vatrogasac53
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.06.2008
- Poena
- 395
Probao sa platim sa VPN, prošlo sve bez problema.
Probao sa platim sa VPN, prošlo sve bez problema.
Ima prica kako PPal ljudima zakljuca racun i zadrzi novac. Zakljucavanje PPala bez racuna je maltene nebitno - otvoris novi e-mail i karticu
Ali kada ima novca, say bye bye...
Mislim da sam bas tebi pisao![]()
Balance ne mozes ti povecavati sam. Mora ti neko uplatiti novac da bi ti se to smestilo na Balance. Sam ti tipa da svuces sa kartice da stavis na balance ne mozes@den50
Hvala za info.
Jel postoji opcija slanja novca bez provizije (Friends and Family opcija kako postoji u USA)?
U FAQ stoji samo da to može ako ide preko balansa al ne znma kako uplatiti na balans.
Ne postoji ta opcija kod nas@den50
Hvala za info.
Jel postoji opcija slanja novca bez provizije (Friends and Family opcija kako postoji u USA)?
U FAQ stoji samo da to može ako ide preko balansa al ne znma kako uplatiti na balans.
Pa pazi. Najbolja solucija bi ti bila(ukoliko zelis da podizes novac koji ti ljudi uplacuju ) Visa Electron. Besplatno odrzavanje,besplatna izrada kartice. Dok je za Visa Internet 800din izrada koliko se secam. A to sto se tice blokade kartice,isto je to i meni bilo 2014 godine,nisam znao onaj PP*XXXX kod za potvrdu i onda sam lupao i kucao uzastopno CSC broj. Pisao sam im i nakon 1dan mi je kartica odblokirana. Pozdrav i srecnoIzvinite ali stavarno nisam stigao da procitam 555 strana. Hvala na odgovoru.
Zanima me jos nesto, pre par godina sam pokusava da povezem intesinu Visa internet karticu sa paypalom ali mi je ta kartica blokirana (mojom greskom), tad sam pisao na neki mail koji sam nasao ali nikada nisam dobio odgovor. Zna li neko da li mogu da mi odblokiraju tu karticu ili da uzmem tu Visa Electron karticu o kojoj pricate.
Niko?Planiram da povezem mastercard mts banke sa paypal nalogom. Posto mi novac stize sa nekog sajta na paypal, da li ja mogu da kupim npr nesto preko aliexpressa? Tako sto cu "platiti karticom" a zapravo mi skine sa paypal balance-a?
Zasto nije moguc transfer sa pp na kartice? Mislim na master.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Dobro to jeste. Moj kolega je imao problem da nije mogao da poveze tu karticu (Visa Internet) sve je pokusavao i nece. Stalno mu izbacuje error u fazonu kao da kartica nije aktivna. Eh sad vecina ce da misli da nije sacekao 24h od podizanja kartice,ali jeste. Podneo je zahtev za Visa Electron i bukvalno nakon 10dana kada je preuzeo uspeo je da je poveze tipa 1h nakon preuzimanja.Pa ja mogu da podizem novac i sa Visa Internet kartice, doduse samo u banci, ne na bankomatu, mada mi je to totalno nebitno. Koliko sam citao do sad ne vidim neku prednost Electron kartice u odnosu na Internet karticu koju posedujem (osim podizanja na bankomatu.)
Na identican nacim sam i ja moju karticu blokirao. Videcu da ih kontaktiram pa da i meni odblokiraju karticu. Mogao bih da uzmem Electron ali ne vidim neki razlog ako mogu Internet karticu da povezem sa paypalom i ako mi odblokiraju.
Zato što nakon uplate Kinez može da pokrene PP refumd, nakon što ti zatvoriš dispute na AE.Jedno pitanje, izvinjavam se ako je vec bilo. Kupio sam nesto preko aliexpress-a i posto je falicno trazio sam preko pm od prodavca refund. On je pristao i trazi mi paypal nalog. Kao kroz maglu znam da sam negde citao da je bila neka afera sa paypal uplatama, cini mi se bas iz Kine i da su bile neke teske prevare. Ukratko, da li je bezbedno da mu dam svoj nalog (adresu za uplatu), ili postoji neka mogucnost prevare, pogotovo posto ne idem preko klasicnog dispute-a?
Ako se razumeš u Western Union (aplikaciju) i način slanja sa iste, koja je najjednostavnija opcija da mi novac stigne na mts Račun Plus karticu.Ne mize.
Zato što nakon uplate Kinez može da pokrene PP refumd, nakon što ti zatvoriš dispute na AE.
Bolje idi sve preko AE.Ali nisam ni otvorio dispute. Samo sam ga pitao preko pm da mi vrati pare. Da li onda nekako mogu da se zastitim od te prevare, ili moram da otvorim dispute?
A šta bi se desilo ukoliko bi on podigao novac sa PP računa, zaključio spor na AE-u a Kinez pokrenuo spor na PP-u?Bolje idi sve preko AE.
Blokada PP account-a.A šta bi se desilo ukoliko bi on podigao novac sa PP računa, zaključio spor na AE-u a Kinez pokrenuo spor na PP-u?
Подразумева ли то и блокаду картице?Blokada PP account-a.
Nisam imao iskustvo, samo čitam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari