Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Jel si doplaćivao ili glava za glavu?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja cu mozda preci na P20 Pro.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Osim baterije ne znam sta si tako primetno unapredio?

from komsa's S8

Ne mogu da provalim, jel su P20 pro i Mate 10 pro jači po ceni od S8+ ili je obrnuto?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jel si doplaćivao ili glava za glavu?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Doplatio 100e...bilo u martu
Osim baterije ne znam sta si tako primetno unapredio?

from komsa's S8
Pisao sam negde detaljno...stereo zvuk, fluidnost, fp brzinu i sam kvalitet, ravan ekran, više memorije itd. Samu bateriju bi mogao 10x da računam ;)

@milan999 jači su po ceni

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Baterija i hajde da kažemo stereo zvuk, sve ostalo je stvar ukusa, navika i ubedjenja....bolje je što je ravan ekran ili je lakše naći staklo za isti.... i posle nekoliko modela ponovo pazariš zakrivljeno staklo..... Hmmm

from komsa's S8

Ajde ovako da sročim...da ima s9+ sa ravnim ekranom, uzeo bih ga bez razmišljanja umesto ovoga!

Da, to sam razumeo ali to ne znači da je ravan ekran bolji....

from komsa's S8

Upravo to znači, ravan ekran je bolji ekran, potpisujem! Zakrivljeni ekran jedino ima veći wooow efekat i može biti od koristi fenserima po kafeima što sede i drže telefon na stolu zbog wona bi Soraja i Stanija okolo...druge prednosti nema (evo slobodno me demantuj).

Mozda i jesi u pravu tj 100% jesi aali, posle 15 godina koriscenja ravnih ekrana lepo je promeniti malo ili bar imati opciju za promenu
Isto kao i za sve :)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ima i nas kojima je lep zakrivljen ekran i kada sedimo kući :).

Ali sa funkcionalne strane pobedu odnosi ravan ekran. Pa sad ko šta voli.

Poslednja izmena:
Kazem ja koristim telefone koje su bili manje vise isti mnogo godina a sad sam uzeo note 8 i ja sam odusevljen ekranom dal je bolji i izdrzljiviji ravan jeste ali ne zanima me jer kad uzmem u ruku telefon svaki put se odusevim,
A jako malo sedim po kaficima tako da sam ga uzeo iskljucivo zbog sebe
Ali da ima note 8 isti sa ravnim ekranom uzeo bih njega verovatno samo zbog stresa :)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Slažem se da je ravan ekran funkcionalniji,bolji za stakla/folije,poravka je jeftinija itd. ali meni se lično dopada zakrivljen ekran.Deluje kao da je ekran izbačen nekako i ne bih prelazio na ravan ekran sad

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

to su samo tvoja lična ubedjenja i razmišljanje, nema veze sa ekranima.....

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kakve ste babe, edge zakon :) ua tarabe

Meni vala lep edge al mi više smeta nego što koristi, stavim fon u osmo2 nmg dohvatim opcije na vrhu, stvoren da upadne... srećom jednom u nikad ulazim.

Zatim na joystic od drona ista stvar samo što ovde ajd ne moram do kraja da nabijem telefon.

@Proday uvek mu nešto smeta i kud god da pođe šljamu se vraća [emoji14] Nebi on pobegao sa čvajneza da je trava toliko zelena tamo ;)

Poslednja izmena:
Da se upišem i ja u temu, malo kasno doduše. :)

Je l' vam radi download booster? Uključim mobilni internet i wifi i opciju za enable download booster ali ništa se ne dešava kada nešto downloadujem. Skida samo sa wirelessa. Ne znam u čemu je problem. Na S5 je radilo kako treba

Aha, reko' bolje neka ide odmah dok nema nikakvih ogrebotina ili oštećenja. Gledaću kad se OP vrati da ih detaljnije uporedim.

Aha...ja bas pikiram OP6,pa me malo taj tvoj slucaj sa prasinom iznenadio....sorry za off :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Skoro 600 MB, mašala, kod Samsunga nema lagano.

Je l' vam radi download booster? Uključim mobilni internet i wifi i opciju za enable download booster ali ništa se ne dešava kada nešto downloadujem. Skida samo sa wirelessa. Ne znam u čemu je problem. Na S5 je radilo kako treba
pise da radi samo za download aplikacija, sto je prakticno beskorisno.. ako mislimo na istu funkciju..

8da4dd8511833fb67702e752d307bab8.jpg

Sent from Galaxy S8

Dada, na to mislimo. Meni ne radi, skida samo sa wirelessa. Nije mi to toliko ni bitno, nego kada već imam oba pa da iskoristim

Vrh Dno