Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Pozz ljudi.
Ovaj telefon je savrsen za ovu cenu, ovu, a bogami bolji i od mnogih skupljih. Kakav TouchWiz,, emotion, mi ui i ostali? Cisto je cisto. Svastade moze procitati, takoje sa svakim forumom.
Telefon sam kupio pre tri dana, i nemam gotovo nikakav ovde pomenut problem. Ili ja nemam Mi A1, ili ga neki ovde nemaju. Tako bukvalno ovo radi.
Baterija odlicna - 24 sata intenzivne upotrebe i imam 40 posto. Softver brz, nema greske. Kvalitet zvuka iz glavnog zvucnika dobar, jacina sasvim glasna. Sve se lepo razume. Memorija sasvim dovoljno. Ekran dobar, odziv super. Otisak prsta za mene savrsen.
Ako izadje usjoro jos neki Android one stok uredjaj u ovom cenovnom rangu, jos ako bude Xiaomi, uzimam ga za sledeceg.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pozz ljudi.
Ovaj telefon je savrsen za ovu cenu, ovu, a bogami bolji i od mnogih skupljih. Kakav TouchWiz,, emotion, mi ui i ostali? Cisto je cisto. Svastade moze procitati, takoje sa svakim forumom.
Telefon sam kupio pre tri dana, i nemam gotovo nikakav ovde pomenut problem. Ili ja nemam Mi A1, ili ga neki ovde nemaju. Tako bukvalno ovo radi.
Baterija odlicna - 24 sata intenzivne upotrebe i imam 40 posto. Softver brz, nema greske. Kvalitet zvuka iz glavnog zvucnika dobar, jacina sasvim glasna. Sve se lepo razume. Memorija sasvim dovoljno. Ekran dobar, odziv super. Otisak prsta za mene savrsen.
Ako izadje usjoro jos neki Android one stok uredjaj u ovom cenovnom rangu, jos ako bude Xiaomi, uzimam ga za sledeceg.

Imao prilike da procackam Mi A1 na par minuta, pocetkom sledece nedelje ga kupujem i ja, telefon je munja u odnosu na telefone koje sam imao do sad :D Inace izasao je Mi 6x koji je MIUI, a kroz par meseci bi trebao i Mi A2 da bude predstavljen, isti HW kao i Mi 6x ali bice AndroidOne program kao i Mi A1

Poslednja izmena:
Samo da javnem da od "free" probe SubStratuma nema ništa jer se Andromeda, isključivo, plaća pa se radi download... Nema više Trial verzije pa da se proba, pa ovo-ono...
Ako se predomislim platiću i isprobati...
Tema+Andromeda oko 4$.

@neogeo što ne root?

Ne želim jer hoću normalan OTA proces...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Super je tema koju koristiš.
Sviđa mi se.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ne trci pred rudu.. :)

Hvala
Ja sam tražio pod onim nazivom i našao... Hahahaha! :d :d :d
Samo da se i ja nateram da isprobam Andromedu je l' mi se đasvi tema skroz. :D

Nego, je l' zna neko skroz kao stock Oreo samo crnu temu? Videh par, ali ako neko ima preporuku. :)

Poslednja izmena:
Pogledaj Swift Black theme

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Opa! Dodato na wishlist... Moraću ovih dana da se poigram i sa tim. Teram se ko i za Gcam prvi put pa nikako. :d :d :d

Bice Oreo 8.1 uskoro. Uzgred ne znam kako da se prijavim u beta program.

Nego, je l' zna neko skroz kao stock Oreo samo crnu temu? Videh par, ali ako neko ima preporuku. :)

Kidence je kacio teme nekih 500 posta unazad, instalira se samo tako sto se ubaci apk fajl preko kabla i ne treba nista da se dira, menja boje samo ostalo je stock izgled, a ja hteo crnu i ova mi je najbolja. Android.BlueDragoon se zove, samo se u Display-Advanced dobije opcija za menjanje tema.

e28a242e812424c134f12fe3b05954d0.jpg
ff9d4e505cb5b9621c329842640e1290.jpg

Narucen mi a1 sa nilkin zastitom+ kaljeno staklo :) Posle toliko predloga za mi a1 uzeo sam ga. Stize sutra ili u ponedeljak. nadam se da cu videti razliku posle sony m5 :p Jedino sto cu da radim na tom fonu je da ubacim Gcam i to je to. Ostalo nista ne cackam...

Uzeo sam ženi neku bezveze zaštitu za prvu pomoć, taj nilkin koji je kačen u više postova mi deluje zanimljivo i ne previše glomazno, jel može link za kupovinu? Ima i kod nas ili isključivo Kina?

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Probaj KP

On je završio karijeru kod mene, tako da od tih kernela samo void i ništa drugo.

Google baš ne ume da postavi norme za Android. Em što proizvođači ladno mogu da ne uključe Camera 2 API, nego očigledno mogu da na Android One, menjaju Nougat i Oreo default ponašanje, i ne podržavaju file based encryption.
A1 ladno koristi FDE, koji je ukinut sa 7.0.

Za enkripciju, u praksi znači da je telefon neupotrebljiv ako se restartuje, dok ne uneseš šifru. Dok od Nougat sa FBE, pozivi i alarmi i ostale bazične stvari rade, a tvoji lični podaci su i dalje zaključani dok ne uneseš šifru.

Poslednja izmena:
Jesi siguran?

Boga mi,jesam. Testirao sam kernele godinama,ogadili su mi se. Po default u stock ima taj touch boost i stalno dize frekvenciju čim taknes ekran a input to radi u odnosu na load. Na Nexus 5x je to značilo 2h Sot a vise sa Elemental x u odnosu na stock.
Sigurno je bolji odziv telefona sa touch boost ali objektivno nemam,bar ja, potrebe da mi procesor stalno prangija u visokim frekvencijama.

Ovo je isto ovde, samo što se naziva input (verovatno kernel Adiutor)

Ako si koristio Franka onda bi video. Ja zbog toga ne koristim njegov kernel.

Input boost se zove tunable. Sa ovim input-om odmah diže freq na 1.0GHz kada dodirneš ekran. Čini mi se da je conservative agresivniji sa njegovim podešavanjima.

Nazad
Vrh Dno