Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

I ja nosim gomilu kartica, i na kraju sam kupio Tommy Hilfiger novčanik. Mislim da je prilično povoljan za modni brend.

Prezadovoljan sam kvalitetom, a koža je intenzivno mirisala jako dugo.

https://m.ebay.com/itm/Tommy-Hilfig...d-Wallet-Billfold-Black-5675-01-/181630632805

Mislio sam da uzmem ovaj Xiaomi, ali se rasprodao.

https://m.gearbest.com/home-gadgets...et_AqAw3FF6JQgkFXRarWhGO0u919OHBoCwAUQAvD_BwE
Xiaomi se rasprodao? pa isti imaš gde god hoćeš sem tu gde ga tražiš [emoji16]
http://s.aliexpress.com/URvqeuEn?fromSns=Copy to Clipboard

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Samo što nije isti model, meni treba onaj sa duplom pregradom za kartice. Trenutno nosim 10 raznoraznih kartica u novčaniku.

За картице сам близу наручивања нечег попут овог:

BISI GORO 2018 vintage genuine leather card holder

https://m.aliexpress.com/item/32849...32849144814&shortkey=uINVRzAR&addresstype=600

Уништио сам новчаник картицама, а и незгодно је наћи и извући картицу из новчаника када их има много. Ово је једина ствар која би могла држати више од десет картица, а има и део за новчанице, визитке и сл. Не знам какав је квалитет спојева и трајност механизма за избацивање картица.

Послато са HTC 10 уз помоћ Тапатока

Samo što nije isti model, meni treba onaj sa duplom pregradom za kartice. Trenutno nosim 10 raznoraznih kartica u novčaniku.
Akp misliš na trifold varijantu ta se ne pravi više koliko ja znam [emoji41]

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Na taj sam mislio. :)

Ja sam ocu skoro kupio ovaj i jeste prava koža, sve kako treba a nije ni mali za naše novčanice.

http://s.aliexpress.com/niumAFb6?fromSns=Copy

Ja inače imam vrlo sličan, kupljen kod nas za 2500 din i ne vidim neku razliku u kvalitetu.

Ja sam svojevremeno uzimao wallet, ali mi je, pored veličine+kože+cards+rajeršlus stavki... apsolutni must bio da mora da ima i kopču na sredini. Naručio ovaj i zadovoljan sam.
1502298744167677680.jpg

Sada tražim kačket na koji može da se montira action kamera veličine kocke koja je 3x manja od rubikove po zapremini, otprilike. :)

Poslednja izmena:
Da li je neko imao iskustvo sa ovim statusom i sta mogu da ocekujem?
db7be29bdff46ed6fdf946fee93692a8.jpg

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

За картице сам близу наручивања нечег попут овог:
BISI GORO 2018 vintage genuine leather card holder
https://m.aliexpress.com/item/32849...32849144814&shortkey=uINVRzAR&addresstype=600
Ima ga kolega, meni se ne svidja :( Debeo izadje previse, a kartice se taljaju jedna od druge, sto za nase kartice znaci - ode za mesec dana! Ja sam nosio kartice u dzepu bez icega, neko vreme, i osim Intesine, sve su otisle u PM. Telenor je za 10 dana postao polu koristan, nestao je odmah CVV a i neke brojke na prednjoj stvari su mi otisle, srecom te nisu bitne ;)
Tako da vam ovakav novcanik ne predlazem uopste. Moze za licnu kartu, busplus, metro karticu, zdravstvenu.. i to je to. One nemaju embossing.

Уништио сам новчаник картицама, а и незгодно је наћи и извући картицу из новчаника када их има много.
To je kad se ne koriste cesto kartice, ja i ne gledam vise novcanik, znam gde je koja, i slepo izvlacim :)

Ja sam ocu skoro kupio ovaj i jeste prava koža, sve kako treba a nije ni mali za naše novčanice.
http://s.aliexpress.com/niumAFb6?fromSns=Copy
Veliko bre ovo, po slici dosta deblje od iPhone-a, koji su, po meni, predebeli :(
Kako nosite novcanik i kljuceve pored telefona u farmericama, pantalonama, sorcu? Ajde u trenerkama mi nije problem, jer imam rajfesluz i duboke dzepove, ali sad vec nosim sorceve!

Da li je neko imao iskustvo sa ovim statusom i sta mogu da ocekujem?
db7be29bdff46ed6fdf946fee93692a8.jpg
Obican status da je na nasoj carini, ne smaraj ih dok ne zavrse, ali verovatno tek posle 1. maja, ako nije nesto sitno, pa odmah prodje bez carine.

Ima ga kolega, meni se ne svidja :( Debeo izadje previse, a kartice se taljaju jedna od druge, sto za nase kartice znaci - ode za mesec dana! Ja sam nosio kartice u dzepu bez icega, neko vreme, i osim Intesine, sve su otisle u PM. Telenor je za 10 dana postao polu koristan, nestao je odmah CVV a i neke brojke na prednjoj stvari su mi otisle, srecom te nisu bitne ;)
Tako da vam ovakav novcanik ne predlazem uopste. Moze za licnu kartu, busplus, metro karticu, zdravstvenu.. i to je to. One nemaju embossing.

To je kad se ne koriste cesto kartice, ja i ne gledam vise novcanik, znam gde je koja, i slepo izvlacim :)

Veliko bre ovo, po slici dosta deblje od iPhone-a, koji su, po meni, predebeli :(
Kako nosite novcanik i kljuceve pored telefona u farmericama, pantalonama, sorcu? Ajde u trenerkama mi nije problem, jer imam rajfesluz i duboke dzepove, ali sad vec nosim sorceve!

Obican status da je na nasoj carini, ne smaraj ih dok ne zavrse, ali verovatno tek posle 1. maja, ako nije nesto sitno, pa odmah prodje bez carine.
Новчаник буде исто дебео када се напуни картицама.
Проблем је што се картице тешко ваде из новчаника када их је пуно у једној прегради. Тешко се и враћају, обично у журби не тамо где су биле. Ја их имам више од десет и још неке нове треба да добијем.
Имам више преграда, али су неке превише плитке за картицу, па их држим по више у једној.
Треба ми новчаник са десетак одвојених довољно дубоких преграда за картице.

Послато са HTC 10 уз помоћ Тапатока

Pazario sam 2 komada i oba puta sam pogresio, prvi kozni Manual extra ali kada ga napunim predebeo i nosim ga samo zimi u jakni ili u torbici a drugi Superdray od nekog pvc-a i on super na oko ali suvise mali pa vire pare i cepaju se. Gledam ovo sto ste kacili i razmisljam da li da porucim od prilike posto su povoljni ili da nastavim da nosim po dzepovima kao do sada

Sent from my MI 6

Kad imas jaknu, to nije problem, a kad nema, onda je svaki mikrometar bitan :D
Ali je bitno i da se kartice ne taljaju medjusobno :(

Новчаник буде исто дебео када се напуни картицама.
Проблем је што се картице тешко ваде из новчаника када их је пуно у једној прегради. Тешко се и враћају, обично у журби не тамо где су биле. Ја их имам више од десет и још неке нове треба да добијем.
Имам више преграда, али су неке превише плитке за картицу, па их држим по више у једној.
Треба ми новчаник са десетак одвојених довољно дубоких преграда за картице.

Pogledaj ovaj sa 17 pregrada za kartice: https://www.aliexpress.com/item/Fam...ther-hasp-hunter-wallet-male/32400148727.html

Ja ga koristim preko godinu dana.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pazario sam 2 komada i oba puta sam pogresio, prvi kozni Manual extra ali kada ga napunim predebeo i nosim ga samo zimi u jakni ili u torbici a drugi Superdray od nekog pvc-a i on super na oko ali suvise mali pa vire pare i cepaju se. Gledam ovo sto ste kacili i razmisljam da li da porucim od prilike posto su povoljni ili da nastavim da nosim po dzepovima kao do sada

Sent from my MI 6

Da nije ovaj? Traje i traje, nikako da ode da ga zamenim nekim manjim, ne znam šta da mu radim da ode. Jedino da ga prebacim na zimski režim, da nađem nešto za leto. Jesi li gledao u Manual imaju li manjih i tanjih? Ja sam naručio neke sa neta, kvalitet je bio nula, smrdi na Kinu... fuj. Svideo mi se Tommy Hilfiger sa prehodnih strana, ali ne šalju za Srbiju.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    112.3 KB · Pregleda: 175
  • 2.jpg
    2.jpg
    103.9 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
Meni ovo ne bi stalo ni u dzep od jakne :D
Na Shiletove slike se odnosi.

E to je već drugo, ja kontao vi pričate o TH trifold novčaniku ...
Normalno da USA radnja ne prodaje ŽaoMi stvari :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja nosim letnju, saten-svila, 21 godinu stara vec:) Ne menjam je ni za Armani od 5000e ;)

pre neki dan naručim nešto i nakon nekoliko dana ništa...javi mi se prodavac, kaže jao nemamo u crnoj boji da li može beli...može, rekoh, svejedno mi je...prođe još dva dana, on ne šalje robu...stižu nove dve poruke, u prvoj kaže da je proizvod out of stock i da li mogu još malo da sačekam, a druga ponovo da li može u beloj boji?? tu već udarim cancel narudžbine, prodavac to odbije i odmah pošalje robu...sad se bar nadam da je zaista poslao to što sam naručio :) opštenarodno veselje sa njima...

Poslednja izmena:
Stigle mi juce KZ ES3 sluske. Danas sam ih koristio nekih 15ak min samo, svratim do zeta i hvalim se novim sluskama i kao super su ti ali ova ti plastika pukla. Napukao mikrofon :(
E sad juce sam potvrdio da je posiljka stigla i nemam pojma da li je to doslo tako ili je puklo, jednostavno nisam video.
Poslao sam poruku prodavcu i jedva uslikao posto je sitno.
Da li sam trebao da idem na dispute odmah?

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    65.8 KB · Pregleda: 161
Ja koristim takve metalne držače za kartice i dokumenta, već jedno dve godine. Kartice se nisu izlizale, u odličnom su stanju, mehanizam za izbacivanje radi kao i prvog dana.

Nazad
Vrh Dno