Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni izmeri 204 pre neki dan. Gear 3 frontier. Morao sam da proverim dal sam živ...

Sent from my SM-T719 using Tapatalk

Ja pre neki dan bio na traci i bas proveravao i sat i sta kaze sprava,gadjali su se u 3,4 otkucaja i to mi sve maksimalno islo do 155,mislim da bih na 200 odmah zavrsio u horizontali

Nije mi jasno sta ovim zelis da pokazes? Da moze da pokazuje vrednost vecu od 120?To vidimo, al sta ti je dokaz da je rezultat priblizno tacan? Slazem se sa onima koji kazu da nij3dan sat to prilikom trcanja ne moze pokazat. J3dino one trake sto idu ispod grudi..

Kao da iznad tvog komentara nisam vodio diskusiju sa članom @djurkash! Nemam nameru da se ponavljam, ae da je bilo pre 100 strana *mjau**mjau**mjau*.

a zasto bi trebalo biti netacnije merenje tokom aktivnosti, od onog u mirovanju, kada su narukvice u pitanju? jedino ako znoj ili drmusanje uticu, meni pada na pamet. ja sam primetio da narukvica meri konzistentno, pa makar i masila, a sto ne mogu ni da potvrdim ni da poreknem, ima ispravna relativna odstupanja, sto je za amatersku upotrebu po meni sasvim dovoljno

Ne radi tako narukvica, kao što sam napisao, meri u stanju mirovanja (precizno, mada može i tokom aktivnosti, ali nije tačna). Za preciznu upotrebu koristi holter, 24 sata se nosi, može i samo na treningu.

Ja imam pozamasnu kilazu i na treningu (traci ) sa nagibom mi puls ne predje 155 ni u ludilu plus sto nisam u formi tako da sta gid radio oogotovo ako si u kondiciji mislim da ova ocitavanja nisu tacna,gde nabi ovoliki puls?

Ne bih komentarisao tako, pogotovo osobu koju ne poznajem i ne znam šta trenira (ne mogu ja, ne može niko). Tvoj trening i moj trening nisu isti, očigledno ni fizička sprema, kondicija, snaga i izdržljivost. Meni kardio kreće na 180, traje do 220, tzv. pik, kako ga zovu.

Meni izmeri 204 pre neki dan. Gear 3 frontier. Morao sam da proverim dal sam živ...

Prilikom koje aktivnosti? Džak?

• Like
Reagovanja: M J
Koji satovi imaju stalno pozadinsko osvetljenje upaljeno? Sem LG G Watch R

@ivan i. Vodio si i pratio sam tu raspravu. Covek kaze da se tek preko 120 primeti razlika izmedju satova/narukvica. Ti si samo slikao tvoje rezultate i postavio. Na koji nacin si nam potvrdio da je ispravno? No nebitno je za te pare bolje nema svakako, porucio sam i sam ovu mi band 2 sa Alija, 18.5e bese global. Porucio za druga i mene. Planiram svakako da uzmem i gear fit 2 pro malo kasnije, pa cu tad verov moc i da ih uporedim po tom pitanju..

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Već sam napisao za poređenje na sistematskom pregledu. Možeš da proveriš najprostijom metodom, kažiprstom na ručnom zglobu (proj do 10 sekundi, puta 6). Kako drugačije da ti potvrdim da je ispravno :)

Koliko je bolji Huawei band 2 pro u odnosu na te jeftine Xiaomi?

Da li je imao neko Huawei?

Već sam napisao za poređenje na sistematskom pregledu. Možeš da proveriš najprostijom metodom, kažiprstom na ručnom zglobu (proj do 10 sekundi, puta 6). Kako drugačije da ti potvrdim da je ispravno :)
Samo mi molim te reci kojim to sportom stizes do pulsa od 220? Ta narukvica ne da nije tacna nego masi kao luda a ako si slucajno merio puls rucno na tih 220 kako ga izmeri,trebalo bi da izbrojis 35 bitova u 10sec sto je prakticno nemoguce,potpisujem da ta narukvica ne da nije tacna nego te laze i to mnooooogoooo

Kojim sportom? Da li si ti ikada trenirao bilo koji sport kako treba? Sa kondicionim trenerom naravno, jer o treningu ne znaš mnogo.
Ručno ne možeš da izmeriš 220, niti sam to napisao, ali sam sam napisao kako može da se proveri narukvica da li je tačna, NARAVNO u apsolutnom mirovanju ili dnevnom mirovanju.
Ti nemaš osnovno zanje o sportu da bih sa tobom diskutovao, nemoj da se vređaš, sam to pokazuješ i brukaš se. Ne znaš ni šta je V02 Max, koji se vidi na mojim SS, maksimalni napor:
https://forum.benchmark.rs/showthre...atch-uređaji&p=5489626&viewfull=1#post5489626
Po tebi to i ne postoji. Ispod je anaerobna zona, za to si možda negde i čuo.
Šta misliš, koliko ide puls sportistima, takmičarima? Misliš oni treniraju kao ti? Pa onda bi to bilo lako, svi bi se takmičili, fajtali, osvajali medalje... svi bi bili šampioni :d Svi bi bili Đoković :d Podigneš teg i spustiš, onda puza za fejs, pa opet nešto pomeriš ili otvoriš novine, pa pauza za Insta itd. Nije to baš tako ;)
Danas sam se štedeo ;)

Prilozi

• IMG_1371.PNG
    IMG_1371.PNG
    52.3 KB · Pregleda: 128
hahaha, hajde Ivane, batali molim te više, nema smisla prema ostalima, promašio si temu, otvori novu, a imaš i postojeću u vezi sporta i ishrane... Ovde svakako ovome što pišeš nije mesto, ni po sadržaju, a ni po tonu koji koristiš

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Sklanjajte te igracke, kupite lepo Amazfit i uzivajte :)

Prilozi

• IMG_20180514_194306.jpg
    IMG_20180514_194306.jpg
    90.7 KB · Pregleda: 149
  • 2.png
    2.png
    494.7 KB · Pregleda: 153
194 je već moguće izmeriti, pod uslovom da si star do 25-27 godina, ali i dalje bilo koji sat sa merenjem pulsa na zglobu (pa i ovo od po 500 eur) ne mogu ni prismrdeti čak ni starijim pojasevima tipa Polar H7, a da ne govorimo o novijim tipa wahoo tickr, ili Polar oh1. A za mi band 2 new bih komentarisao, svaki hrm može meriti puls u miru, ali malo je njih koji to mogu raditi precizno prilikom trčanja , pa i vožnje bicikle ili na traci, mnogo je razloga, a koga interesuje ima tekstova o tome koliko hoćete...

MN3

hahaha, hajde Ivane, batali molim te više, nema smisla prema ostalima, promašio si temu, otvori novu, a imaš i postojeću u vezi sporta i ishrane... Ovde svakako ovome što pišeš nije mesto, ni po sadržaju, a ni po tonu koji koristiš

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Šta je poenta? Kupiš sat/sport narukvicu i staviš pod stakleno zvono? Dao sam mu odgovore. Što njemu nisi rekao da to nisu pitanja za ovu temu?! Ako si ljubomoran, džabe da kupiš najskuplji sat, ne pomaže.

@djurkash

Nisam bas toliko mlad, 6+ iznad... :)
Mase svi, nema tu price...ali meni vise znaci sat zbog gps-a, da ne moram da vucaram telefon...A moj licni osecaj je najbolji bpm :) nije da ne verujem tehnici, ali...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Necuj jos, cekam da padne cena za Amazfit Stratos pa da pazarim :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

E sad da ti ja kazem nesto u sta sam siguran a ti proveri,sto vise treniras i sto si u boljoj kondiciji puls ti se smanjuje,sto Znaci profesionalnom sportisti je nizi puls nego meni sa istom intenzitetom treningai to osetno,gore si napisao da ulazis u kardio na 180 otkucaja i da to ide do 220,riknuo bi da tako treniras ili da dostignes 220 s toga tvrdim da je to sto nosis na ruci djubre koje moze da izmeri puls samo u stanju mirovanja i to znam iz iskustva jer sam ga imao i odmah poklonio posle 2 dana,lepo ti je napisao covek da jedino sto mozda moze priblizno tacno da izmeri puls u toku treninga je traka oko grudi i nista vise,a to sto tebi pise 184 puls ili 200 ili cak 220 to okaci macku o rep,to nije tacno sigurno

Poslednja izmena:
Koji amazfit ti koristis?

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Ne bih komentarisao tako, pogotovo osobu koju ne poznajem i ne znam šta trenira (ne mogu ja, ne može niko). Tvoj trening i moj trening nisu isti, očigledno ni fizička sprema, kondicija, snaga i izdržljivost. Meni kardio kreće na 180, traje do 220, tzv. pik, kako ga zovu.
Ovo je tvoj deo posta tek toliko da se vidi koliko ne govoris istinu ovde lepo pise od 180 do 220 ,ovo si ti pisao a ne ja,smanji to malo za 40 -50 i sve ok

Da ne idemo vise u off ,mi band 2 je najprecizniji za merenje pulsa od svih narukvica definitivno,pokopao je sve ostale pocevsi od polara,garmina i ostalih i to sve sa kompletnim.hardverom.od 20e ,svaka cast za xiaomi

Stigao pored S3 F i Fit 2 Pro. Nisam znao da je Fit tako mali pored S3 F...na slikama nije tako delovao. Još jednom se(barem meni) pokazalo, da su na slikama ili video klipovima i u stvarnosti uređaji potpuno drugačiji što se tiče veličine, osećaja u rukama...pa i izgleda.

Послато са SM-A530F

@zuke, koliko se sećam, postaviljao je slike od Amazfit Pace Smart.

@dule2303, ti baš nemaš veze ni o ovoj temi, ni o sportu. I ne znaš da čitaš? Pišem sve vreme da je Mi Band 2 tačan u stanju mirovanja i da se tako meri, da za preciznije koristi holster/pulsmetar... a ti otkriješ ovde kamen mudrosti? Šta misliš, koliko mi je puls na treningu, ako je u stanju mirovanja viši od 180? Lati se neke stručne literature ako hoćeš da naučiš nešto, ili unajmi bar trenera ako ne znaš da čitaš. Prijateljski savet: Nemoj da komentarišeš nešto što ne znaš i u šta se ne razumeš, možeš dati nekom pogrešan savet i upropastiti nekog.

Dajte de vaše sprave da vidimo kako rade? To je tema, da vidimo šta koja može. Koliko ste aktivni?

@marinko98, čestitam na spravama. Sad da ih istestiraš. Logično je da je uređaj za sport manji, ne ide sa solanik nositi na trening. I to je razlog zašto bih zamenio Mi Band 2, nije bogat kao neki solanik, fensi, uber i top.

Poslednja izmena:
Izvinite svi na off-u ali puls u stanju mirovanja 180?????? I ti imas kondicionog trenera koji te pusta da treniras,prijavi ga odmah za pokusaj ubistva

Hvala Ivane!
Nisam Fit kupio radi sporta(davno... još pre 20 god sam prestao da se bavim njime).
Malo pre videh onaj Amazfit Stratos i svidja mi se baš...sad bih zamenio Fit za njega. ;)

Poslednja izmena:
Al je tebi veselo u životu druže :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno