Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Koliko bi vi platili A2 64/4 ? Koliko je po vama realna cena...?

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Bice za nekih 3-4 meseca ta cena kod nas ;)

Na to sam mislio kada dodje na normalnu cenu. Koliko bih ga platio.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Malo ste potcenili ovaj model...mora to jos malo gore ;)

Ako je sada kod nas RN5 4/64gb oko 200e, mislim da ce kod nas u pocetku A2 4/64gb biti oko 300e, ali ce cena brzo da spadne na 260e, pa ce posle polako da pada... :)

U ovom cenovnom razredu konkurencija mu je i Mi Note 3. Malo kanibalizma na delu.[emoji16]

Mi 6x je trenutno oko 200e (4/64), da li će i A2 biti toliko za 3 meseca ili će se zadržati iznad? Verovatno su oni koji žele stock Android iskustvo spremni da plate malo više.

Sent from my Redmi Note 3 Pro SE using Tapatalk

Sledeće nedelje, sreda, stiže mi Mi A2 Black 4/64 Global pa vam javljam utiske ;)

Alal vera. Pisi kakav je, bas me zanima.

Taman da vidim da li će mi se isplatiti nekada prelaz dok Mi A 1 odsluži.

Послато са Mi A1 @Stock

Šta je vrh, što u kutiji dolazi punjač od 2 ampera, a ko hoće brzo punjenje (QC3) treba da kupi nov?
QuickCharge 4 - samo za Indiju
NFC nema?
MicroSD slot nema?
Slušalica nema u kutiji?
Ulaz za slušalice isto nema?
Baterija 3000mah u najboljem slučaju prosek?
Kamere nemaju OIS, a ni telephoto funkciju?
Izgled i ove kopije ajfon kamera koje štrče 2 milimetra u odnosu na leđa telefona?

Ima mnogo nedostataka ovaj telefon!

Poslednja izmena:
Taj qc3 je ionako precenjen. Puni brzo ali i greje lepo bateriju , tako da pored + ima i taj bitan minus.

Baterija ostaje najveća mana ovog telefona, barem po meni. 3300 ili 3400 je nekako morao da ima , ali teško/skupo je bilo menjati proizvodni proces već formiran za Xiaomi 6x

Šta je vrh, što u kutiji dolazi punjač od 2 ampera, a ko hoće brzo punjenje (QC3) treba da kupi nov?
QuickCharge 4 - samo za Indiju
NFC nema?
MicroSD slot nema?
Slušalica nema u kutiji?
Ulaz za slušalice isto nema?
Baterija 3000mah u najboljem slučaju prosek?
Kamere nemaju OIS, a ni telephoto funkciju?
Izgled i ove kopije ajfon kamera koje štrče 2 milimetra u odnosu na leđa telefona?

Ima mnogo nedostataka ovaj telefon!

a izvini sta je alternativa ?
3310 ?

Vidim ja da su ljudi malo postali bahati sa prohtjevima i cijenom te sama tema prelazi iz nečega korisnoga u beskorisno natezanje pojedinaca.
Žalosno da se mob od cca 250€ uspoređuje sa duplo ili tri puta skupljim modelima i priča kako nema ovo ili ono.
Gospodo ništa vas ne spriječava da kupite Pixel2xl ili slično...

Suma sumarum Mi A2 lite ispada bolja opcija za kupovinu, pre svega zbog baterije.

Lepsi? Ima vece bezele sa strane i notch, to ne moze da bude lepse nikako :)

Isti tel sunce ti , a 10x lepši

cekajte vama je a2 lite i nokia 6.1 plus ruznija od a2 ?
onda mora da samnom nesto debelo nije ok..

Meni licno jeste, metal unibody+tanki bezeli+odsustvo notcha-savrsen dizajn :)

Po meni najbolje dizajniran fon u 2018toj je Nokia 7 Plus, mada svako ima razlicit ukus..

Meni licno jeste, metal unibody+tanki bezeli+odsustvo notcha-savrsen dizajn :)

Po meni najbolje dizajniran fon u 2018toj je Nokia 7 Plus, mada svako ima razlicit ukus..
Za ukus si upravu. Meni je 7+ ogavan bas,jedino kada se gleda spreda nije los, inace ledja i kuciste haos. Ali opet kako kome [emoji16]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh Dno