Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
30ak sekundi

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne guglaj fiksnu, već javnu adresu. Nisu iste stvari. Sa ovom privatnom CGNAT-ovanom nema reseta kada bude problema na sajtu. Jedna privatna (koju deliš sa još korisnika) ostaje do ko zna kada.

Pisao sam o tome pre koji mesec, evo c/p:

Pitanja:

Odgovori:

Takođe treba dodati da ima svakakvih korisnika i ako deliš ip sa nekim krete*om, može da se desi ovaj captcha problem u toj meri da ti presedne korišćenje računara i interneta.

Ima li neke ova opciju rutera sa NAT, može li da ublaži štetu?

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    111 KB · Pregleda: 259
Ja poludeh vise od UBEE rutera njihovog. 2.4 mi stalno koci, zaglupi se, pa restart po vise puta. Nije nesto veliko zagusenje u zgradi, mozda 5-6 wifi-ja vidim.
Da li cu resiti problem ako iskljucim 2.4 i 5ghz na UBEE a kupim ovaj ruter ASUS RT-AC51U AC750, i samo prebacim wifi preko njega?
Tnx

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ne znam da li tripujem ali nisam imao problem sa konekcijom od kada sam drugacije nazvao mrezu od 5ghz...

Ja poludeh vise od UBEE rutera njihovog. 2.4 mi stalno koci, zaglupi se, pa restart po vise puta. Nije nesto veliko zagusenje u zgradi, mozda 5-6 wifi-ja vidim.
Da li cu resiti problem ako iskljucim 2.4 i 5ghz na UBEE a kupim ovaj ruter ASUS RT-AC51U AC750, i samo prebacim wifi preko njega?
Tnx

Yup.

Dobih juce racun sa stravicnim poskupljenjem. Sa 3ipo na 4.264. Jel zna ko sta se to desava ? Imam trio gold.
D3 gold 2.294.
mesecno odrzavanje 1.395.
Pickbox 575. Secam se ranije da su rekli da je dzabe.
telefon 0.
Isao sam na sajt i pronadjem da im placam HBO 500.- , koji su pre mesec dana ponudili isto za dzabe, a na racunu ga nema ?
Kakve su to lazi, otimacine ? Nek mi neko objasni, vise mi nista nije jasno ?

Zahvaljujem sto me niko nije udostojio sa odgovorom, nema veze, evo ja cu ipak da vama pomognem da znate sa kim imamo posla. Na reklamaciju su mi rekli da je greska, naplatili su mi pick box, jer zbog digitalizacije se to desilo bla, bla, Kakve veze ima digitalizacija sa racunima ? Plus mi istekao ugovor o smanjenu racuna kao penzioneru, pa ce ponovo da aktiviraju. Znaci svake godine mora da im dokazujem da sam ziv. Lopovi, 700 dinara su hteli da mi ukradu, sta nego kradja ?

Zahvaljujem sto me niko nije udostojio sa odgovorom, nema veze, evo ja cu ipak da vama pomognem da znate sa kim imamo posla. Na reklamaciju su mi rekli da je greska, naplatili su mi pick box, jer zbog digitalizacije se to desilo bla, bla, Kakve veze ima digitalizacija sa racunima ? Plus mi istekao ugovor o smanjenu racuna kao penzioneru, pa ce ponovo da aktiviraju. Znaci svake godine mora da im dokazujem da sam ziv. Lopovi, 700 dinara su hteli da mi ukradu, sta nego kradja ?

Kakvo to smanjenje racuna imaju penzioneri? Jel to onih 10% i da li se to odnosi na ceo paket ili samo na cenu mesecnog odrzavanja?

Tnx

Nehotice izbrisah poruku, elem, AC51 nema gigabitne portove, tako da ako imas net brzine 100 i vise Mbps, onda ti ne zavrsava posao.Bolje gledaj AC53 (mana mu je to sto ima samo 2 LAN porta) ili u tom cenovnom rangu TP-LINK AC900.

Pa 700din je ništa. Nama su celu ugovornu obavezu pobrkali fixne brojeve i na primarnom su kucali impulse van računa a na sekundarni stavili minute (a taj se ne koristi). Mislim da smo 10 puta u toku 2 godine intervenisali i na kraju se dogovorili sa šefom i refundirali su nam sve. Jedino smo bili prinuđeni da produžimo ugovor. A zbog lošeg sporazumevanja sa penzionerom, plaćali smo i brži net koji nam nije trebao. Bilo je i frke oko tih 10% ali se sve rešilo na kraju.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Зато ја код таквих преноса затворим прозор и не чујем комшије. ;)

Mene su prevarili u razgovoru sa operaterom, placam 700din vise svakog meseca. Sve sam zivo pokusao da dodjem do snimka razgovora ali nema sanse. Na kraju su me u call centru pitali, "pa jel hoces da kolega placa razliku?".

Tu sam shvatio sa kim imam posla, nemam drugu opciju osim adsla od 20mbita, i pomirio sam se sa tim.

Mada realno mogu odmah da ih dobijem ako angazujem ratel, ona ****** za zastitu potrosaca, ali izdejstvovacu samo da raskinu ugovor sa mnom, a to mi nije resenje..

Mislim da ti je sada lakse zbog tih 700kinti :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kakvo to smanjenje racuna imaju penzioneri? Jel to onih 10% i da li se to odnosi na ceo paket ili samo na cenu mesecnog odrzavanja?
Moj cale jer je u invalidskoj penziji ima 100% oslobadjanje placanja pretplate za kablovsku, regularni penzosi imaju tih 10%, i mora svake godine da se odnese licna i cek od penzije pre isteka, posle isteka moraju svi oni dodatni papiri.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Који су услови за то ослобађање од претплате? Ја сам у инвалидско пензији али се уговор води на ћалета који је у редовној пензији. Мада сам ја преговарао и потписао уговор.
Уствари у Икому сам ја био носилац уговора док нисам прешао на Тел3, онда је ћале јер се фиксни водио на њега код Телекома.

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Stvarno, kakvih 10% na penzionere? Prvi put to cujem

Tapatalk

То постоји одувек али се тешко нађе на сајту. Мислим да мора да је уговор на пензионера и добије се 10% попуста само на одржавање. Моја мајка је примала туђу негу и помоћ и на основу тога сам био ослобођен 100% од тог одржавања, било је довољно што живи на истој адреси. Нисам сигуран који је услов за инвалидске пензионере, можда 100% инвалидитета, не било која врста.

Kad sam bio u poslovnici da vratim D3i bio jedan penzioner i hteo da dobije taj 10% popust. Ugovor je bio na njegovog sina, al sin je u Bratislavi, pa su mu tražili da sin pošalje ovlašćenje i bar neki dokument skeniran kako bi njegov otac mogao da prebaci ugovor na sebe i dobije popust.

Ljudi vredi li čemu ovaj Pickbox i da li ima neki link sa spiskom sadržaja koji može da se pogleda jer na njihovom sajtu ne nalazim ništa konkretno.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Ljudi vredi li čemu ovaj Pickbox i da li ima neki link sa spiskom sadržaja koji može da se pogleda jer na njihovom sajtu ne nalazim ništa konkretno.

Sent from my Note 4 using Tapatalk
Imam ga ali nisam dva puta ušao u sadržaj... Ima negde oko stotinak serija. Prosto pored Strimia i Kodija nema svrhe.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Najnovija akcija Sbb-a, svi novi korisnici prvih 6 meseci x 1 din
Што се мене тиче, нека новим корисницима дају и 2 године по динар.
Шта ћемо са нама старим корисницима?

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Што се мене тиче, нека новим корисницима дају и 2 године по динар.
Шта ћемо са нама старим корисницима?

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Postoji mogućnost da dobiješ povoljnosti kao novi korisnik

10 % popusta za penzionere se dobija se kad se u poslovnicama potpise zahtev i donese cek od penzije koji oni fotokopiraju. To je oko 100 i nesto din. Sto se tice piciboxa, mislim da nije lose. Ide se na meni u tv, pa se pronadje pbox gde ima gomila serija i filmova. Neki put na programima ne mogu da nadjem nesto valjano, pa odem na pbox.

Dobih juce racun sa stravicnim poskupljenjem. Sa 3ipo na 4.264. Jel zna ko sta se to desava ? Imam trio gold.
D3 gold 2.294.
mesecno odrzavanje 1.395.
Pickbox 575. Secam se ranije da su rekli da je dzabe.
telefon 0.
Isao sam na sajt i pronadjem da im placam HBO 500.- , koji su pre mesec dana ponudili isto za dzabe, a na racunu ga nema ?
Kakve su to lazi, otimacine ? Nek mi neko objasni, vise mi nista nije jasno ?

Mozes im pisati na mail [email protected] , meni uvek odgovore

Jel moze da se raskine ugovor do kraja meseca zbog izbacivanja onih kanala sto su objavili na sajtu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno