Колико времена треба да се новац од рефунда који је враћен на мастер картицу регистровану на пејпал појави на картици? Прошло је 5 дана.
Плаћено је Пејпалом.
Послато са HTC 10 уз помоћ Тапатока
Refund moze na bilo koju karticu. To je otprilike storniranje transakcije. Ali povlacenje para moze samo na Visa.
Pa valjda Intesa, devizni racun i Visa Electron.pa da... na povlacenje sam mislio.... ima li neka preporuka za banku?
I sta si na kraju stavio kao drzavu?Povukao 17.04 u 15:00 200e na karticu, prvih 24h transakcija bila u Pending. Skinuto 204e naravno, jutros primio 200e.
Hm ne razumem te bas najbolje.I sta si na kraju stavio kao drzavu?
Pravo pitanje je - sa kojim racunom sad koristis PayPal na Kosovu?Izvinite sto upadam. Ja sam dole na Kosovu. Kad sam pravio Paypal, stavio sam Srbija i uredno verifikovao sve. Ono sto mene interesuje, da li cu moci da povezem karticu koja je povezana za racun koji je otvoren dole na Kosovu? Tipa u Raiffeisen Banci, ovoj Kosovskoj? Ili cu morati da otvaram racun gore u Srb?
Devizni racun, Banka Intesa, u Nisu sam otvorio.Sorry - permutovao sam... Sad sam potrazio tvoj raniji post:
Pravo pitanje je - sa kojim racunom sad koristis PayPal na Kosovu?
Zar ne bi zapravo trebalo pisati u Kosovu?
Pa karticom na bankomatu mozes podici gde god hoces, s tim sto ces placati proviziju.A je l' mozes nekako da dole dobijes cash u ruke bez odlaska u Nis?
Ако можеш отвори рачун у Рајфајзен банци, тако можеш да подижеш новац лакше. Или ако ти неко близак има картицу Рајфајзен банке отвори нови Пејпел налог на његово име и вежи ту картицу. Након тога можеш да подижеш паре са том картицом без провизије.Pa karticom na bankomatu mozes podici gde god hoces, s tim sto ces placati proviziju.
Inace, ja osim adrese nemam nikakve veze sa Kosovom, PP je na Srbiju, dokumenti srpski, onda racun otvoren u Srbiji. Mozda bi uspelo da ja otvorim dole racun, izvadim karticu i povlacim novac na nju, ali ja necu da se igram, sta ako me PP blokiran il slicno?
A i banke deru kozu dole, ne svidja mi se nista sta nude.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari