scylla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.03.2013
- Poena
- 365
Ako posle ovog neko kupi note 5 taj treba da ide na ispitivanje.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Lupas gluposti.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ako posle ovog neko kupi note 5 taj treba da ide na ispitivanje.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Bas vala, da je uporedio sa P10L pa da razumem [emoji16]Lupas gluposti.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja sam rekao da je bolji i objasnio zasto.Nisam rekao da je bolji, već da ima bolji odnos cene i kvaliteta. To su dve potpuno različite stvari. A da budem iskren ne vidim da je p10 nešto puno bolji.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9140&idPhone3=8912&idPhone2=8514
Sent from my Redmi Note 3 Pro SE using Tapatalk
Nista ti nisi objasnio. Na strani A2 su samo veci display i cist android, sve ostalo je na strani P10 (ili G6, posto je i on tamo 300e). A cak i da su isti, opet ne moze Xiaomi da ima istu cenu ako misli da uspe na trzistu.Ja sam rekao da je bolji i objasnio zasto.
@hawaii
Nisi dao nikakav argument, pises bez osnove i napamet, molim te objasni po cemu je P10 bolji od A2.
Pa izvoli, objasni sta je to bolje na P10 i sta sam ja to pogresno napisao.Nista ti nisi objasnio. Na strani A2 su samo veci display i cist android, sve ostalo je na strani P10 (ili G6, posto je i on tamo 300e). A cak i da su isti, opet ne moze Xiaomi da ima istu cenu ako misli da uspe na trzistu.
Nema.. a androidone uređajNema NFC?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ima adapter sa USB c na USB c i audio kome trebaMana je zato što ne možeš istovremeno da pričaš preko slušalica i puniš telefon.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari