sam otvorio dispue. imam osecaj da postar nece da donosi paket kada stigne u postu nego saceka da se nakupi. uvek kada dodje donese po 10 paketa. a mozda se to gomila u glavnoj posti pa im isporuce tako na gomili, ko ce znati..

Nikad mi nije stizala gomila. Znalo je deset dana za redom svaki dan da mi donose. Mislim da to zavisi od tvoje lokalne poste. Moras da odes da ih pitas sta se to desava. Svaki put kad mi nesto ne stima, odem kod njih i dignem dzevu. To onda traje neko vreme, pogotovu kad ti vrate artikal. Kinez ti nikad nece poslati ponovo, ma da obecavaju tra la la !

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Menjaj zenu ili postara !

Preporuka za neki dobar charger, ali trebaće mi i neki kabl za punjenje, ako se ne dobija već sa njim, konkretno za Lumia 640XL (fabrički ubija koliko sporo puni, a i kabl mi je oštećen)?

Ne, treba mi običan neki, pošto se na ovom fabričkom kabl oštetio i prekida se punjenje, a on je iz jednog dela, tako da mora ceo novi punjač sa kablom. Plus očajno sporo puni.
Znači sad mi treba neki kabl za punjenje (microUSB) i punjač.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ja sam uzeo pre recimo godinu dana ovo i ovo i stvarno sam prezadovoljan...

Да ли је неко поручивао овај звучник? Приметио сам да је доста мален, стане у длан. Каква је јачина звука?

Original Xiaomi Bluetooth Speaker Aux-in Handsfree Call Stereo Portable Bluetooth 4.0 Aluminum Frame Speaker
http://s.aliexpress.com/fy6F3U7j?fromSns=Copy to Clipboard

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока
Dobar je za tu velicinu, naravno ne ocekuj nikakav bas, moj savet je da za te pare uzmes Anker soundcore nano. Bolji zvuk sudeći po testovima za youtube-a.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kada smo kod njih za koliko najniže soundcore 2 može da se očekuje pošto vidim da se reklamiraju neke akcije za par dana ?
Taj zvučnik deluje dosta dobro

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Za par dana sa shippingom $37.
Bio je i manje, bolja kupovina ce biti ovaj novi Soundcore Motion B $33 sa shippingom. Zvuk je unapredjen u odnosu na SC2, jaci bas, podržava uparivanje sa drugim zvucnikom, vodootporan, samo je baterija manja.
Takodje bih umesto SC2 uzeo i Motion Q, deluje bas dobro.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno