Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 3

Da li sam ja glup ili na ovom 9.5.3 apdejtu ne može da se promeni pozadina lock screena? Nestala je opcija gore desno u ćošku a u setingsu nigde ne nalazim lock screen wallpaper?
Hvala! :)

Xiaomi Mi Note 3 Case Cover Msvii Silm Frosted Cases For Xiaomi Note 3 Case Xiomi Note3 PC Cover For Xiaomi Mi Note3 Cases 5.5"
http://s.aliexpress.com/RZzeEbua?fromSns=Copy to Clipboard
uzeo pre mesec dana, prezadovoljan, mada nije baš da ne klizi
E ova. Slažem se da ima lepljivijih materijala ali po mom mišljenju jedan od boljih je, više kliza na staklu, u rukama nikad problema. Bolji grip zbog kompaktnosti dosta znaci

Jedina mana je sto hoće da se sjebu ivice, zakace za konac u džepu i onda pukne na ćošku

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Skinite inflesujte fastboot rom umesto da nadogradite preko 9.1 bolje dosta radi. Preko Mi Flasha ali da znate da ce sve da vam obrise tako da napravite bakap. Uostalom ko zna da flesuje preko Mi Flasha zna sta sledi.

P.S. nemojte da zaboravite da ne stiklirate wipe and lock.... Yep happened to me :/

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Može li samo clean bez lock ? To jest ona prva opcija ?

To i kazem da treba. Nemojte da zakljucavate nema razloga jer posle trebate opet da radite unlock.

meni upgrade sa 9.1.4 funkcionise super samo nisam odusevljen sto je brakeovan xposed support... verovatno cu se vratiti na 9.1.4, nista ne vidim bolje sem notifikacija na ovom novom romu...

a svakako xposed > notifikacije sa quick replay (big whoop)

Samo sto malo zezaju ako hoćeš da ih pročitaš bez ulaska u app. Viber mi ne radi bas lepo

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Da ne rade bas sve super duper, ali je bolje nego pre updatea. Pre ovog telefona sam imao nokiu 5 sa Oreom i tu su notifikacije bile savrsene, tako da ocekujem poboljsanje sa sledecim nadogradnjama.

Ja stvarno ne znam sta ovi razmisljaju i sta rade ne mogu da prestanem da se smejem :D :D

Inace ovo je 9.5.3 official global rom slika je iz play stora i pogledajte dole gde pise - Device certification .. hahaha

@kidence jel si video ovako nesto nekad ali budi iskren :D
98d58b7f2a82f3fafbe10191b0872b08.jpg

Poslednja izmena:
To se često dešava. Bilo je priče na androidpolice sajtu

Imam root. Koliko sam citao svi ne sertifikovani uredjaji nece moci vise da updatuju aplikacije preko google playa ili da ih uopste skidaju ( na custom romovima ljudi ne mogu da skinu nista od aplikacija preko stora ako ima nije certified ima tema na xda). Proizvodjaci kao sto je Xiaomi treba da sertifikuje svaku official stable verziju roma bio global ili za Kinu nema razlike. Mnogo se upetljao xiaomi ili ce da se razmrse ili ce indijci da ih pojedu bukvalno :D haha

Hahaha, opusteno... :) Resice se to kod Šomija...problem ce imati "garazni brendovi" zbog njijh se ovo i uvodi...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ma mwni se nesto cini da to uvode zbog custom romova najvise ce oni da budu pogodjeni.

P.S. @kidence koju verziju GCam i koja podesavanja koristis ? Ona 5v1.2 je vrhunska ali selfii nemaju portret mod ....

Arnova v7 imam ovu drugu ne pa cu da testiram , koja podesavanja koristis ?

Problem sa MN3 je taj sto ne radi touch to focus skoro ni na jednoj. Radi na arnova for op5/5t ali iz nekog razloga sece sliku tj ono sto vidis pre slikanje ne odgovara sloci posle ... Hvala u svakom slucaju.

Probaj, radi tap to focus...i portret mod. Ovde je odradjen fix za focus.

Ovde su setovanja vec odradjena, samo podesi hdr+.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

5.2.019 ne mogu da instaliram uopste paket nesto nike uredu a arnova v7beta 9 ne radi touch to focus na MN3. Arnova v7 ima dosta podesavanja.

Rekoh da javim utiske u vezi sa original flip futrolom i 'cuvenom' hidrogel folijom.
Prvo da napomenem da je proizvođač folije Imak i da se namešta uz pomoć vode i da ni Čak Noris ono ne može da namesti bez ijedne trunke prašine ;) Dobijaju se dve folije u pakovanju ali bi meni trebalo 10 da to namestimo perfektno. Ne verujem da nešto posebno štiti od udaraca a čak i ne pokriva ivice u potpunosti kao što je naglašeno. Naručicu neku PVC foliju i da batalim više ovo. Pre ovoga sam imao staklo ali se vazduh po ivicama uvukao i to je odvratno izgledalo. Uglavnom, ne preporučujem. Ima nekih koje se nameštaju bez vode i imaju graničnike za lakše montiranje pa bi to bilo bolje rešenje. Nije ni skupo. Okacicu link ako nekog zanima.
Za flip cover samo reci hvale. Od izrade do funkcionalnosti. Prednji deo je blago transparentan pa možete da primite poziv bez otvaranja. Zadnja strana je izrađena od neke imitacije kože ali izgleda luksuzno. Pun pogodak.
Isporuka sa Alija za 10 dana preko singapurcana ;)
Ako hoćete neku sličicu, javite...

od najnovijeg update punjenje baterije od 0 do 100 traje nekih pola sata duze tj oko 2h ukupno

A pražnjenje? :D
Kakvi su utisci posle odredjenog vremena? Lepo mi traje baterija na 9.1.4.0 pa ne bih da diram ako se ne dobija nista specijalno novo

Pražnjenje isto ko i pre. Nema razloga da ne ažuriras softver. Sve radi ok. Više slobodnog rama, brzina ista. Od novih stvari videh notifikacije i wake-up display funkciju kad uzmeš tel u ruke.
Kakva vam je in-call jačina zvuka. Meni se i na najvišem stupnju ne čuje baš glasno. Uradio sam kalibraciju i završio je sa greškom. Frequency se crveni. Je l' ima neko neku ideju?
Bilo gde drugde zvuk je pristojne jačine.
4aeeeb456e19f5b3636bdd3f87fd845c.jpg

meni je bas nasuprot, jači incomming call a ovu wake up funkciju sam sad probao, radi

nasao sam opasan bug xiaomi/win 10 combo, necete verovati :D

e ovako, uzmem da iskopiram nekih 14gb muzike sa telefona na komp preko kabla, sve ok kao, odem da pustim listu i sve pesme su izmesane sa nazivima, 2 Pac - Changes je naziv fajla a pesma je 4 Non blondes - Whats up :D :D :D LOL

i tako svih 14gb haha, smorio sam se ko plovak, na telefonu su sve pesme ok, naziv i pesma matchuju... uzmem li da kopiram u win 10 svi nazivi se izmesaju, preko kabla, preko SMB i fajl managera (3 sam probao), etc... verujem da je nesto na relaciji xiaomi/win10...

kopiranje na win 8.1 radi, na poslu, sva sreca popizdeo bih

eto... cisto da znate :D (again, LOL)

P.S. aj nek proba neko reproduce, bas me interesuje, latest win 10, 9.5.3.0 rom

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    360.6 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
Pokusaj sa drugim plejerom. Mogice da xiaomijev lose procita pesme.

Rekoh da javim utiske u vezi sa original flip futrolom i 'cuvenom' hidrogel folijom.
Prvo da napomenem da je proizvođač folije Imak i da se namešta uz pomoć vode i da ni Čak Noris ono ne može da namesti bez ijedne trunke prašine ;) Dobijaju se dve folije u pakovanju ali bi meni trebalo 10 da to namestimo perfektno. Ne verujem da nešto posebno štiti od udaraca a čak i ne pokriva ivice u potpunosti kao što je naglašeno. Naručicu neku PVC foliju i da batalim više ovo. Pre ovoga sam imao staklo ali se vazduh po ivicama uvukao i to je odvratno izgledalo. Uglavnom, ne preporučujem. Ima nekih koje se nameštaju bez vode i imaju graničnike za lakše montiranje pa bi to bilo bolje rešenje. Nije ni skupo. Okacicu link ako nekog zanima.
Za flip cover samo reci hvale. Od izrade do funkcionalnosti. Prednji deo je blago transparentan pa možete da primite poziv bez otvaranja. Zadnja strana je izrađena od neke imitacije kože ali izgleda luksuzno. Pun pogodak.
Isporuka sa Alija za 10 dana preko singapurcana ;)
Ako hoćete neku sličicu, javite...

Jel mozes da postavis neku sliku sa flip futrolom? Jel gumirana? Ja imam original obicnu, prilicno je gumirana i malo teze ulazi u dzep.

Nazad
Vrh Dno