Nije valjda da sam ti ubio volju za a1 onim mojim postom u vezi SAR-a...(sad se setio kad si to pomenuo) [emoji39] Sto se mene tice obracao sam paznju svojevremeno na to, ali se sve nekako poklapalo tako da su mi u ruke dolazili telefoni koji nisu imali veliki SAR u mid range kategoriji, u vreme kupovine... Inace a1 otpao kod mene zbog toga sto je 5 inca max koji mogu da svarim... (provarih nekako tih +0,2 preko 5)Druze, upravo si meni resio jednu veliku dilemu. Gledam telefone u cenovnom rangu od 200 do 250 evra, treba da uzmem po jedan gospodji i sebi, najbitnije stavke su barem 32 giga memorije, pozeljno 4 giga rama, sa solidnom baterijom i kamerom, i novim Androidom. Prvi pik mi je bio Mi A1 , telefon jeste odlican, ali sam odustao (zbog razloga koji bi nekome drugom bio apsurdan - telefon ima najvisi nivo zracenja od svih na trzistu). Onda su nam u uzi izbor usli Huawei P10 lite, Mate 10 lite, P Smart, Honor 7x. Njoj vise odgovaraju telefoni sa manjom dijagonalom, tako da si mi ti pomogao da barem njoj uzmem P10 lite. A verovatno i sebi, jer mi se cini da o njemu generalno vlada stav kao o pouzdanom telefonu. Slobodni ste da me ispravite ako gresim.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk