Šta je novo?

FIFA 18

Sta dodato, sta izbaciti? Generalno, sta da menjam? Imam 140k na raspolaganju
41b44c265ef7eefc8681319d9d32d322.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja bi tu Sona levo ili Manea, a na RB walkera umesto clynea.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Samo to? LW mi je bio Sanchez, ali nisam nesto bio zadovoljam?. Da li da ubacim u ST Aubameyanga? Da li neki specijalni da ubacim u sredinu?

Pozdrav svima, sta mislite, koju poziciju treba da poboljsam i koga da kupim za napad?
Imam 400k.
b787540f918945946ec71d3676483ebf.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kupio Walkera RB, LW Martial special i Aubameyang ST. Zadovoljan. Ostalo mi 63k. Sutra ce biti jos trejdovanja, pa da ubacim nekog minimum special 86 u sredinu.

Sent from my SM-G355HN using Tapatalk

Aha, onaj Aguero, verovatno mu je neko stavio boost karticu atributa, pa je mozda zbog toga prikazao vecu ocenu, ali mu je inace ocena 89.

Svaka cast za 100k u danu, bogami, to nisam mogao ni ja, u najboljim danima. 😀

E, hvala [emoji3] Vrlo moguće da mu je neko stavio boost. Posle se bacam opet na trendova je, pa da malo osvezim i dredinu. Salah mi je nekako bas los, brz je i samo to.

Moji britsi. Inace toliko tesko pravim izbor za cm pozicije u ovoj formaciji da je to neverovatno. Vrv sam mogao i bolje ali videcemo u ovoj wl. Verthongena tots sam izbacio jer je pogubljen do maksimuma, sudara se sa svima.
4ca0c0812c016c366206ecbcc5819b5e.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobri su. Al ko zna koga ces da izvuces u nedelju od La Liga TOTS, tako da, nije mnogo pametno sada sklapati nekakav "finalni tim". A kada se zavrsi ovo ludilo krece WC.

Inace, nije mi mnogo tezak ovaj nedeljno TOTS jer srecom imam rezervni MLS tim ali vidim da dosta gube zivce.

S druge strane, ja ne mogu DKT da osvojim.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Jesi u pravu ali prosto sam hteo da skarabudzim nesto jer sam u WL, bas da ne bi morao opet kroz dkt 🙂
inace ovaj pogba je promasaj veka, ne znam uopste koja je njegova uloga na terenu, maneken.
Na pobedu sam od plasmana i sledece nedelje ali ovo je mazohizam..

Za one koji nemaju puno dobrih MLS igraca, vaze se i auto-golovi 😀 A i ako imenujete tim "MLS help", kazu da pomaze.

DKT se mora igrati na zalost zbog reward TOTS-a, jer jedan ROW igrac iz nedeljnog taska nije dovoljan buduci da ima 2 SBC-a po ligi. Al' nisam opet uspeo ni prosle nedelje, nemam zivaca da pokusavam puno puta.

Da ra nemam ni ja, uzeo preprosle nedelje, vec ove nisam imao ni ja 🙂 imam busketsa tots i vertongena koji me je bas iziritirao.
Super, hvala na savetu za mls 😀
Inace cudna je ovo igra, izbacim pogbu ubacim visestruko korisnijeg kantea, odvale me tri za redom a ja bolje igram. Vratim beskorisnog pogbu i dobijem dve gde je protivnik bolji a pogba opet beskoristan.. mozda ima veze sa skupljim igracima i ikonama gde igrs radi u tvoju korist..

Jel ce biti la liga tots sbc ili samo ovaj upgrade?

Veceras u 7 ili 8 najverovatnije i opet 83 + tots kartica, ne bi trebalo to da menjaju.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Hvala za info i sa srecom svima da padne neko iz navale 🙂

Ma samo da se ratosiljam duplikata Azpija.

I ovaj put sam spreman za sbc.

Poslednja izmena:
Saul. ;(

Moglo je i gore, iako mi je ovaj prakticno neuklopljiv u tim. A EA me je zavrnuo samo tako, izgubio sam 20k jer sam se spremio za 83 SBC i morao da kupujem kada su vec drasticno skocile cene. I to sve preko konzole jer imam duplikat.

I meni stio, mada ja sam zadovoljan, strasna je karta, do sad sam koristio 88 SMS i to tako sto ga ubacim u prvom minutu, SMS otisao na prodaju, od tih para cu odraditi sledeci sbc, a Saul ulazi sa klupe od prvog minuta. Moglo je bolje sigurno, ali i mnogo, mnogo gore.

Ja cu sasada da otvorim pa javljam, odradio za 0 jer sam imao dosta untr kartica od PL SBC i Busketsa tots untr kog ionako nemam gde.
Mankuzo, kako radi to ubacivanje igraca od 1 min, jer mu stavlja po defaultu hemiju na 7? tehnicki tako mozes da ubacis tipa SMS-a u PL tim?

Moglo je i bolje ali necu da se zalim.
bc74cfc1226a41b136f71360bb45aaa8.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja cu sasada da otvorim pa javljam, odradio za 0 jer sam imao dosta untr kartica od PL SBC i Busketsa tots untr kog ionako nemam gde.
Mankuzo, kako radi to ubacivanje igraca od 1 min, jer mu stavlja po defaultu hemiju na 7? tehnicki tako mozes da ubacis tipa SMS-a u PL tim?
Ne, sub igrac sa klupe dobija chem 5.

Meni pade onaj nesrećni golman Betisa. Strava. [emoji4]
A uložio sam Sane-a. [emoji847]

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja dobio Saula. Mogu da ga vezem za Grizmana, ali taman sam juce prelomio da Grizmana izbacim iz postave i sad me ovo totalno poremetilo.

Hvala padawan.. ja dobio aspasa, mada sam ocekivao slab pull, ostadoh i bez dobrih kartica al sta da se radi.
Inace uzeo desaija 88 da probam, onako. Jurim neku ikonu cm oko 500k, za 4321, ne znam kakav je petit (ne prime)

A da probaš mateusa. Ja sam ga imao na loan i dobro mi se pokazao

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Uf malo je skuplji. Uzeo sam matica da isprobam posto kazu da je ok

Savetujem da sada ne kupujete igrace od 500k jer ce uskoro WC mode i prica se da ce cene drasticno da padnu, pogotovu ikonama...

Savetujem da sada ne kupujete igrace od 500k jer ce uskoro WC mode i prica se da ce cene drasticno da padnu, pogotovu ikonama...

E hvala za savet, ja sam prodao desaija i malo zaradio i napravio neki prelazni PL tim sa finom zalihom coina taman da sačekam drop za te ikone 🙂
od tots sbc odustajem, pošto sumnjam da će mi dati još neku dobru a ne bacaju mi se coini a i prošao sam fino ne računajući sinoćnjeg aspasa.

Nemoj odustajati od TOTS-a ni slucajno! 🙂

Inace, ako nekoga zanima kako su prosli na EA forumu (a i kako su igraci klasifikovani), slika govori vise od 1000 reci 😀

2zirfrn.jpg

Nazad
Vrh Dno