Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Koju zastitu za displej preporucujete a da ima kod nas da se kupi?

Koristio sam telefon par meseci bez ikakve zastite displeja ali vise ne mogu toliko da pazim[emoji3]
Mislim da je napisao čovek da se kupuje u Srbiji. U kojoj prodavnici ima Whitestone da se uzme?
Pa kod njega...eno u oglasima već par nedelja :d

Kod nas ima da se kupi, nema u prodavnici ali ima u oglasima i tacno je, prodajem ga vec nekoliko nedelja... ;)
Barem je cena tacno onolika koliko sam platio i koliko ce uglavnom platiti bilo ko drugi, a nema cekanja na zastitu vise od 3 dana.

Poslednja izmena:
@Zeha mene je identična izašla 2900 dinara (akcija na amazonu bila)...to što su tebe posrednici odrali ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ih, svaka cast.
Ja nisam nijednu nikad za manje od 44,xx$ video, nigde, za S8(+) i S9(+).
Prodavnica u UK za oko 4€ salje, oko 45€ cena, nasi uzmu 10€ za porez i oko 150rsd za postanske usluge, taman 60€ po 120rsd.

Narucio iz Samsung shopa u Uscu dve folije(pakovanje) za 1990din.

Nudili su mi i staklo od 5000din ali sam se odlucio za foliju.

Pozdrav svima. Imam problem sa punjenjem S8+. Odjednom je prestao da radi fast charging preko kabla. Kada koristim druge punjače sa manjom izlaznom strujom, puni normalno samo sporije (logično). Proverio sam i kabal i punjač i na drugom S8+ uređaju radi normalno. Inače koristim originalni punjač i kabal. Isti kabal koristim kada punim sa slabijim punjačem i sve radi ok. Fast charging mi je uključen softverski. Ne puni ni kada je telefon isključen (na internetu sam našao da bi to moglo da pomogne).

Je l' imao neko sličan problem i kako je rešio?

probaj vise puta za redom da ukljucis punjac dok ne bude pisalo fast charging. okreni kabel (znam da je kao svejedno), ali kod mene ovo nekad upali. okreni punjac u uticnici kontra, nema logike ali meni nekad nekon ovih akrobacija pocne da puni normalno ako nije poceo iz prve.. verovatno je do kabla, probaj drugi ako mozes. cak i ako druge telefone tvoj kabel puni normalno, opet moguce da je do kabla..

Sent from Galaxy S8

I mene je jednom zezalo. Bio je problem u adapteru za punjač...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima, da li neko zna sta je razlog ovakvom "ghost" efektu prilikom snimanja ili kako god to da nazovem? Na kratkom primeru se vidi kada dvoje ljudi setaju sa desne strane koliko nisu ciste figure. Hvala!

Takodje, prilikom snimanja slow-motion klipova, na svakih par klipova se desi blago seckanje 1-2 puta u toku snimka. Da li je jos neko to primetio?

https://youtu.be/mk1JcUW_DwI

Poslednja izmena:
Ako ne želiš taj efekat snimaj u 60 fps

Znaci jedini razlog je 30fps? Pretpostavio sam, ali reko cudno mi je da je toliko los kvalitet zbog 30fps.

Sa 60fps bez gimbala video belezi svaki otkucaj srca u vidu treskanja, jako osetljivo. :) Hvala na odgovoru.

Trebalo bi da radi stabilizacija i u 60 fps

I ja sam primetio da kada se snima slow motion nekoliko puta secne
Pozdrav svima, da li neko zna sta je razlog ovakvom "ghost" efektu prilikom snimanja ili kako god to da nazovem? Na kratkom primeru se vidi kada dvoje ljudi setaju sa desne strane koliko nisu ciste figure. Hvala!

Takodje, prilikom snimanja slow-motion klipova, na svakih par klipova se desi blago seckanje 1-2 puta u toku snimka. Da li je jos neko to primetio?

https://youtu.be/mk1JcUW_DwI

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pozdrav,
Može li se nekako"naterati" Samsung messages da prikazuje u porukama ime kontakta umesto broja. Npr. kad mi stigne obaveštenje o propuštenim pozivima, da umesto broja prikaže ime kontakta. Inače instalirana mi je verzija 5.xx samsung messages.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

da se takmicimo ko ima najlosiju bateriju?

aa14036e5394baec01219e9000621cb2.jpg

Sent from Galaxy S8

Nema potrebe, pobedio si već!

Nije to loša baterija. Zahvali se nekoj aplikaciji ili izuzetno lošem signalu.

Danas mi se azurirale neke aplikacije,a medju njima i Google apk.Pocelo je iz cista mira da mi se desava da kada sam u nekoj aplikaciji,ili sa pocetnog ekrana udjem u glavni meni,nebitno,na sekund,dva se pojavi veliko slovo G,pa onda neki kruzic,kao da nesto ucitava.Onda se vrati u normalu.Dok ovo kucam,desilo mi se vec 5-6 puta.Imate li kakvu ideju,ili moram opet hard reset?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Što je ne ugasiš? Može da se disable

Razmisljam da ga menjam za Huawei P20 ili Mate 10. Da li su to bolji telefoni ili .... ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ja sam sa s8 otišao na mate 10 pro...primetno unapređenje!

Vrh Dno