Kad guglas u chrome-u hoces da link otvori i novom tab-u?Da li neko zna kako da podesim/vratim da mi kada nesto guglam otvara kao nov prozor a ne u okviru chroma?
P.S. Ja imam telefon 10meseci i odlicno izgleda u smislu da nema defekata, lomljavina i sl.
To je bug sa google play service, potrebno je samo obrsati podatke iz google play service (settings/apps/google play service/storage/manage space/clear all data). Znaju za to i rade na otklanjanju.
Решен проблем брисањем података у google play service, међутим кад га искључим и поново покренем опет тражи и онда опет обришем. Добро је и овако иначе телефон не искључујем тако често, можда једном у месец дана. Шта је још био проблем после хард ресета, враћао сам апликације са свим подацима између осталог и google налог и остале google сервисе преко HiCare-a и зато је поново појављивао исти bug. Дефинитивно је проблем и до google play servis. Хвала alphablue!Probaj ovo sto je alphablue napisao.
Sent from my 3310
Da da. Pre mi je otvaralo tako, i onda se promenilo da li posle nekog update-a ili cega pa me sada malo nervira a ne znam kako da to podesim.Kad guglas u chrome-u hoces da link otvori i novom tab-u?
Sent from my 3310
Da ti nije u developer opcijama Oem iskljucen? On ima veze sa FRP pa ti pravi konflikt ako si imao jos koji google nalog.Решен проблем брисањем података у google play service, међутим кад га искључим и поново покренем опет тражи и онда опет обришем. Добро је и овако иначе телефон не искључујем тако често, можда једном у месец дана. Шта је још био проблем после хард ресета, враћао сам апликације са свим подацима између осталог и google налог и остале google сервисе преко HiCare-a и зато је поново појављивао исти bug. Дефинитивно је проблем и до google play servis. Хвала alphablue!
Едит: мислим хвала свима на труду [emoji846]
Мислиш на Оем откључавање, ако је то искључено је. Од како сам узео телефон, а то је 4-5 месеци све је исто подешено и није било проблема до пре 6-7 дана.Da ti nije u developer opcijama Oem iskljucen? On ima veze sa FRP pa ti pravi konflikt ako si imao jos koji google nalog.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Kucas u address bar-u chrome://flags,i onda tamo se nađe i podesi... Da ne duzimGde u Chrome-u ima da se spusti address bar dole? Sad gledam nisam nasao.
Sent from my 3310
Treba da ga ukljucis. To uvek treba da stoji ukljuceno.Мислиш на Оем откључавање, ако је то искључено је. Од како сам узео телефон, а то је 4-5 месеци све је исто подешено и није било проблема до пре 6-7 дана.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Zakljucava telefon google nalogom (factory reset ptotection) . Recimo ako je iskljuceno, a uradi se factory reset i telefon zeli da se aktivirs drugim google nalogom nece moci. Tj.ostace na pocetnom ekranu za google prijavu i nece moci da ucita sistem ako se ne ubaci google nalog pre reseta. To je vazno za one koji prodaju telefon. Kad je ukljucen oem onda moze drugi google nalog, a i dozvoljava fleshovanje i slicno. Kad je oem iskljucen u fssrboot ce pisati Frp locked, zeleno i nece dozvoliti csckanje sa custom romovima i sl. Mada uz program Dc unlocker se to lako otkljuca tako da nije to bas tolika zastita.Alexxx, cemu sluzi ta opcija? Meni je sve sem animacija na default u dev opcijama, tako da mi je i OEM isključen.
Sent from my 3310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari