Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - nova tema

Evo baterije.

Primeticete da imam sve najgore zderace baterije, tako da je ovo za mene strava rezultat.

Pored goga, narucih u petak dbrand skin - stigao malopre. Veceras nosim da ga nalepe. Okacicu slike posle. :)
dde4dbd0310e4c5c5e59156d8335542b.jpg
ce5988ab8374597ee14b036092d3928a.jpg
7ad54467b96065bf695f1c5e37803c33.jpg

Sent from my Pixel using Tapatalk
Koliko 4g, koliko 3g, i koliko wifi?
Sličan rezultat i kod mene

WiFi jedno 40% vremena, ali sam za vreme na WiFi-u imao preko pola screen-on vremena, recimk 2:30 od ukupno 4:40 koliko sam imao.

Verujem da je sve vreme 4G.

@vulex8

Preko kp si uzeo pixel ? Možeš li nekako preko kutije da proveris za koje je tržište pravljen tvoj model. Baš me interesuje odakle su ih kp dileri dovukli

@vulex8

Preko kp si uzeo pixel ? Možeš li nekako preko kutije da proveris za koje je tržište pravljen tvoj model. Baš me interesuje odakle su ih kp dileri dovukli
Nije mi trenutno kutija tu, tek za nekih nedelju dana mogu da pogledam pa javljam

Nalepih sam dbrand - 40min mi je trebalo, uz konstantno pracenje YT videa. :D Da nije njega, syebao bih sve, a i ovako imam malo krzavih ivica, ali nije strasno i zadovoljan sam kako sam zalepio, a kako izgleda i time kakav je osecaj sa njim svakako. :) Bio je skup, ali vredi.

Inace, evo me na 40% baterije posle 18h upotrebe i 3:50 SoT. Sto se mene tice - autonomija vrlo dobra.

Inace, aplikacija koja bi mogla da sredi gasenje ekrana bez Power button-a se zove Navigation Gestures, xda tim je razvija, uskoro se ocekuje da ubace i tu opciju. Generalno, menja standardni navigation bar nekim u stilu iPhone X-a, uz dosta dodatnih opcija. Jos ima nekih problema sa njom, ali koliko vidim na temi - uglavnom na telefonima sa nekim skinom (Samsung, LG, Huawei). Na Pixelima valjda radi dobro.

@mironiko

Probaj All in One Gestures aplikaciju. Ona takođe daje gomilu swipe funkcija. Meni je odavno potpuno zamenila navbar. Možeš staviti swipe funkciju na bilo kojem delu ekrana, uključujući i status bar.

I preko nje možeš da zaključaš telefon, samo ne znam da li će i ona praviti onaj problem pošto mi je root-ovan telefon pa ne mogu da testiram. Možeš da probaš svakako, ništa ne košta. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@Mironiko savet za ivice. Zagrej fenom i uzmi krpicu i trljaj ivice jedno 30ak sek. Posle toga bi trebalo da legnu kako treba..

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Hocu, samo sutra, dosta zayebancije za danas. :D

Hvala na savetu. :) Obojici, isprobacu i aplikaciju, naravno. Ceznem da nadjem resenje za gasenje ekrana softverski...

@Mironiko

Imas Slickwraps koji je duplo jeftiniji (popust 50% vazda) od dbranda. Ja sam uzeo za N6 (olo 7-8$), isti poptuno i kvalitet i materijal.

Doduse mozda za Pixel i nije jeftiniji...

To si trebao zagrijati prije lijepljenja, ono bi se samo savilo.

Kad smo vec kod ljepila, zna li neko kako (i cime) najlakse skinuti ostatke 3M pjene? Fen, alkohol, trljaj...?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Maslinovo ekstra devicansko ulje :d

Nitro razređivač :D

@Running
Vec je dbrand stigao davno, al' kad budem hteo da menjam, pogledacu i slickwraps. :)

Inace, ovde u pakovanju imam ovaj sto ceo pokriva sve sem ekrana, i drugi skin, koji ostavlja po cent gore i dole slobodno, pa cu i njega staviti nekad, kad me ovaj smori. :D

A kasnije cu da probam da zagrejem ovo zalepljeno pa da ga malo izravnam - nije ni ovako lose, ali oseti se pod prstom, pa da pokusam da popravim.

@Running
Vec je dbrand stigao davno, al' kad budem hteo da menjam, pogledacu i slickwraps. :)

Inace, ovde u pakovanju imam ovaj sto ceo pokriva sve sem ekrana, i drugi skin, koji ostavlja po cent gore i dole slobodno, pa cu i njega staviti nekad, kad me ovaj smori. :D

A kasnije cu da probam da zagrejem ovo zalepljeno pa da ga malo izravnam - nije ni ovako lose, ali oseti se pod prstom, pa da pokusam da popravim.

Ako imas čime, baci neku sliku kad popravis [emoji1]

Sad ce vreli dani, drzi fon napolju, ispravice sve neravnine :d

Ili instaliraj neku igricu [emoji23]
Real Car Parking 2, posle 20 min igranja telefon bukvalno ne može da se drži u ruci...

Ne igram se nikad na telefonu, *mjau**mjau**mjau*. :D

A popravilo se malo posle drndanja sa grejanjem - recimo da je sad 99% savrseno zalepljeno i mislim da ga vise necu popravljati, zaista su bas, bas sitnice u pitanju, pitanje i da li moze da se sredi.

@mironiko
Daj fotke da vidimo kako je legao dbrand

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Evo ga, najbolja strana i najlosija strana, tj. cosak. Tu gde ima nabora je sad da se jedva oseti, a najbolja strana je bukvalno seamless. :)
7ba70922767871c3071fc451a456e03c.jpg
330a1a7fc7ce8fc3ef21f3622a2866e1.jpg

Je l' je ovo dragon skin? Ne mogu baš da provalim...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Izgleda kao da si umotao u protektovanu gumu, koju si našao na sred auto-puta, otpala sa kamiona :d

Je l' to pohvala ili pokuda..? :D

A jeste Dragon skin, grip je fantastican, kao i subjektivni osecaj kvaliteta.

*mjau**mjau**mjau*, Moto Z je posluzio za slikanje, ispod neonke. A i rekao bih da osim uzivo nema nacina da se oseti look&feel skina.

Jan se i dalje razmišljam da li da lepim osti dragon na s9+...ihvatih sebe da za sada najviše nosim spigen though armor; iako drastično povećava dimenzije nekako mi najlepše (i najsigurnije) leži u ruci.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Jel instalirao neko DP3 na Pixel 1?

Poslednja izmena od urednika:
Uh, ja razmišljam... Samo kad bi screen off f-ja postojala. :D

Nazad
Vrh Dno