Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - nova tema

Ej, videh to, doduse nema nativno te opcije u sistemu, nego mora app da se skine, ali hajd' to bih preziveo...

Gledacu uskoro da ga nabacim (DP3), samo da proverim kakvo je stanje sa bagovima i funkcionalnoscu aplikacija na njemu. Ako rade sve koje su mi bitne - I'll give it a go!

I izvestiti ovde, naravno. :)

Sent from my Pixel using Tapatalk

Na p2 bukvalno sve i jedna aplikacija radi, ne vidim zašto ne bi i na običnom p1.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Koristim dp3 od kad sam uzeo telefon, znaci 10-ak dana i imao sam problem sa FB aplikacijom, ali mislim da su sinocnim update-om aplikacije resili to. Uz naravno standardni problem sa bench aplikacijom iz koje me redovno izbacuje jos od nougat bete.

Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока

Ako bih se sada prijavio na Beta, da li posle kada stigne regularan update ne moram ništa da se odjavljujem već samo normalno instaliram regularni update koji je stigao ukoliko želim da mi kasnije stižu samo regularni?

Da li je moguće menjati plavu boju u quick settings koja stoji kada je nešto upaljeno na P?

Ništa ja tebe ne razumem oko tih nadogradnji šta tačno hoćeš?!

Ništa ja tebe ne razumem oko tih nadogradnji šta tačno hoćeš?!

Haha[emoji23]

Ako se sad prijavim na Betu i skinem P, da li kasnije moram da se odjavim sa Beta ili mi normalno stiže regularni update kao da nikad nisam ni skinuo P Beta?

I mene to zanima, sad kad je jasno sta zelis zapravo. :D

Ko se prijavi na beta program sve do kraja programa (dok ne izađe finalna verzija v9 androida) dobijaće beta (DP1, DP2, DP3, DP4, DP5 i na kraju finalna verzija) verzije ...

Kada bude finalna verzija dostupna za sve (android 8 oreo je predstavljen 21. avgusta 2017. god.), gasi se beta program.

Android 9.1 će biti predstavljen kada izađu pixel 3 telefoni - oko 19. oktobra 2018. god.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa P beta je jedno regularni update za oreo nešto drugo. Ako se prijaviš za beta P (dev 3 ie trenutno), dobijaćeš na svakih mesec dana naredne dev dok se ne pojavi final release koji će tinse takođe sam instalirati i onda nastavljaš za njega da dobijaš redovno nadogradnje. Ako se povučeš sa P (ispišeš sa bete), vraća ti se na oreo telefon, resetuje sve (gubiš sve što imaš na tel) i onda dobijaš normalno narogradnje za O dok se ne pojavi P final release i ti odlučiš da pređeš na njega.
Valjda sam bio jasan :)

E baš to sam pitao, hvala vam puno[emoji4]

Samo me još interesuje da li je moguće promeniti plavu boju za upaljeni quick settings?

Instalirao sam Android P pre pola h i koliko sutra vraćam na 8.1.
Dooosta je bagovito. Odmah sam primetio da fp unlock radi mnogo sporije, frame drop na više mesta, face unlock radi kad on hoće, double tap na recent button koji radi switch između 2 poslenje aplikacije koči i ponekad crashuje ceo sistem kada se koristi brzo(mada njegova namena i jeste brza promena aplikacija)...

To sam primetio u ovih 30-40min od bagova.
Opšti utisak je da sve drugačije izgleda uživo i sve je mnogo lepše ovako zaobljeno i obojeno.
Od prednosti bih pored toga za sad naveo lakše selektovanje teksta (ios fora) ii....to je to.
Vidi se da je pravljen za telefone sa notch.

Pored onih bagova, od mana bih naveo sledeće: Smeta mi što je sada quick settings pomeren dosta na dole, nije više u vrhu ekrana, notifikacije zauzimaju više mesta i manje ih staje kada se spusti notification bar. Novi task manager (ili kako god se zove) mi je loš, pre svega jer je lakše bilo skrolovati na gore, a takođe i split screen više uopšte nije intuitivan.

Sve u svemu, ne znam šta se krije ispod haube, ali ovo se što vidi, za ovo malo vremena mi se čini dosta loše osim izgleda.

Poslednja izmena:
Sad primetih kako piše LTE kad se uključi internet.
Pa da li može gore?[emoji23][emoji23]

@vulex8 može, imaš sreće pa nisi video na dp2 kako je izgledalo!

Juce i danas, skoro 40h, doduse light use, mnogo posla, malo drndanja telefona, skoro sve na 4G.

Korektna baterija.
5e22b29dbf86b9a0db4266d41466f82a.jpg

6c768931e3f8a1b08fe87253e1a9f96d.jpg

52e988ffcbc3a6c9125a9575e8ba8633.jpg

Evo pa vi procenite, prva je iphone 8 a druga pixel

Ne stigoh ranije da se javim, obaveze, ne mlatim praznu slamu po forumima kao vecina.Namerno sam stavio slike sa iphonom 8 samo sto je druga malo "upropascena" prva je onakva kakva je izasla.Izvinjavam se sto sam dovodio u zablodu ovo malo normalnih sto ima na forumu ali sam hteo sam da vidim reakciju strucnjaka i naravno, prvo se javila elita i sa mobilnog sveta i gle cuda, prvu koja je dobra ne ocitava ni jedan program a drugu da.Sto se tice dva naloga, zaboravio sifru...mozete slobodno da ugasite drugi, ali mi neobicno sto se Coda Sunadinac Galinari javio da kritikuje a on ih ima pet.

I ovo moram da kazem pa mozete slobodno da me banujete, najveci hit mi je ovaj nesrecnik koji nije mogao da dozvoli da mu dete odrasta uz katastrofalnu kameru na 8+, to je za ozbiljno lecenje

Poslednja izmena:
Tesko da je ta druga sa iP8,8/X podignu malo saturaciju u odnosu na prethodne modele,ovakvu boju “zelenila”nikada nisam dobio na X,ovde deluju nekako isprane boje. U svakom slucaju,bolja je prva fotka,cime god da je fotkano,to se vidi i preko tt,a isto bi bilo u full rezoluciji...

Kao sto vidis,nismo svi bili u zabludi,ko ima X/8,moze odmah da vidi o cemu se radi,ako se imalo razume. Nije lepo to sto si uradio,ali bar se videlo da pojedinci jedva docekaju da popljuju iP kameru,iako ocigledno nemaju pojma kakve fotke pravi. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da se prijavim u klub. Mijenjah moj P10 plus za XL.
Imaju li se kakve teme sa fabrickim launcerom skinut ?
Takodje kako da napravim da su mi ikone ono u desnu stranu na pocetni ekran?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za teme substratum + tema. Sve je na Play Store-u.

Ne mlati praznu slamu na forumima a okači editovane slike da bi ljude zezao i još napravi dodatni nalog. Za ovo bi popio 3 bana na apple temi.

Bolja je kamera od ip7+ i p10+ po mom iskustvu bas uocljivo.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Upravo (zamalo) uhvaćena munja

0277e5793335141cee7013f365d5a149.jpg

Poslednja izmena:
Mnogo dobra slika [emoji3][emoji3] Jel se zna kad bi trebalo da izadje pixel 3 xl ili kako ce se vec zvati i da li ce biti kod nas? Hvala! [emoji4]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Hvala[emoji2]
Početkom oktobra. 99% neće biti legalno kod nas, ali biće kp

Sledeći put ekspoziciju u minus kad fotkas munje, da bi dobio obrise. [emoji6]

Hvala na savetu, inace ovo je bilo baš slučajno uhvaćeno [emoji4]

Jel stigao svima P DP4?
Meni i dalje ništa

Poslednja izmena:
Nije ni meni.

Valjda ce uskoro, planirao sam za vikend da predjem.

Nazad
Vrh Dno