Niko od onih sto prodaju za 270-280e na kp, nemaju na stanju za tu cenu?Nema po toj ceni vise sa tog linka, pregledam sam sve manje vise pa imam par varijanti, a ovo mi se ucinilo kao OK jer je kao firma u pitanju, ali mi sumnjiva cena pa cisto da pitam ovde
Vecina nema, porucuje se ili je, u slucaju tog oglasa sa linka, akcija prosla i cena je 311eNiko od onih sto prodaju za 270-280e na kp, nemaju na stanju za tu cenu?
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Slažem se, ali zaista nisam imao takvo iskustvo, barem ne kod KP prodavaca kod kojih ja kupujem...Možda je vreme da ekipi koja oglašava proizvode ispod cene, a nema na stanju i "prošla akcija, sad je 30e skuplje" počnemo da dajemo negativne ocene. Pre par meseci sam kupovao jedan telefon i kada sortiram po ceni, prvih nekoliko prodavaca su imali isti odgovor, to je bila akcija, sad je cena xx€ više. A oglas postavljen tog dana.
Dobra ideja. Time bi prilično napravili problem švercerima...što bi opet po nas dugoročno ispalo jel bi više para tražili zbog zarobljavanja sredstava.Možda je vreme da ekipi koja oglašava proizvode ispod cene, a nema na stanju i "prošla akcija, sad je 30e skuplje" počnemo da dajemo negativne ocene. Pre par meseci sam kupovao jedan telefon i kada sortiram po ceni, prvih nekoliko prodavaca su imali isti odgovor, to je bila akcija, sad je cena xx€ više. A oglas postavljen tog dana.
Dobra ideja. Time bi prilično napravili problem švercerima...što bi opet po nas dugoročno ispalo jel bi više para tražili zbog zarobljavanja sredstava.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Možeš li da se malo više ispružiš, greota da mi band 2 koristiš za trčanje...Pa najbliže sam xiaomi mi band za početak da porucim, a u nekoj budućnosti bih nakon korištenja narukvice znao šta mi još nedostaje
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari