Note 5 (gcam) vs. iPhone SE.
Klikom na slike se na flickru mogu pogledati slike u originalu.
Redmi Note 5 (gcam) by John John, on Flickr
iPhone SE by John John, on Flickr
Ovo sam ja primetio bez rominga, telenor sam j u paketu imam ne znam kolgo gigabajta ali nikad tk ne potrosim e sad su mi se potrosili. Opcije za programera pa iskljucio sam mobilni podaci su uvek aktivni to na off. Ne znam dal je ovo resenje ali orimetio sam da kada sam na wifi ponekad se pojavi negde gore gde je i ikonica za wifi pojavji se 4gVratio se pre neki dan za letovanja i pogledam aplikaciju mts centar, zaduzenje 3320 dinara. Malo proguglam i vidim da se mnogi ljudi zale da im se telefon sam povezivao tokom boravka u inostranstvu iako je bio iskljucen internet u romingu. Otvorim listing i vidim da mi se 66 puta povezao na internet i potrosio svaki put po 0.1 mb. Objasnjenje je da 4g mreza moze da se povezuje na internet preko neke aplikacije u romingu iako je on iskljucen. Mene buni kako ne vidim potrosnju te neke aplikacije u data usage na telefonu, znaci sve su aplikacije na 0b u tom periodu.
Probao skro sve romove ali miui definitivno najbolje radi. Trenutno se ne isplati prelazak na neki drugi custom rom.Malo sam čitao oko anti roll, ako sam dobro shvatio, uz otključani BL postoje rešenja za one koji nisu već brikovali telefon. Znači mogu da OTA da idem na GS 9.5.19 sada dok je zaključan BL, a za 15 dana kad otključam biću u mogućnosti da zamenim MIUI ako mi dosadi (na RN4 sam koristio neki RR), pa i da se vratim na stariji MIUI ako bude potrebe. Planiram da dam šansu MIUIu ali ne bih da se zakucam za njega.
Grešim li negde?
Ugradjeni file manager ima tu opciju istohttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.medhaapps.wififtpserver.pro
zašto koristiti kabal [emoji39]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Možeš iz xplore-a ili es file menagera, samo treba da share-udjes folder ili drive u windows-u I sve radiš preko telefona. Posle samo odeš u neki od ovih ili nekih drugih file menagera i odeš u lan ili network i nadjes share-ovani komp/drive/folderLjudi imam ovaj fon 2 dana i juce kad sam pokusao da prebacim sa pc-a na telefon muziku i slike , nisam mogao, jednostavno prevucem nesto i on kao krene da kopira i nikako da se skloni sa pocetka , nece da prekopira cak ni jednu obicnu prostu sliku...snasao sam se tako sto sam prebacio sve na usb pa onda preko otg kabla koji imam na srecu prrbacio sve na telefon...da li neko mozda moze da mi pomogne da prebacujem sa kompa ko covek ??
Možeš iz xplore-a ili es file menagera, samo treba da share-udjes folder ili drive u windows-u I sve radiš preko telefona. Posle samo odeš u neki od ovih ili nekih drugih file menagera i odeš u lan ili network i nadjes share-ovani komp/drive/folder
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jasno je to meni sve ja znam da postoje razni nacini...ali me zanima sto ne radi ono sto sam pokusao...
preporuka za neku flip maskicu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari