Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Mislim da čekam crveni A2 i onda kupujem.
Nebitno šta je baterija samo 3000mah, sad imam A1 i dosta mi je. Još A2 ima QC...
Samo da sad vidimo predstavljanje i onda kreću Indijci sa recenzijama.

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Stvarno, kad ce biti?

Jel bila prezentacija?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sutra.

Sent from my COL-L29 using Tapatalk

Hahaha, zamišljam zapadne kompanije da se hvale sa 5% profitnim marginom i obećavaju da će pokloniti višak rezervnih delova korisnicima ako margina predje 5%

P Smart

Poslednja izmena:
Neka neko napise ako ovaj a2 ima odrađen bolje zvuk od 6x. Inače koliko vidim to su 99% isti mobovi. A1 se makar u delu zvuka razlikovao od 5x

16:9 srceen

A2 Lite mi je zanimljiv skroz. Ici ce cene jos dole.

Na brzinu sam bacio pogled na prezentaciju, pisalo je 16:9, mozda greskom a mozda su i poredili sa nekim pa se istripovah [emoji16]

Odgledao skoro celu, urnisace tržište sa ovim telefonima, samo ako obezbede dovoljan lager, u šta ne sumnjam, jer je tih 20tak zemalja u EU , tržište veličine jednoga okruga u Kini...

Definitvno posle ovoga povećavaju marginu, zaradice oni lepo na ovome, možda ne kao Apple lepo, ali sigurno više nego ranije, a uz to i kupci srećni, gde ćeš bolje...

P Smart

Nadam se samo da će i A2 i a2 lite imati istu podršku i jak development. Moglisu samo A2 da puste.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja se samo nadam da nece komplikovati oko otkljucavanja bootloadera, i da nece implementirati anti-roll back kao na rn5.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Nadam se samo da će i A2 i a2 lite imati istu podršku i jak development. Moglisu samo A2 da puste.

Cenim da hoce, Snapdragon je u pitanju, Android One, tako da bi trebalo da bude.

Moj sledeći svakako A2.
Nije mi samo jasno A2 Lite ima veću bateriju. 4,000 naspram 3,000 u glavnom modelu.

Meni je A2 lite zapao za oko. Kad bi cena bila ispod 200e best buy.

Bice cena ispod 200e...u sustini, to je redmi 6 pro sa cistim androidom, a iskreno, ne vidim mnogo razlike u odnosu na redmi 5 plus, osim notcha... :)

Mozda ima bolju kameru Redmi 6 Pro iliti A2 Lite, mada to meni nije bitno. Bitno mi sto ima 4000mah bateriju, to mi je strava. Preci cu verovatno sa A1 na A2 Lite.

iskreno, mislim da neces osetiti nikakvo poboljsanje, tj jedino sto se tice baterije...kamera je tu negde, a izgubices 2x zum, prednja kamera je tu negde, jedino sto ces dobiti je portrait mod, dobices notch i to je to... :)

Ово је последњи андроид ОНЕ уређај из шаомија...нису ни они блесави после оног дебакла миуи вс стоцк....и треба да буде очајна подршка, пусти апдејт, врати, чекај додај закрпу...На сву срећу има добрих ромова...
Просто је невероватно да и даље гурају 625...колико ли га имају на лагеру више....

Imaju ga koliko i njih samih, pa još 2x više [emoji1]

Ово је последњи андроид ОНЕ уређај из шаомија...нису ни они блесави после оног дебакла миуи вс стоцк....и треба да буде очајна подршка, пусти апдејт, врати, чекај додај закрпу...На сву срећу има добрих ромова...
Просто је невероватно да и даље гурају 625...колико ли га имају на лагеру више....
Lepo receno, kad se spoji omiljeni brend sa omiljenim softverom pun pogodak i izbacuje Miui iz price. Opet Miui je, po mom misljenju, najbolji android skin, koristim ga jos od LG 2X [emoji16]

Vrh Dno