Obrati pažnju i koliko se greje telefon i to je bitan podatak.Stigao brzi punjač from PRC. [emoji38] Javljam vreme punjenja čim ga malo istestiram...![]()
![]()
![]()
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Naravno. Ako se bude grejao nešto mnogo razmislicu koliko ću često koristiti opciju brzog punjenja. Mada su ga baš nahvalili na Aliju. Inače odličnog je kvaliteta, masivniji i teži nego ovaj što je stigao u pakovanju. Po komentarima izgleda da se ne greje uopšte...Obrati pažnju i koliko se greje telefon i to je bitan podatak.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Dobar je i fabricki ali mene bas interesovalo kako radi QC3.0 kad vec kažu da podržava...Ugreen ima vrlo kvalitetne proizvode. Dosta zavisi i od samog telefona. Bilo bi dobro da ne greje a puni brzo mada meni i ovaj sto je došao uz telefon puni dosta brzo. Pogotovo što ga ne koristim dok se puni.
Recenzija by @unique93: https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...share_tid=430317&share_fid=10983&share_type=tPlaniram da kupim RN5, jel moze neko da mi iznese utiske o telefonu ?
Jel moze sa te bete posle na stable OTA bez vracanja ili ce uvek biti beta?Evo koga mrzi da čeka MIUI 10 može odma da ažurira. Svega 10 minuta posla.
Ne treba da se radi unlock.
https://youtu.be/q-eWjdGbQcc
)
Uostalom, KP nije potreban za kupovinu Xiaomi telefona![]()
@Kidence clan, cimni ga? jer ima ovde ili ?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Piše se "Jel" a ne "Jer"? jer ima ovde ili ?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Al zato je dobar za dopunjavanje baterije tokom dana. Mi koristimo samo brze punjače. Ne stigne da se zagreje fon ako puniš nekih 50% max. Za 30min koliko ti treba da se spremiš do grada, fon već pun.Ja probao i sa samsungovim, isto njesra, greje se svaki, i svaki qc je brzi za 15 minuta sto ne vrsi aplsoutno nikakav posao, a povecava mogucnost smanjivanja zivotnog veka baterije
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Hvala@Kidence clan, cimni ga
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari