Ma najbolje da cu da trcim po kuci i cipam sve iz struje. Instalacija mi je odlicna i nemam problema sa strujom, nemam nameru ikada ista da iskljucim.Sve je to super dok ne rokne grom, izbije pozar, ili elektrodistribucija sto puta prekine struju kada rade nesto na mrezi...a ti klimu tako zakacenu nemas nikakvog nacina da otkacis.
A sve to da ne bi imao jedan steker.
Takvom logikom sve masine u kuci bi mogli da vezemo direktno u struju, cemu glupi stekeri :-devil-:
Ako imas izolaciju moze komotno LU model a ako nemas onda LT. Koliko znam nijedna nema fabricki grejac, to moze servis naknadno da ti ugradi.
Uzmi LT, ima bolji kompresor i tise i komotnije radi.Hvala na odgovoru !:wave:
Pitanje za poznavaoce Fujitsu 12 LU....da li ima ugradjen elektroekspanzioni ventil ili kapilare?
Ako je tako onda je najverovatnije materijal problem, tj površina je (mikroskopi) hrapava i lako se hvata buđ.Ovo oko prljanja LU tj da ume brzo da se oseca u rezimu hladjenja je i kod mene problem , sta je u pitanju ne znam. Znaci nekoliko paljenja nekon velikog servisa i posle toga isprskana dezinfekcionim sredstvom , ma mozes ga *mjau**mjau**mjau*i . Mislio sam da je mozda do toga sto mi klima uglavnom radi na nekom minimumu pa je to savrseno za pravljenje koje kakvih zgadija ali ko zna , mozda je i do materijala koji su koristeni . Zato cim se desi da zahladni taman toliko da mogu da ukljucim grejanje ja to i uradim , posle toga je odmah bolja situacija , da li pobije zgadiju ili sta vec ali sam primetio da to ume da pomogne , no kad dodje jul i avgust male su sanse da mozes ukljuciti grejanje na neko krace vreme , dok u rezimu grejanja toga nema , tacnije i sto se osecalo nestane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari