Šta je novo?

Huawei P10 lite

Sam briše,30% brojeva je izbrisao,nastavlja i dalje?

Мене зеза google chrome, неће да се пријави. На google налог се пријављује уредно, а на google chrome никако, покушао сам са реинсталацијом телефона и пријавим се једном, али чим искључим и поново покренем телефон тражи поново пријаву преко налога, онда неће и избацује ово. Има ли неко решење, никад ми се ово није десило ни на једном телефону, а измењао сам неколико, што Сони што Хуавеи телефона.
9fc1e33c690dea5b7e8a28622640a00b.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam,proveriću pa javljam.

Azuriraj Chrome, ili probaj da ga reinstaliras.

Sent from my 3310

Прво сам то пробао и неће, брисао кеш о остале глупости, реинсталирао апликацију и поново инсталирао и на крају хард ресет и ништа није помогло. Чекаћу следећи апдејт апликације, па ћемо видети.

Poslednja izmena:
Sta konkretno ne radi? Nisam bas skapirao najbolje, a ono gore je slika podešavanja naloga u telefonu. Daj skrinšot Chrome-a i te greške.

Sent from my 3310

Тражи на chrome да се пријави и аутоматски ме одведе да се пријавим преко google налога (као да нисам пријављен, а иначе јесам) и онда ми избаци ону поруку да налог постоји на уређају. Ево редом и на крају онај скриншот што сам поставио.
22744b4b4cdbfbc16cb5d91c0e135e9b.jpg
a0768c85208868beb89710bd5b0f7110.jpg
313ed90fec3f193ece0154167f12deaa.jpg

Poslednja izmena:
To je bug sa google play service, potrebno je samo obrsati podatke iz google play service (settings/apps/google play service/storage/manage space/clear all data). Znaju za to i rade na otklanjanju.

Poslednja izmena:
Probaj u podesavanju naloga, u telefonu, vidi da li ti je uključen sync na Chrome-u.
813f62ea78ae54ede2c790fb6f38dfd7.jpg

Sent from my 3310

Da li mozda djomla43 znas odg na moje pitanje tj. kako da resim svoj problem? (pri kraju prethodne strane je)

Da li neko zna kako da podesim/vratim da mi kada nesto guglam otvara kao nov prozor a ne u okviru chroma?

P.S. Ja imam telefon 10meseci i odlicno izgleda u smislu da nema defekata, lomljavina i sl.
Kad guglas u chrome-u hoces da link otvori i novom tab-u?

Sent from my 3310

To je bug sa google play service, potrebno je samo obrsati podatke iz google play service (settings/apps/google play service/storage/manage space/clear all data). Znaju za to i rade na otklanjanju.
Probaj ovo sto je alphablue napisao.

Sent from my 3310
Решен проблем брисањем података у google play service, међутим кад га искључим и поново покренем опет тражи и онда опет обришем. Добро је и овако иначе телефон не искључујем тако често, можда једном у месец дана. Шта је још био проблем после хард ресета, враћао сам апликације са свим подацима између осталог и google налог и остале google сервисе преко HiCare-a и зато је поново појављивао исти bug. Дефинитивно је проблем и до google play servis. Хвала alphablue!
Едит: мислим хвала свима на труду [emoji846]

Poslednja izmena:
To zavisi od programera kako je napravio sajt. Jedino da kliknes na open in background. Na desktopu imas ctrl+click, za android stvarno ne znam da li moze tako...

Решен проблем брисањем података у google play service, међутим кад га искључим и поново покренем опет тражи и онда опет обришем. Добро је и овако иначе телефон не искључујем тако често, можда једном у месец дана. Шта је још био проблем после хард ресета, враћао сам апликације са свим подацима између осталог и google налог и остале google сервисе преко HiCare-a и зато је поново појављивао исти bug. Дефинитивно је проблем и до google play servis. Хвала alphablue!
Едит: мислим хвала свима на труду [emoji846]
Da ti nije u developer opcijama Oem iskljucen? On ima veze sa FRP pa ti pravi konflikt ako si imao jos koji google nalog.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Ja koristim yandex vec par godina, jedan razlog samo, traka za pretrazivanje je dole i mnogo je praktičnije nego da prsti idu na vrh ekrana. Ima i hromu da se podesi da bude dole, ali nakon nekog vremena ga vrati opet u vrh i smara da opet idem i podesavam... Pa kome se ucini zgodnim eto neka proba... Do sada nikakvih problema i stabilno radi. Opera je brza malo (cak i od hroma) po meni kad se startuje aplikacija , ali kome nije bitno u sekundu da gleda... Inace ne koristim sinhronizaciju na browser-u.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Gde u Chrome-u ima da se spusti address bar dole? Sad gledam nisam nasao.

Sent from my 3310

Da ti nije u developer opcijama Oem iskljucen? On ima veze sa FRP pa ti pravi konflikt ako si imao jos koji google nalog.

Мислиш на Оем откључавање, ако је то искључено је. Од како сам узео телефон, а то је 4-5 месеци све је исто подешено и није било проблема до пре 6-7 дана.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Мислиш на Оем откључавање, ако је то искључено је. Од како сам узео телефон, а то је 4-5 месеци све је исто подешено и није било проблема до пре 6-7 дана.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Treba da ga ukljucis. To uvek treba da stoji ukljuceno.

Alexxx, cemu sluzi ta opcija? Meni je sve sem animacija na default u dev opcijama, tako da mi je i OEM isključen.

Sent from my 3310

Alexxx, cemu sluzi ta opcija? Meni je sve sem animacija na default u dev opcijama, tako da mi je i OEM isključen.

Sent from my 3310
Zakljucava telefon google nalogom (factory reset ptotection) . Recimo ako je iskljuceno, a uradi se factory reset i telefon zeli da se aktivirs drugim google nalogom nece moci. Tj.ostace na pocetnom ekranu za google prijavu i nece moci da ucita sistem ako se ne ubaci google nalog pre reseta. To je vazno za one koji prodaju telefon. Kad je ukljucen oem onda moze drugi google nalog, a i dozvoljava fleshovanje i slicno. Kad je oem iskljucen u fssrboot ce pisati Frp locked, zeleno i nece dozvoliti csckanje sa custom romovima i sl. Mada uz program Dc unlocker se to lako otkljuca tako da nije to bas tolika zastita.

Pozdrav,

Treba caletu da uzmem telefon, i ako sam protiv androida, odlucio sam se na P10 Lite... medjutim u planu mi je da mu uzmem model 4gb rama /64gb storage-a... ali vidim da je to WAS-TL10 (China)... model na gsmareni..
Da li cu imati nekih problema sa tim sto nije za evropu ili je bolje da uzmem model za evropu.. WAS-LX1?? znam da je to onda 3gb/32gb..

hteo sam da mu uzmem sa sto vise rama- mogu, a vidim da ima da se nadje za 220e na k-P...

ili to nema nikakve veze koji je model?

Evo slika ostecenja plastike oko prednjeg stakla.
4bfff56c65e84e01a23c3b88ab54915a.jpg
9240f6a6acc0ad7bf4dbef691a0ac70e.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno