Blag si mnogo moras da povedes nekog ko nema dlake na jeziku naravno da servis uvek ima neki odgovor , jedino da odneses tv kod nekoga ko ima drugi set top box i drugu kablovsku naprimer sbb ili vektor pa kod njega da probas ima li tih problema sa tim njihovim set top box-om tako ces znati da li je nekompitabilnost set boxa i tv-a u pitanju.
Nije to za servis, TV je ispravan.
Ti jednostavno nisi zadovoljan tim tv-om
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni se vektorov set box gasio na jednom jeftinom FOX televizoru na par sekundi , prvo sam mislio da je HDMI ali kada prikacim na laptop ne gasi se nikad a na drugom tv-u se taj set box ne gasi isto samo na tom fox-u?
To ne znaci da STB i televizor mogu biti nekompatibilni nego znaci da je FOX g0vn0. Nekonzistentni televizori koji ne prolaze nikakvu kontrolu kvaliteta i ako imas srece moze te zapasti dobar primjerak ali veca sansa je da ces dobiti sr*nje televizor.
Gledam bas sponzorisali jedan video spot i na pocetku tog spota se pojavljuje neki FOX TV a na njemu probija osvjetljenje na sve strane i izgleda uzasno. Znaci ni za potrebu reklamiranja nisu mogli ubosti neki super dobar primjerak. Evo pogledajte na pocetku ovog videa: https://youtu.be/g9PZOnU0w4I
A evo i screenshot iz tog videa: Pogledajte prilog 254994
Horor! A pritom ne mislim na televizor![]()
Probao sam svuda istoimam na njemu 3 HDMI ulaza ... bas mi ide to sve na zivac al cu se izgleda morati pomiriti sa tim da je to to ... veliki sam ljubitelj fudbala imam 6 HD arena a tu budu Italijani bude fudbala dobrog i ostalog sporta , ae sad kad je bio Vimbldon jos je i moglo da se gleda na tenisu ni ne smeta toliko valjda zato sto se slika ne pomera levo desno , kosarka isto kad trce levo desno muti ,i ima taj sitan lag ... kad su ostali kanali u pitanju gde nije sport i tu se vidi taj problem al ne toliko koliko na fudbalu i sportu ... a za filmove je odlican ima odlican kontrast , ostrinu sve ok ... kad se pusti sa lap topa ...
Ja sam meseec dana trazio gledao....Sta mislite o Samsung UE50MU6172UXXH?
Trazim tv, pa naidjoh na njega. 4k pedesetica za 60k
Probao sam i hard reset ... ni to ne pomaze , ma videcu sta cu , ma onako ove godine sam imao dobrih investicija u stanu (renoviranja) , plus sam uzeo pred leto camac i pentu pa sam zato malo u skripcu sa parama ... da nisam to sve uradio uzeo bi tv za kes ne bi ga uzimao na rate , videcu ako se to sve ne resi i ako mi nista ne uspe sa zamenom ovog ili jednostavno sa njegovim resavanjem problema ... onda cu jednostavno sacekati godinu dana, mislim on treba da bude isplacen u julu sledece godine ... pa cu ga tad prodati , uzeti pare pa dodati na te i onda uzeti nesto drugo , jednostavno ja taj problem primetim i to mi ne odgovara nikako ... zamara mi oci , za filmove je odlican to se ne mogu zaliti stvarno ... probacu jos par stvari do tad sa njim da resim problem ... jer stvarno ima dobru sliku odlicne boje jarke ... kontrast isto odlican al eto ima taj problem koji mi ide na zivac ... ko zna mozda mi se ovde javi neko ko je imao slican problem ili mi jednostavno da predlog zbog cega mi se to desava ...
Na osnovu tvog opisa rekao bih da taj Fox ima loš deinterlacer, tj. loše upliće sliku kada dobije interlaced signal (poluslike) jer koristi loš algoritam, verovatno zbog slabog procesora. Probaj da na tom set top boxu ako je moguće podesiš da mu šalje signal tipa 720p (ne i) i onda vidi kakvo je stanje. Ako nema tog zamućenja onda je to u pitanju i nažalost ne možeš mnogo da uradiš..
Ako na tom st boxu nema nikakvih podešavanja onda ništa od toga.
Pravo da ti kažem nisam baš dobro razumeo to "lagovanje". Ako možeš idi do prodavnice gde ima još Foxova i zagledaj da li vidiš ima li još neki takvo lagovanje. Ako nema, reklamiraj harderski kvar na tv i neka se oni mlate sa tim.
Ako na tom st boxu nema nikakvih podešavanja onda ništa od toga.
Pravo da ti kažem nisam baš dobro razumeo to "lagovanje". Ako možeš idi do prodavnice gde ima još Foxova i zagledaj da li vidiš ima li još neki takvo lagovanje. Ako nema, reklamiraj harderski kvar na tv i neka se oni mlate sa tim.
Ili npr ovaj snimak isto sa yt ... frame rate interpolation u igrici nekoj , sad bas nesto trazim i cackam na yt ... e na ovom snimku premotaj na minut tacno ... vidis levo snimak to je moj tv "hipoteticki" a ovo desno je kako bi ja voleo da bude, vidis kako je levi snimak naporan za oci , a kako je desni skroz normala i ne opterecuje oci , e tako nekako bi ja objasnio moj problem sa tv ... kao moze da se gleda al nije to toevo snimak premotaj na minut
https://youtu.be/swI8fb4V2c4
Narucujem ga danas, imam neki kupon za giga radnju i oni bodovi pa ce me izaci oko 62, sta da radim, propustih akciju po 60.Ja sam meseec dana trazio gledao....
Obda mi drug ponudio za 55.000 50MU6172UXXH nisam mogo da propustim priliku, nemam jos ni jednu zameeku za taj odnos ulozeno-dobijeno
Послато са Tesla SP3.2 Lite уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari