Sta znam, meni je i na RN5 zvuk odlican, narocito preko slusalica...samo se u podesavanjima za slusalice izabere preset koji najvise odgovara i poprilicno poboljsa zvuk...![]()
realno, sd660 na 3000mah i 6'' ekranom, ne gine dva puta punjenja dnevno.
smešno staviti isti kapacitet kao u a1.
Upravo to. Optimizacija je čudo.Bilo je testova za 6X, kazu lagano sa 50% brightness i ozbiljnim usage-om, moze 7h. Ima test na tech tablets kanalu na YT. Tako da ne mora da znaci, nije kapacitet baterije bas sve. Videcemo.
Bilo je testova za 6X, kazu lagano sa 50% brightness i ozbiljnim usage-om, moze 7h. Ima test na tech tablets kanalu na YT. Tako da ne mora da znaci, nije kapacitet baterije bas sve. Videcemo.
Upravo to. Optimizacija je čudo.
Послато са Mi A1 @Stock
mešate kruške i jabuke. drugačija je optimizacija sofvera, pa i baterije kod MIUI-a u odnosu na stock.
znači 100% će biti lošije i od mi a1.
a ovi što spominju nokije, to bi imalo smisla spominjati da su u istom cenovnom rangu, ali ovako je totalno besmisleno.
Ubrzo na 250, a nakon toga sve sporiji pad. Realno je i A1 do skoro drzao oko 200e za 4/64 ver.Koju cenu ocekujete da dostigne Mi A2 kod nasih prodavaca na KP za 4/64GB varijantu? Videh da ga ima sada za 270-280e.
Ma nije, čekaj rađe 6.1+, ovo ne valja...
Back dugme? Soft tasterima mozes da promenis poziciju.Dabome, a šaomi što ima back na pogrešnoj strani? Mene lično odbija od bilo kog Xiaomi telefona. Tek ove godine su počeli sa 18:9 odnosom stranica i sad su stari telefoni bezveze...
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Nije mi jasno zašto se u ovoj temi uopšte priča o nekom levom Nokia 6.1 telefonu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari