Pod uslovom da ne ode na carinski pregled...
Nece, sitna stvar. Prethodni paket bio na carini 13 dana, platio 640 dinara pre neki dan, kada su ga konacno pustili.
Pod uslovom da ne ode na carinski pregled...
Izvini, iako nije to tema, a sto bi se pozdravio sa baterijom?Dobio mail od jednog od tracking sajtova da mi se paket pomerio, otisao na sajt poste da proverim, kad ono nista, samo bag na onom sajtu. Znaci 21 dan stoji paket na carini, jos je u pitanju mobilni telefon, dok dodje do mene mogu se pozdraviti sa baterijom koja je ugradjena i ne moze se menjati, a oni se naravno ne znaju javiti na telefon danima.
Izvini, iako nije to tema, a sto bi se pozdravio sa baterijom?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne brini se, nista joj nece biti.Pa bojim se da ce kapacitet opasti iskreno da ti kazem, ko zna koliko je i bila puna kada su telefon poslali, jos 18.04.
EDIT: To inace kazem iz iskustva sa starijim mobilnima, imam ih ovde par koji su stajali sa praznim baterijama neko vreme i sada im je kapacitet nikakav, sad kakvi su noviji, blage nemam, davno nisam telefon uzimao.
Ne brini se, nista joj nece biti.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
06.04. Napustio Hongkong, 16.04. Stigao u N.Sad, uručen 11.05., baterija bila na 70%, Cool1 je u pitanju.
Ne boj se za bateriju!
Сад био у главној пошти у НС, гдје ми иначе стижу пакети и тетка на шалтеру ми каже да је пакет по статусу у пошти на Клиси и да не зна зашто им још нису послали. Ако се не варам на Клиси има царина. Е сад не знам да ли сутра ујутру да одем Клисе и провјерим или да пробам телефоном да видим шта се дешава...Idi, ovo vec sutra/prekosutra ce vratiti ako ne isporuce.
Kao da je neki zastoj kod vas na NS carini, nakon carine.
I bullet je eto imao slicne statuse, ali mu je doslo.. moze biti i da update bas kasni. Kod njega jos nije bilo hitno, ali kod tebe je proslo 5 dana, pa rekoh postoji sansa da vrate.
Ali obe ove posiljke su atipicne, tako da sam vise nagadjao, nego sto mogu da znam nesto konkretno
Javite kroz koji dan kada se vidi urucenje, kako stoje statusi. Ocigledno su malo izmenjeni naspram onoga sto se provlaci kroz temu.
Stigao paket. Singapurska pošta, ravno mesec dana.Jel ovo loš broj za praćenje, promašena adresa ili nešto treće?
Po ovome izgleda da je adresiran na Štrpce, a ne Zemun.![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Покушавам да их добијем на фон али нема вајде...
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
To rade ili uskoro uvode i Nemci i ostali u EU, bas zbog tona piglusti iz Kine.
Nijedna normalna drzava ne bi dozvolila normalan uvoz, bez da naplacuje barem PDV i carinu na SVE (i sitnice od 1$), kada toliko stvari se uvozi preko neta iz Kine. A na tu robu nema nikakva garancija (ali BAS nikakva, osim da nije DoA), ili je cimanje se skupim slanjem nazad, sto na kraju izadje gore nego ovde da se kupi (i sa naduvanim cenama).
Ima stvari koje se kupuju jer ih ovde nema, ili su skart kvaliteta samo, ili nesto extremno retko gde se stvarno ugrade po 300%, NAKON carine+PDV (ja takve stvari porucujem za caleta).
Ali ovde neki kupuju da ni dinar ne bi dali "lokalcima".... ne moze bre to... nijedna zemlja to ne bi dozvolila. Ne svidja se to gradjanima, ali zemlja propada ako otvori slavinu za takve stvari.
Zato Juzna Koreja i dalje funkcionise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari