Nije mi jasno sta ovim zelis da pokazes? Da moze da pokazuje vrednost vecu od 120?To vidimo, al sta ti je dokaz da je rezultat priblizno tacan? Slazem se sa onima koji kazu da nij3dan sat to prilikom trcanja ne moze pokazat. J3dino one trake sto idu ispod grudi..
a zasto bi trebalo biti netacnije merenje tokom aktivnosti, od onog u mirovanju, kada su narukvice u pitanju? jedino ako znoj ili drmusanje uticu, meni pada na pamet. ja sam primetio da narukvica meri konzistentno, pa makar i masila, a sto ne mogu ni da potvrdim ni da poreknem, ima ispravna relativna odstupanja, sto je za amatersku upotrebu po meni sasvim dovoljno
Ja imam pozamasnu kilazu i na treningu (traci ) sa nagibom mi puls ne predje 155 ni u ludilu plus sto nisam u formi tako da sta gid radio oogotovo ako si u kondiciji mislim da ova ocitavanja nisu tacna,gde nabi ovoliki puls?
Meni izmeri 204 pre neki dan. Gear 3 frontier. Morao sam da proverim dal sam živ...
Ja znam za gear s3F da može uvek da sija ako hoćeš, takodje može na auto low i auto high kao i AOD ili auto motion pa kome šta odgovora.Koji satovi imaju stalno pozadinsko osvetljenje upaljeno? Sem LG G Watch R
Samo mi molim te reci kojim to sportom stizes do pulsa od 220? Ta narukvica ne da nije tacna nego masi kao luda a ako si slucajno merio puls rucno na tih 220 kako ga izmeri,trebalo bi da izbrojis 35 bitova u 10sec sto je prakticno nemoguce,potpisujem da ta narukvica ne da nije tacna nego te laze i to mnooooogooooVeć sam napisao za poređenje na sistematskom pregledu. Možeš da proveriš najprostijom metodom, kažiprstom na ručnom zglobu (proj do 10 sekundi, puta 6). Kako drugačije da ti potvrdim da je ispravno![]()
hahaha, hajde Ivane, batali molim te više, nema smisla prema ostalima, promašio si temu, otvori novu, a imaš i postojeću u vezi sporta i ishrane... Ovde svakako ovome što pišeš nije mesto, ni po sadržaju, a ni po tonu koji koristiš
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Sklanjajte te igracke, kupite lepo Amazfit i uzivajte![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari