Ne guglaj fiksnu, već javnu adresu. Nisu iste stvari. Sa ovom privatnom CGNAT-ovanom nema reseta kada bude problema na sajtu. Jedna privatna (koju deliš sa još korisnika) ostaje do ko zna kada.
Pisao sam o tome pre koji mesec, evo c/p:
Pitanja:
Odgovori:
Takođe treba dodati da ima svakakvih korisnika i ako deliš ip sa nekim krete*om, može da se desi ovaj captcha problem u toj meri da ti presedne korišćenje računara i interneta.
Ima li neke ova opciju rutera sa NAT, može li da ublaži štetu?
Ja poludeh vise od UBEE rutera njihovog. 2.4 mi stalno koci, zaglupi se, pa restart po vise puta. Nije nesto veliko zagusenje u zgradi, mozda 5-6 wifi-ja vidim.
Da li cu resiti problem ako iskljucim 2.4 i 5ghz na UBEE a kupim ovaj ruter ASUS RT-AC51U AC750, i samo prebacim wifi preko njega?
Tnx
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dobih juce racun sa stravicnim poskupljenjem. Sa 3ipo na 4.264. Jel zna ko sta se to desava ? Imam trio gold.
D3 gold 2.294.
mesecno odrzavanje 1.395.
Pickbox 575. Secam se ranije da su rekli da je dzabe.
telefon 0.
Isao sam na sajt i pronadjem da im placam HBO 500.- , koji su pre mesec dana ponudili isto za dzabe, a na racunu ga nema ?
Kakve su to lazi, otimacine ? Nek mi neko objasni, vise mi nista nije jasno ?
Zahvaljujem sto me niko nije udostojio sa odgovorom, nema veze, evo ja cu ipak da vama pomognem da znate sa kim imamo posla. Na reklamaciju su mi rekli da je greska, naplatili su mi pick box, jer zbog digitalizacije se to desilo bla, bla, Kakve veze ima digitalizacija sa racunima ? Plus mi istekao ugovor o smanjenu racuna kao penzioneru, pa ce ponovo da aktiviraju. Znaci svake godine mora da im dokazujem da sam ziv. Lopovi, 700 dinara su hteli da mi ukradu, sta nego kradja ?
Ja poludeh vise od UBEE rutera njihovog. 2.4 mi stalno koci, zaglupi se, pa restart po vise puta. Nije nesto veliko zagusenje u zgradi, mozda 5-6 wifi-ja vidim.
Da li cu resiti problem ako iskljucim 2.4 i 5ghz na UBEE a kupim ovaj ruter ASUS RT-AC51U AC750, i samo prebacim wifi preko njega?
Tnx
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pa 700din je ništa. Nama su celu ugovornu obavezu pobrkali fixne brojeve i na primarnom su kucali impulse van računa a na sekundarni stavili minute (a taj se ne koristi). Mislim da smo 10 puta u toku 2 godine intervenisali i na kraju se dogovorili sa šefom i refundirali su nam sve. Jedino smo bili prinuđeni da produžimo ugovor. A zbog lošeg sporazumevanja sa penzionerom, plaćali smo i brži net koji nam nije trebao. Bilo je i frke oko tih 10% ali se sve rešilo na kraju.Zahvaljujem sto me niko nije udostojio sa odgovorom, nema veze, evo ja cu ipak da vama pomognem da znate sa kim imamo posla. Na reklamaciju su mi rekli da je greska, naplatili su mi pick box, jer zbog digitalizacije se to desilo bla, bla, Kakve veze ima digitalizacija sa racunima ? Plus mi istekao ugovor o smanjenu racuna kao penzioneru, pa ce ponovo da aktiviraju. Znaci svake godine mora da im dokazujem da sam ziv. Lopovi, 700 dinara su hteli da mi ukradu, sta nego kradja ?
Kolilo kasni slika na eon-u u odnosu na digitalnu?
30ak sekundi
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Moj cale jer je u invalidskoj penziji ima 100% oslobadjanje placanja pretplate za kablovsku, regularni penzosi imaju tih 10%, i mora svake godine da se odnese licna i cek od penzije pre isteka, posle isteka moraju svi oni dodatni papiri.Kakvo to smanjenje racuna imaju penzioneri? Jel to onih 10% i da li se to odnosi na ceo paket ili samo na cenu mesecnog odrzavanja?
Imam ga ali nisam dva puta ušao u sadržaj... Ima negde oko stotinak serija. Prosto pored Strimia i Kodija nema svrhe.Ljudi vredi li čemu ovaj Pickbox i da li ima neki link sa spiskom sadržaja koji može da se pogleda jer na njihovom sajtu ne nalazim ništa konkretno.
Sent from my Note 4 using Tapatalk
Што се мене тиче, нека новим корисницима дају и 2 године по динар.Najnovija akcija Sbb-a, svi novi korisnici prvih 6 meseci x 1 din
Postoji mogućnost da dobiješ povoljnosti kao novi korisnikШто се мене тиче, нека новим корисницима дају и 2 године по динар.
Шта ћемо са нама старим корисницима?
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Dobih juce racun sa stravicnim poskupljenjem. Sa 3ipo na 4.264. Jel zna ko sta se to desava ? Imam trio gold.
D3 gold 2.294.
mesecno odrzavanje 1.395.
Pickbox 575. Secam se ranije da su rekli da je dzabe.
telefon 0.
Isao sam na sajt i pronadjem da im placam HBO 500.- , koji su pre mesec dana ponudili isto za dzabe, a na racunu ga nema ?
Kakve su to lazi, otimacine ? Nek mi neko objasni, vise mi nista nije jasno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari