Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pa obzirom da procedura traje 7 dana (gore-dole) koji dan,dok se to sve završi meni će UO isteći svakako.

Ja sam bio u VIPu tipa u petak a ugovor mi isticao u ponedeljak u Telenoru i slicno hteo da uradim, dok ovi posalju zahtev i to je to ugovor u Telenoru istekao, medjutim ne moze, mora da se saceka da istekne ugovor, kazem ti kako je meni bilo i sta su meni rekli u poslovnici. Probaj, vidi.

Pa obzirom da procedura traje 7 dana (gore-dole) koji dan,dok se to sve završi meni će UO isteći svakako.

Vidi da platis odmah taj zadnji racun,onda ne bi trebalo da prave problem.
Probaj,pitaj,nista te ne kosta.

Cela procedura traje 7 dana, medjutim provera prava prenosa traje max. 2-3 dana (dana, ne radna dana), i samo tada je bitno da li je istekla UO.

Proveri kada ti tacno istice! Obicno ljudi ranije produze UO, a u VIPu se ne otpisuju prethodni meseci! Sto znaci ako si 28.7.2016. produzio UO, ne znaci da ti 28.7/2018 istice UO.

Mene zvali danas iz Vipa. Istice mi za manje od 3 meseca... I mogu reci da mi nista nisu ponudili. Bar meni tako deluje. U principu imam Nova 2 paket. U fazonu ne nude mi nikakvu pogodnost. Nude mi Neo 2 i uz to Vip Online 9 i to me izadje 1600 din. Koliko vidim to nije nikakva pogodnost jer to vec ima ponudjeno. Inace ovo je 4ta godina kako sam kod njih.

I meni ističe za nekih mesec dana i iskreno da ti kažem ne planiram da produžujem ugovor nigde dok oni ili neko drugi ne ponudi nešto lepše tipa 300min i malo više neta, jer mi ove neo gluposti za razgovor i poruke ne trebaju. Tako da i tebi savetujem da sačekaš.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Ako misliš na mene meni je ovo mobilni interenet u pitanju kod VIPa.
Prebacio bih se na mts mobilni internet jer daleko bolje radi nego VIP.
Pogotovo na mestima gde meni treba.
Ne jurim nikakve promocije i uređaje jer mi ne trebaju.
Treba mi samo stabilna i pouzdana net veza

I meni ističe za nekih mesec dana i iskreno da ti kažem ne planiram da produžujem ugovor nigde dok oni ili neko drugi ne ponudi nešto lepše tipa 300min i malo više neta, jer mi ove neo gluposti za razgovor i poruke ne trebaju. Tako da i tebi savetujem da sačekaš.

Imaš u Telenoru 350min i 5gb neta za 1200din bez telefona a valjda je sa telefonom 1800din (pod uslovom da Telenor dobro šljaka na tvojoj lokaciji). Ja koristim ovaj paket i zadovoljan sam (doduše imam 50% popusta pa ga plaćam 900din).

Imaš u Telenoru 350min i 5gb neta za 1200din bez telefona a valjda je sa telefonom 1800din (pod uslovom da Telenor dobro šljaka na tvojoj lokaciji). Ja koristim ovaj paket i zadovoljan sam (doduše imam 50% popusta pa ga plaćam 900din).
E tu opciju i ja čekam početkom decembra. 900din hbogo+deezer+5gb neta a minuti i poruke su mi nebitni. Sa druge strane, ako mi ne daju popust, vip i onako ima mnogo bolji net kod mene, uzeću neku tarifu samo za net kod njih.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ma imaću ja sa neo 2 6gb ,jer imam onih 3gb zauvek za 1000din u Vipu, ali mi je to nekako glupo jer mi ne trebaju neo minuti. Patio bih ja I malo više naravno za više neta, a minuta mi je dosta i oko 300. Već sam pisao ovde kada bi ponudili u Vipu opciju da se podeli kućni net sa mobilnim brojem kao što ima Telenor to bi bilo extra, ali izgleda da nema ništa od toga. Šteta što je MTS ukinuo onih 100gb mada bi meni i nekih 20 završilo posao. Ovako mi ostaje da cekam neku bolju ponudu ili da uzmem ovo što nude, ali se sve nešto nadam da će biti nešto bolje pa da se ne zeznem.

Poslednja izmena:
A što ne probaš u vipu da podeliš net? Uzmeš internet karticu i mifi i podeliš npr 20 giga sa karticom za razgovor za 990 din +125 din + tvoja tarifa. Izadje malo više od 2000 uz neo 2 npr a isplati se više nego da si na neo 10. Ili uzmes 40 giga pa podeliš sa još nekoliko drugara i svi po 300,400 kinti tebi. Ima kombinacija dobrih, razmisli.

^bas tako. A mozes i Klasik/Klasik Plus i ostaje ti onih +3GB, ako ti je dovoljno minuta, jeftinije.

@NC, koji delovi? Nigde mi nije MTS bolje radio od VIPa na 4G. Mozda poneeka rupica postoji, ali nisam ih primetio. Sa Telenorom je vec sada tu negde, za oba ima rupica sitnih, ali dok je Tln bio skuplji - VIP 4G je bio prilicno bolji.
Pretpostavljam da mislis na signal?

Poslednja izmena:
@NC, koji delovi? Nigde mi nije MTS bolje radio od VIPa na 4G. Mozda poneeka rupica postoji, ali nisam ih primetio. Sa Telenorom je vec sada tu negde, za oba ima rupica sitnih, ali dok je Tln bio skuplji - VIP 4G je bio prilicno bolji.
Pretpostavljam da mislis na signal?

Banjica kod stare okretnice(od stare okretnice do Pinka),Sajam i potez od kraja Ade pa preko starog Obrenovačkog puta prema Ostružnici.
Na Banjici stoji pun signal ali net jednostavno ne radi dok mts-ov šljaka sasvim normalno.
Ista stvar i kod Sajma (potez od Ruske do Mostarske petlje) i probao sam sa više uređaja i isto se dešava na te dve lokacije.

Kod Ade i dalje prema Ostružnici i Obrenovcu je signal na E i nema šanse da internet radi dok sa mts-om na toj lokaciji opušteno radi 4G u punoj brzini.

Stoji njima na sajtu na mapi pokrivenosti da je su ti delovi pokriveni 4g signalom ali u praksi na tim mestima net ne radi.

Ja cesto idem od Ruske do Mostarske Petlje bas, busom naravno. Ne znam za spec. lokacije, ali vani je odlicno radio 4G, i znam za nekoliko kucica da je isto bio odlican 4G, razgovori su normalno radili isto, znaci i 3G.

Probaj da forsiras 3G/4G-only jedino. Ako ti u tom delu nije u zadnjih 15ak dana samo problem, nije do lokacije sigurno.

Za kod Ade ne znam, osim sto sam koji put bio u Tempu, nisam uopste isao tim delom.

2 godine koliko sam na UO stalno je problem u tom delu...čim se popnem gore kod BIPa i dalje prema Steku ili prema SCu,internet proradi normalno.

Probaj 3G-only mod, ako vec ne moze 3G/4G-only (ili 4G-only barem za probu) na tvom telefonu.

Na Samsungu (pre-6.0, ili rooted) ima tu podosta mogucnosti za probu i poboljsanje. Na defaultu ni ja nisam zadovoljan VIPom, ali 3G/4G-only mi perfektno radi, a barem vani u tom delu od Ruske do Mostara mi je odlican, pa verujem da moze da se podesi.
Kod mojih sa druge strane su i 3G i 4G "zadovolojavajuci", ali bez forsiranja 4G-only internet je LOL :)

Nisu. VIP ne zakljucava telefone id negde 2015. Turk je izjavio, a p9l nikome nije bio

Da li sam se prebacio u paralelni univerzum ili su roming dodaci za net vazili 30 dana? Sada i na postpaidu ne vaze po 30 dana?

Ima li jos neko problema da pristupi VIP sajtu danima, uz Google/CF DNS?:)

Poslednja izmena:
Ne, mislio sam kad je vazio 1GB za 799din, cini mi se da je bio na 30 dana, a od dana na 15 dana.

Ovo je bilo u maju
ca342f97926c02f0ff644d05095a0f26.jpg

Nije, od srarta je važio 15 dana. A cena 1 din / 1 MB važi 30 dana od aktivacije (naravno nakon što se potroši ili istekne 1 GB)
Onda sam zbog toga mislio da i paket vazi 30 dana.
Sad tek shvatih koliko nije dobar dodatak :)

Da li se i gde mogu pronaći ti vaučeri za 3gb zauvek?

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

To ne postoji, ti vauceri, 3gb zauvek se dobijalo pre 3 godine kad si prelazio iz druge mreze u VIP.

Nazad
Vrh Dno