A mi da verujemo nicku Mobtel063 kada kudi Telekom?Evo ja prosto ne mogu da verujem da neko pohvali telekom..ali mi je drago...
A mi da verujemo nicku Mobtel063 kada kudi Telekom?Evo ja prosto ne mogu da verujem da neko pohvali telekom..ali mi je drago...
@Ava. : Prijavio ne prijavio oni će za par dana to da podese onako kako ti sleduje.. sad se samo "igraju" & testiraju vektoring. Već je slična situacija bila sa još par Benchmark korisnika kod kojih su na isturenom stepenu odradili VDSL vektoring, pa je posle podešeno ono što korisnik plaća.
Plus takođe je i to "port konfigurisan na 70 a speedtest meri 20" viđeno nekoliko puta i svaki put su u pitanju bili Box korisnici, kod kojih se download brzina limitira softverski, pa kad odrađe promenu profila zaborave da promene i taj limitr (da setuju novu veću brzinu na koju treba da se limitira korisnik).
@Mobtel063: Ništa to nije novo i čudno... i kod Telekoma važi priča da ukoliko infrastruka nije preterano loša to će sve da radi dobro... do momenta kad se ne javi "izvor šuma"... onda kreće pravljenje korisnika majmunom i kao menjaju ruter 3x, provere u centrali, ako si baš baš dosadan i postoji slobodna parica onda zamene i paricu u centrali a ni na pamet im ne pada da provere spojeve na 3 najbliže bandere... to je glavni problem sa Telekomom... sve prvo rade osim da provere "bilo šta u sredini".. pa im se dijagnostika svodi na "proveri ploču u centrali i proveri utičnicu kod korisnika" i ako to ne reši problem onda je 'rešenje' čuveno "spusti ovom brzinu da ne puca tako često net".
p.s. Pre nego što me neko optuži da i ovde pišem "iz ogorčenosti" / "zbog frustriranosti" kao na EON temi da odmah napišem da koristim 50/8 VDSL (pre toga 50/2) već 2.5 godine i da to radi bez ikakvih problema (ali da, do tog stanja blaženosti je moralo da se dođe preko Ratel-a).
A mi da verujemo nicku Mobtel063 kada kudi Telekom?Koliko si dugo imao VDSL?
Izgleda mozda nekome cudno danas, ali ovo jeste normalna politika firme, tj. politika normalne firme. Neki promo da se privuku novi korisnici, ali ne stalno za stare, jer da bi i stari dobijali promo, znaci da standardne cene moraju biti mnogo vece nego sto oni zele da naplate.Оно што је сигурно чекам да Телеком напокон уведен ту већ легендарну оптику на моју локацију, до тада држим СББ уговор по страни и нећу продужавати јер они никакве погодности неће да понуде, шта год причао и преговарао они имају јасан став и то је то. Буквално су у фазону "Ти си наш корисник, користиш нашу услугу и још хоћеш погодности, мало ти што имаш услугу, а хоћеш да се огребеш за неку погодност, неће да може". Тако да сам одустао од било каквих погодности за старе кориснике, једноставно нема ту неке превелике мудрости, таква је политика фирме и то сам сасвим нормално прихватио![]()
Imam redovan adsl ,ja nigde nisam rekao da imam vdsl.A koliko si dugo imao VDSL?![]()
Izgleda mozda nekome cudno danas, ali ovo jeste normalna politika firme, tj. politika normalne firme. Neki promo da se privuku novi korisnici, ali ne stalno za stare, jer da bi i stari dobijali promo, znaci da standardne cene moraju biti mnogo vece nego sto oni zele da naplate.
I onda imaju prostora za promocije.
A zasto da svako gubi onda svoje vreme, u zemlji gde je 10-20.000 ogromna cifra, umesto da svi od pocetka imaju manju cenu?
Иначе пре месец дана у суседној држави (ХР) посета пријатељу, истекао му уговор код Х.Телекома, он позове корисничку службу и каже да прелази код суседног провајдера "Искон" јер нуди боље услове, нису га тек тако пустили да оде, него су рекли да ће га назвати за сат времена и стварно је тако било, а погодност је да добија дупло више свега у пакету који је сличан нашим Бокс Пакетима у току трајања уговорне обавезе, плус за верност добио на поклон таблет уређај (јесте кинеско чудо, али опет...).
Питање: Телеком ускоро уводи оптику, добили смо флајер
Оператер: Уреду
Питање: Да ли нудите неке погодности
Оператер: Не
Питање: Да ли можете да проследите моје питање продаји
Оператер: Тренутно имам само актуелне промоције
Питање: Али ја прелазим чим се укаже прилика код другог провајдера (Телеком)
Оператер: Уреду
Zar to na sajtu ne stoji vrc skoro godinu dana?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa mts sajta.
,,Optiku dovodimo u Vaš stan ili kuću o našem trošku. Besplatno obezbeđujemo i instaliramo potrebnu opremu, a posle obavljenih radova sve dovodimo u prvobitno stanje.
Postanite deo mts optičke pristupne mreže!,,
Pih, ne verujem da ćemo tako, pošto smo sve kablove uvodili podzemno. Bice onda kopanja, nadam se da ima cev.Verovatno ce vazduhom od bandere do kuce.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari