ako nije problem da navedeš modele Vox-a, Toshiba-e i Grundig-a. hvalaDanas gledao 7-8 4k hdr 49-50" tvove, jedne pored drugih. Sve do 60.000 rsd
ovako, hisense 5700 i vox isprani u poredjenju sa svime i ubedljivo najgori..... onaj test, po meni, veze nema pa neka ga je benchmark 100x napisao...
Toshiba i grudning dosta bolja slika,u odnosu na gorepomenute...
Ja imam baš taj TV. Slika je odlična va panel mi mnogo više odgovara od IPS.jel mi se cini ili je neko na kraju kupio 55XE7077? ako bi mogao neki utisak bilo bi super.
hvala
Ne banuju ga ali je i tamo predmet sprdnje i brišu patos sa njim.Zato haraci po .hr forumima gdje ga ne banaju.
ako nije problem da navedeš modele Vox-a, Toshiba-e i Grundig-a. hvalakoliko znam, ne postoji Vox sa podrskom za HDR i mislim da je ista situacija i sa Toshiba-om (oba su od iste firme, tj. turskog Vestel-a.
Da li je Sony KDL-50W755C dobra kupovina? Sada je na popriličnom popustu u jednoj radnji, ali vidim da je to tv od pre nekoliko godina, kao i da je edge LED. Vredi li tih 65000, ili je za te pare bolji neki od novijih modela?
Uzmi jaskin samsung...
Zato što je tražio UHD a sam je rekao da je taj Sony FHD.Sad si me zbunioSam reče da je ti je Sony bio bolji od svih kad si ih gledao jedan pored drugog. I meni je, gde god da sam gledao, slika na Sony televizorima uvek delovala najlepše, mada nisam još video ovaj KDL-50W755C izložen. Što si na kraju uzeo Philips, a ne taj Samsung?
Jok, hdr daje neuporedivo bolju sliku, ali na televizorima koji ga zapravo imaju, ne te imitacije na Samsungu 6 i tvima slicne klaseJa sam sve sto ima veze sa hdr pogasio na mu6172. Mislim da vlada veliki hipi oko hdr.
Imitacija il ne meni radi posao, senke svakako bolje nego bez njega, malo sam napucao boju i taman.Jok, hdr daje neuporedivo bolju sliku, ali na televizorima koji ga zapravo imaju, ne te imitacije na Samsungu 6 i tvima slicne klase10obitni paneli, ne 8obitni.
Pusti na q8,q9 Samsungu hdr10, a pogotovo na nekom tvu Dolby Vision, da ne kazem Oled LG, pocinjem da zvucim kao prodavac [emoji23]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Fora je što je ovo sada neka srednja klasa bivša visoka klasa, za par godina kad budemo kupovali za smešne pare qLed biće nešto novo a qLed " smeće " što se mene tiče ja gledam garanciju, slika da je ok, i da brzo radi. Svi su oni prolazni i nisu vredni nerviranjaNaravno, ali sam odgovorio na to da je hdr precenjen, jer nije, nego ga taj tv jedva nacinje.
Meni LG 42" fhd u dnevnoj sobi radi vec 4 godine bez da zucne, a imam 2 ista Samsunga 32" fhd, u spavacoj aobi roditelja radi super, u vikendici ima fleku celom sirinom tva, posle 2 godine
Drugaru LG niske klase riknuo odmah po izlasku iz garancije, treba zamena panela, bacio ga je, ne isplati se.
Sve je to isti djavo u nizoj klasi, samo gledati sto duzu garanciju.
U visoj klasi dobijas sve bolje i veca je verovatnoca da ce duze trajati, ali ni to ne znaci da je savrseno i da je svaki primerak isti.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja iskreno mislim da sa Samsung i LG nema greške po pitanju slike.@Sava89 - pogodak u centar, što bolja slika + što duža garancija i nema greške, i malo da ponovim, ne vidimo svi isto tu dobru sliku, tj. treba sam pogledati koja vam slika najviše odgovara...
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Možda nisam bio skroz jasan u prethodnom postu, ali pitao sam zašto nije uzeo taj Samsung kao Jakšin, nego Philips, kada mu se uklapao u cenu, za Sony mi je jasno za njega. Sa druge strane, meni nije UHD bitan, već prvenstveno kvalitet slike, za koji je i Villy rekao da je najbolji na Soniju.
@Jakša, ako daješ taj tv, evo prijavljujem se:d
Ne ide to bas tako. Nikad vrhunsku plazmu nisi mogao da pazaris za sitne pare.Fora je što je ovo sada neka srednja klasa bivša visoka klasa, za par godina kad budemo kupovali za smešne pare qLed biće nešto novo a qLed " smeće " što se mene tiče ja gledam garanciju, slika da je ok, i da brzo radi. Svi su oni prolazni i nisu vredni nerviranja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari