Platio sam karticom preko PP, znaci da cekam da legnu genge [emoji3]ako si platio sa pp ne sa kartice ne može bez provizije. ako si platio sa kartice preko pp strpi se leći će na karticu dok banka obradi [emoji16]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Da li se negdje može pogledati tabela za proviziju slanja novca iz EU država u one koje to nisu
Prije je prilikom slanja kao.prijatelju provizija onome ko šalje bila minimalna sada na iznos od.5€ bude 2€ i više
Ima li načina da se to izbjegne? Hvala
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Proveri da li ti je poruku zaista poslao Pejpel. Ukoliko nije odmah promeni šifru i osiguraj nalog.Pre koji dan mi je stigao mejl sa obavestenjem da su mi prostigle pare sa Istock-a i da kliknem dole za potvrdu. Kliknem, on me prebaci na login PayPal-a, ulogujem se i nista. Nit me nesto obavestava, nit mi se menja stanje para. Kako se ovo resava ?
![]()
Juče mi stigne nekoliko verifikacionih mejlova za promenu passworda, sa potrebnim kodom, iako nisam tražio nikakve kodove, tj. nisam pokušavao da promenim bilo šta u vezi sa svojim nalogom. Danas dobijem 4 mejla sa otkazivanjem mesečnih plaćanja na koja sam bio prijavljen i odmah zatim mejl sa potvrdom zatvaranja naloga, formulisan kao da je vlasnik naloga zatražio gašenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari