Zaboravih na bench. :wave:
Standardna situacija, cim pridje levelima odbrane - bajke o trocifrenim vrednostima i sigurnom propadanju. Cim dodje oporavak - bajke druge vrste, o novom run-u.
A istina je u sredini, sto znaci jos neko vreme krvarenja i pripreme za (vrlo, vrlo verovatan) novi run. Nekome ce biti dugo 8-10 meseci izduvavanja i priprema, neko ce to iskoristiti da se edukuje, uhvati talase i pre vremena se naoruza i napuni cryptom.
Trenutna situacija je: Sve ispod $6500 je apsolutni safe buy. Samo dno vam niko ne moze ni naslutiti gde moze biti, ali rapsoredjivanjem kupovine izmedju $6500 i $5000 imate 90+% sanse za dobrim profitom. Ja sam malo ranije krenuo sa shoppingom jer sam hteo da se osiguram za eventualni bulltrap, koji se nije desio. Uglavnom strategija kupovine - sto vise padne, to veci orderi, i nema greske.
Ako $6000 ne izdrzi, vrlo verovatan je test $5500 zone, dok bi $5000 po meni bilo neko max dno u ovom krugu. Leveli na gore su ~$7200, ~$7700, ~$8200 i $8800. Prvi i drugi leveli za dostizanje kod oporavka su manje vise sigurni. $8000 je izvodljivo ali nije zagarantovano jer pre njega moze uslediti lower low. Uzdam se u novi napad $8500-8800 zone a sve preko toga ce mi sluziti za otvaranje short pozicija. Ovde ce vam profit praviti 98% strpljenje.
Ovo je moja projekcija sa kraja marta.
A 22.5 sam napravio plan o dva moguca scenarija:
1. (pravljenje bulltrap-a kog nismo dugo imali, pa krvarenje)

2. (zaobilazak trap-a i pravac dole na potvrdu support-a)
Normalno, posle par dana smo dosli do zakljucka da je prvi definitivno failovao i da je drugi scenario dosta ocigledniji. S'tim da bi u slucaju popustanja 6k zone, krajnje targete spustio za 400-500 poena.
Altovi su, kako odmicemo sve rizicniji i rizicniji. Pogotovo ovi sto se jos uvek visoko drze. Sta neki ltc trazi na preko $80 jos uvek, xrp na $0.5+, BCH na $800+ itd. To ce sve mnogo dole, samo im dajte vremena. U ovakvim situacijama cekam i uzimam one koji najvise padnu. Od prvoklasnih eto Dash-a kao kandidata koji moze 50%+ prilicno lako.
P.S Inbox mi je katastrofa, trebace mi dosta da svima odgovorim.