Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ovaj moj nije zakljucan za neku FR mrezu ali je skroz custom za njih, totalno ludilo. Time cu preduprediti taj problem I on ce se nadalje predstavljati odnosno voditi da je UK? Odakle mi je najbolje da skinem btu, sa sammobile? Hvala puno.
Mislim da se neki holandski pokazao kao najbolji po trajanju baterije... Djilkosh je stavljao primere ako se ne varam u više navrata ovde.

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

Taj holandski nema jos 8.0

Pored crknute maticne pre 6 meseci, pojavila se i flekica u vidu mrtvih piksela na cm od levog donjeg ugla[emoji52][emoji848]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I meni crkla maticna, pre dve nedelje, i to najredja moguca, za obican S7 ali duos, na kraju nisam nasao duos ploču, tako da sam ubacio single sim plocu za S7 u duos kuciste, eto mozda nekom bude znacio ovaj info, da paše bez problema.

Koliko te je to izaslo?

Kupio na oglasima S7 za 80e sa razbijenim ekranom kome je ploča bila ispravna, a ugradnja gratis, kad imaš zeta koji radi kao serviser :)

Holandski mi je do sad radio odlično. Poslednji update od oko 36mb mi je usrao bateriju. Sad recimo jako puno troši dok puštam media fajlove, muziku ili video,i ne mislim na yt već na skinute fajlove.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Holandski mi je do sad radio odlično. Poslednji update od oko 36mb mi je usrao bateriju. Sad recimo jako puno troši dok puštam media fajlove, muziku ili video,i ne mislim na yt već na skinute fajlove.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Upravo to, gledam da li je to do baterije ili do mene ali od 11h do 20h ne moze da izgura.....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Čini mi se da videh negde i adhell3 da ima već?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Adhell 2 mi više ne funkcioniše. Prebacio sam se na Oreo i sad nikako ne mogu da aktiviram Adhell 2.

Ima li neko iskustva sa Alexndr oreo romom?
Da li degradira bateriju?

Adhell 2 mi više ne funkcioniše. Prebacio sam se na Oreo i sad nikako ne mogu da aktiviram Adhell 2.

Deinstaliraj stari adhell, restartuj telefon.
Isprati one korake za dobijanje licence. Kad dobiješ licencu pokreni aplikaciju APK editor pro, promeni ime, zatim takav Adhell2 pokreni, ubaci licencu i radiće.
Ja sam juče sa svog S8+ skinuo SABS pošto više ne funcioniše, to jest ne blokira reklame i instalirao sam ovaj Adhell 2 i radi posao. Evo ti dole moj upload za AdHell2 i APK Editor pro.
https://cloud.mail.ru/public/GYPo/XXmjGBCu9

Deinstaliraj stari adhell, restartuj telefon.
Isprati one korake za dobijanje licence. Kad dobiješ licencu pokreni aplikaciju APK editor pro, promeni ime, zatim takav Adhell2 pokreni, ubaci licencu i radiće.
Ja sam juče sa svog S8+ skinuo SABS pošto više ne funcioniše, to jest ne blokira reklame i instalirao sam ovaj Adhell 2 i radi posao. Evo ti dole moj upload za AdHell2 i APK Editor pro.
https://cloud.mail.ru/public/GYPo/XXmjGBCu9
Samo jedno pitanje. Kad pokrenem Apk editor pro, gde i koje ime treba da promenim?

Meni se ne da da imam Oreo. Skinuo preko SamFirm BTU,flesovao,sve uspesno,i pogledam pise 7.0. Isao na update,kaze najnovija verzija instalirana. Popizdeo. Sta sad da radim?

Samfirmware-u ne rade serveri do ponedeljka, a mozda nisu update-ovali ove nove.

Pisalo ti je kod samfirm-a sta skidas http://prntscr.com/jgz7gi

Samo jedno pitanje. Kad pokrenem Apk editor pro, gde i koje ime treba da promenim?
Evo da citiram post našeg člana mike86, sve je čovek lepo objasnio:
Ovako za pocetak izbrisi predhodno instalirane programe ako vec nisi (SABS ili AdHell2...) , restartuj fon i pazi sada... Nije problem u licenci vec u aplikaciji...tj. moras sa neta skinuti aplikaciju "APK Editor Pro" (nema je PRO verzija na Play Store potrebno je skinuti negde sa neta i instalirati je naravno) i onda preko nje ici "Select apk file" pa odatle naci aplikaciju tipa AdHell 2 ili SABS i kada kliknes na nju izadje pod meni i u se bira "Common Edit"...zatim ides na polje "Package Name" (samo to, nista drugo NE DIRAJ) i tu izbrisi par slova posle com. i upisi koja ti hoces. Tacke ne brisi. Ali ako obrises recimo 4, 4 druga i upisi bilo koja..ili 5 ili 2. Vazno koliko izbrises toliko proizvoljna slova ili broja upisi. I na kraju ides dole na "Save" i onda te pita da li hoces da instaliras novi program (AdHell 2 ili SABS, zavisi koji si izabrao taj se instalira). Kada se instalacija zavrsi normalno udji u program, odobri "admin" , ubaci licencu i pokreni blocker..to je to ;-)
Javi utiske..pozz

Drugar ima ovu verziju softvera
G935FXXU2DRAR na s7 edge
i interesuje ga da li bi mogao da instalira 8.0 btu za veliku britaniju verziju sa sammobile sajta?
I koja verzija odina je potrebna za flesh ako moze da se instalira ovaj 8.0 btu?

Mislio je ovaj softver da instalira preko odina
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/BTU/download/G935FXXU2ERD5/217550/

ovde je navedeno da treba odin 3.13.1 i on ga je prebacio u svoj laptop ali kad klikne da ga pokrene samo ga izbaci iz odina i nece da udje pa me interesuje da li se moze flesovati i sa nekom starijom verzijom odina?

Ja sam odradio update sa tom verzijom odina koja njega zeza. Nek proba sa drugog kompa da odradi update. Mene se normalno instalirala ta verzija.

Znaci moze bez problema da instalira btu verziju na svoj fon?Naveo sam gore dve poruke iznad koja je njegova verzija softvera.On je prosli put pokusavao da je instalira sa starijom verzijom odina plus mu je baterija bila na nekom minimumu i desilo se sta se desilo pa je fon morao u servis.Jer ovaj zadnji odin nije hteo da pokrene.Pa zato hoce da bude siguran da li sme da instalira oreo btu verziju ili da ceka da mu sam fon ponudi update?

@bojke1, kada se tako nešto radi baterija u telefonu obavezno mora biti 50%+
Neka pokuša da skine ponovo Odin, mora mu pokrenuti taj najnoviji nema razloga da neće. To nema veze sa telefonom, kompjuter ga mora otvoriti pre nego prikopča telefon.
Obavezno da instalira drajvere za Samsung i na telefonu da omogući USB debug
Kada krene sa flešovanjem sve da postavi na svoje mesto, i da ne stavlja onaj CSC home nego da stavi onaj drugi.
Posle flešovanja da odradi hard reset.

Nazad
Vrh Dno