NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Pa obzirom da procedura traje 7 dana (gore-dole) koji dan,dok se to sve završi meni će UO isteći svakako.
Pa obzirom da procedura traje 7 dana (gore-dole) koji dan,dok se to sve završi meni će UO isteći svakako.
Sto znaci ako si 28.7.2016. produzio UO, ne znaci da ti 28.7/2018 istice UO.
Hmm, meni pise 14.01... a siguran sam da treba 31.01.2019. da bi se nadovezala prethodna UOTako mi piše na sajtu kada se ulogujem: UO ističe 28.7.2018
I meni ističe za nekih mesec dana i iskreno da ti kažem ne planiram da produžujem ugovor nigde dok oni ili neko drugi ne ponudi nešto lepše tipa 300min i malo više neta, jer mi ove neo gluposti za razgovor i poruke ne trebaju. Tako da i tebi savetujem da sačekaš.
Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk
E tu opciju i ja čekam početkom decembra. 900din hbogo+deezer+5gb neta a minuti i poruke su mi nebitni. Sa druge strane, ako mi ne daju popust, vip i onako ima mnogo bolji net kod mene, uzeću neku tarifu samo za net kod njih.Imaš u Telenoru 350min i 5gb neta za 1200din bez telefona a valjda je sa telefonom 1800din (pod uslovom da Telenor dobro šljaka na tvojoj lokaciji). Ja koristim ovaj paket i zadovoljan sam (doduše imam 50% popusta pa ga plaćam 900din).
@NC, koji delovi? Nigde mi nije MTS bolje radio od VIPa na 4G. Mozda poneeka rupica postoji, ali nisam ih primetio. Sa Telenorom je vec sada tu negde, za oba ima rupica sitnih, ali dok je Tln bio skuplji - VIP 4G je bio prilicno bolji.
Pretpostavljam da mislis na signal?
Da li sam se prebacio u paralelni univerzum ili su roming dodaci za net vazili 30 dana? Sada i na postpaidu ne vaze po 30 dana?
Ima li jos neko problema da pristupi VIP sajtu danima, uz Google/CF DNS?![]()
Nije, od srarta je važio 15 dana. A cena 1 din / 1 MB važi 30 dana od aktivacije (naravno nakon što se potroši ili istekne 1 GB)Ne, mislio sam kad je vazio 1GB za 799din, cini mi se da je bio na 30 dana, a od dana na 15 dana.
Onda sam zbog toga mislio da i paket vazi 30 dana.Nije, od srarta je važio 15 dana. A cena 1 din / 1 MB važi 30 dana od aktivacije (naravno nakon što se potroši ili istekne 1 GB)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari