Šta je novo?

Payoneer - informacije i iskustva

Moguce da imas limit do kada da iskoristis tih 50$?

^^koja svinjarija!

Sent from mTalk

Evo slike maila i transakcija iz aplikacije i sa njihovog sajta.
1.1.jpg
2.2.jpg
3.3.jpg
4.4.png
5.5.png

Poslednja izmena:
lol, kakva situacija. Iscimaj support i vidi sa njima o cemu se radi.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Pozrav, potrebna pomoc, povezan mi je devizni racun sa payoneer, izvrseno povlacenje novca (withdrawal)14.04.2018. prvi put, za prvu uplatu i od tad sredstva nisu legla? Potvrdjen ID sa podacima iz pasosa. Ko je dobre volje za pomoc? Pise crvenim slovima total charched, uneseni su swift i IBAN tacno.

Total charged

Pozrav, potrebna pomoc, povezan mi je devizni racun sa payoneer, izvrsena transakcija 14.04.2018. prvi put za prvu uplatu i od tad sredstva nisu legla? Potvrdjen ID sa podacima iz pasosa. Ko je dobre volje za pomoc?

Pitanje, ako imam EUR na računu, deluje mi da je najjeftinije da skidam EUR u nekim zemljama gde je EUR osnovna valuta? Konkretno, skinuo sam skoro u CG, i po transakciji mi je skinuto 3,05% provizije, što je skroz ok, pritom sam dobio direktno EUR i ne treba da se smaram sa menjačnicama da bih to opet vratio u EUR.

Kada skidam kod nas RSD, i izračunam proviziju, ukupno izađe skoro 4%, a još dobijem dinare koje moram još jednom da konvertujem nazad. Ne postoji neka treća varijanta? :D

Njet :)
I pazi, u nekim zemljama bankomati dodatno naplacuju proviziju. Cak i ATM banaja negde, mada muslim da ne u EZ.

Verovatno potpuno ista kao i svugde.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Njet :)
I pazi, u nekim zemljama bankomati dodatno naplacuju proviziju. Cak i ATM banaja negde, mada muslim da ne u EZ.

Onda definitivno jurim EUR bankomate po okolnim zemljama gde je EUR osnovna valuta, to mi je najjeftinija opcija, jer mi nije hitno da dižem konstantno kod nas, pa mogu da sačekam kad me put nanese u neku od zemalja :)

Hvala!

Prvi put ću pokušati da zaradim nešto on-line.
Velika je šansa da neću uspeti, jer niti imam iskustva niti neku dogovorenu "tezgu",
ali jednostavno hoću da pokušam.

Payoneer naplaćuje godišnje održavanje računa/kartice 30 dolara.
Da li to znači da ako ne zaradim ništa, da ću morati još da uplatim
na devizni račun 30 dolara da bi oni naplatili svoju uslugu ?

Prvi put ću pokušati da zaradim nešto on-line.
Velika je šansa da neću uspeti, jer niti imam iskustva niti neku dogovorenu "tezgu",
ali jednostavno hoću da pokušam.

Payoneer naplaćuje godišnje održavanje računa/kartice 30 dolara.
Da li to znači da ako ne zaradim ništa, da ću morati još da uplatim
na devizni račun 30 dolara da bi oni naplatili svoju uslugu ?

Skidaa 30 dolara od prve uplate, ako nema uplate nema ni 30 dolara.
Naravno, mogu da ti pošaljem pozivnicu za Payoneer, čim budeš imao 1000$ uplata i ti i ja dobijamo po 25$.

Poslednja izmena:
Ili da otvoris racun preko airbnb i da ne placas tih 30$ godisnje :)

Ili da otvoris racun preko airbnb i da ne placas tih 30$ godisnje :)

Ja imam preko airbnb-a, ali i tu ima začkoljica.
Stvarno nema 30$ za održavanje ali mora da imaš određen iznos uplata preko airbnb na tu karticu da bi mogao da je koristiš za plaćanje.

Jel to nesto novo? Ja nikad nisam imao uplate preko Airbnb ali od prvog dana koristim karticu, doduse ja sam uzeo karticu 2015.

Jel to nesto novo? Ja nikad nisam imao uplate preko Airbnb ali od prvog dana koristim karticu, doduse ja sam uzeo karticu 2015.

Reći ću ti detaljnije za 7-10 dana.
Stigla mi je airbnb kartica, nemam sredstava na njoj i ne prihvata mi registraciju te kartice na sajtovima (pa i na samom airbnb-u za plaćanje, mogu samo da primam uplate trenutno sa njom). Uskoro će mi biti nekoliko uplata pa ću znati više, a na netu sam našao ovo što sam napisao u prethodnom postu).

Pa naravno ti je ne prima kada nemas novca :D

Pa naravno ti je ne prima kada nemas novca :D

Ne znam da li ćeš mi verovati ali znao sam da ćeš to napisati :D

Kod Airbnb imaš da registruješ karticu za plaćanje i za primanje.
Za primanje mi je registrovana ova payoneer-ova, ali nju ne mogu da registrujem još uvek za plaćanje. Ali, internet karticu banke intesa, na kojoj takođe imam 0 eura, registrovao sam bez problema.

Evo i ja da se učlanim u klub onih koje je *****ao ATM. U mom slučaju $330.
Jel može neko da navede bankomate u Srbiji na kojima je moguće podići više od 30k?

Samo Tln sigurno moze preko 40.000

Verovatno je mislio na Telenor.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel može neko da navede bankomate u Srbiji na kojima je moguće podići više od 30k?

Pročitaj ovde, imaš o skoro svim bankama:
https://jafreelancer.com/najbolji-bankomati-za-payoneer-karticu/

Komercijalna banka, 40 novčanica po transakciji.
Obaveštavamo Vas da se bankomati koji isplaćuju novčanice apoena od 5.000 RSD nalaze na sledećim adresama u Beogradu:
- Jurija Gagarina 36,
- Trg Nikole Pašića 2 (Igumanova palata),
- Milana Uzelca 23a,
- Rajačićeva 2,
- Paunova 9.

Poslednja izmena:
Ali nije sigurno da ima 5000ke. Dok Tln nisam naisao da nema, Knez, Francuska, Usce, Nis Mercator, Kalca.

Zavisi od bankomata do bankomata što se tiče Komercijalne, u mom gradu uvek izbacuje po 5000, a nikada nisam mogao da podignem više od 45000din odjednom. Platu takođe primam preko njih, dnevni limit za podizanje sa njihovog tekućeg računa mi je 50000din.

OK hvala svima na odgovorima! :wave:

Vrh Dno