Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To bi mi bila najmanje potrebna opcija. Ali svako svoje potrebe ima, i prema tome nek bira sta ce..

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Nije samo bitno koliko koristimo, bitno je da ako se vec daju toliki novci za sat, da ima i tu funkciju. Sigurno ce biti trenutaka kad ce zatrebati.

Javljam se preko sata kada vozim kola...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Eto...zoranbkv mu je vec nasao upotrebnu funkciju, ja nemam kola, ali zato imam biciklo.:)

Tebe niko nece da zaustavi i kazni kad pricas na mobilnom, njega hoce :)

Neće, jer ne razgovaram preko mobilnog, tj. ne držim isti[emoji41][emoji41][emoji41]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Koji to? S3?

Nema po toj ceni vise sa tog linka, pregledam sam sve manje vise pa imam par varijanti, a ovo mi se ucinilo kao OK jer je kao firma u pitanju, ali mi sumnjiva cena pa cisto da pitam ovde

Nema po toj ceni vise sa tog linka, pregledam sam sve manje vise pa imam par varijanti, a ovo mi se ucinilo kao OK jer je kao firma u pitanju, ali mi sumnjiva cena pa cisto da pitam ovde
Niko od onih sto prodaju za 270-280e na kp, nemaju na stanju za tu cenu?

Naravno, sta god da ih pitas ili nema ili su ga prodali pre 10min,proveri na oglasima mozda neko prodaje skunut sa mreze, ja sam uzeo od ovih sto donose iz madjarske

Možda je vreme da ekipi koja oglašava proizvode ispod cene, a nema na stanju i "prošla akcija, sad je 30e skuplje" počnemo da dajemo negativne ocene. Pre par meseci sam kupovao jedan telefon i kada sortiram po ceni, prvih nekoliko prodavaca su imali isti odgovor, to je bila akcija, sad je cena xx€ više. A oglas postavljen tog dana.

Možda je vreme da ekipi koja oglašava proizvode ispod cene, a nema na stanju i "prošla akcija, sad je 30e skuplje" počnemo da dajemo negativne ocene. Pre par meseci sam kupovao jedan telefon i kada sortiram po ceni, prvih nekoliko prodavaca su imali isti odgovor, to je bila akcija, sad je cena xx€ više. A oglas postavljen tog dana.
Slažem se, ali zaista nisam imao takvo iskustvo, barem ne kod KP prodavaca kod kojih ja kupujem...

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Van teme:
Nemam "redovne dobavljače" na KupujemProdajem, ali za taj Samsung A5 koji su oglašavani od 230, pa na dalje, kada sam došao do 265 i niko nema na stanju ili nije dobra cena, otišao sam u Merkator i dao 39.000 dinara. Uz uredan fiskalni račun.
Za neke druge proizvode sam imao sličnu situaciju, ali pošto nisam imao gde drugde da ih kupim, prihvatio veću cenu.

Opet za neki treći artikl koji sam kupovao kod istog prodavca 2x, za treću kupovinu pitam da li može plaćanje preko računa i da li je obveznik PDV-a, čovek mi nije odgvorio na poruku. Samo piše da je pregledao.

Nikada nisam dao negativnu ocenu, jer me niko od navedenih nije zaj*bao, ali kad bolje razmislim, možda i jesu, potrošili mi vreme.

Dobra ideja. Time bi prilično napravili problem švercerima...što bi opet po nas dugoročno ispalo jel bi više para tražili zbog zarobljavanja sredstava.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Plus napravis sebi problem jer bi ti uzvratili negativnom ocenom, tako da slaba fajda..

Android Smartwatch uređaji

Dobra ideja. Time bi prilično napravili problem švercerima...što bi opet po nas dugoročno ispalo jel bi više para tražili zbog zarobljavanja sredstava.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Не би, већ би се почели да пишу шта имају на стању а шта не, као што неки већ раде.

И још нешто, када сте се дотакли КП, много ме нервира натпис "АКЦИЈА" или "ХИТНО" а артикал тј. телефон скупљи него у радњи! Па шта је ту акција и хитно, шишања оваца?

Poslednja izmena:
Ja, a i verujem vecina drugih iskusnijih kupaca, te akcije i promocije preskače...

Pa nema ili ako hoces da potrosis do 25e,30e. Mislim da za te pare mi band 2 nema konkurenciju. E sad ako hoces vise para da izdvojis, tu vec ima, mada bi morao nekolko puta vise novca da izdvojis..

Pa najbliže sam xiaomi mi band za početak da porucim, a u nekoj budućnosti bih nakon korištenja narukvice znao šta mi još nedostaje :)

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Stigao S3 F. Da li se na njemu može menjati baterija i da li to samo servis može da uradi?

Da znam sta raditi, kad za to dodje vreme...

Ima li da je neko od vlasnika vec menjao bateriju?

Poslednja izmena:
Pa najbliže sam xiaomi mi band za početak da porucim, a u nekoj budućnosti bih nakon korištenja narukvice znao šta mi još nedostaje :)

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Možeš li da se malo više ispružiš, greota da mi band 2 koristiš za trčanje...
Imaš za 70-80 eur odlične satove za trčanje sa GPSom...Garmin fr110, fr 15 ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno