Ja našao čoveka 9+ za moj 8+ i 250€ to mi je ok a moj je u stanju gde sam mu rekao ako nadje tačku doplacujem 100€ a ako nadje ogrebotinu ću mu dam džabe. U principu crni mi 8+ 500€ nego čekam da mu stigne 9+ ko ozeblo sunceSa tim da 9+ već idu za 680e sa operatera...dok se n9 pojavi i za 550 će da ih bude 😉
Sent from my Mate 10 Pro
Bez trimera ništa [emoji3]Realno uz veću bateriju, s9 serija bi bila savršena.
Sent from my Mate 10 Pro
Ako izbace notch ne uzimam.A šta to revolucionarno mogu da izbace na S10? Notch? Treću kameru? 🙂
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Aman ljudi, ja ne verujem.pa jedno 70% notcheva je prilagodljivo kao na p20....i da izbace notch biće prilagodljiv pa ko kako voliAko izbace notch ne uzimam.
Za početak mogu da izbace exynoss koj će raditi kako piše na tarabi...
U principu 9+ je odličan nema šta samo dizajn kad se ne promeni bukvalno ništa ( minus tih 2mm + manje vidljivi senzori i ravniji edge ) nemam osećaj novog telefona [emoji87]. Sad vidim kako je i-sheep-ovima...Mene udarila kriza posle 1 serije ponavljanja oni godinama gledaju isto ...posle kažu lako biti isheep...
A što se tiče s10 ...grafitna baterija me odmah kupuje, dok na s9+ glavni izgovor stereo zvuk i novi led view flip
@Proday ništa od moje realne doplate xD žena me ubedila da joj poklonim s8+ tako da me 9+ izašao 750 umesto 200 [emoji85]
Ma samo se cudim kako ljudi ne prate fabulu.....a pisu po forumima...malo se prvo informises valjda..notch se pegla lako na svakom fonu...Tačno... Softverski postoji opcija na Huawei da se poništi onaj čudni zub gore... Samo nemoj "aman", please.. Ježim se muke..
Sent from Note 8.
Ja ne znam kako je vama radio N8 ali u mom slučaju ovo svakako nije tačno pošto u 06,30 uključujem 4G i on mi je uključen do dolaska kući s posla tj do 16,30 kada prelazim na WiFi do odlaska na spavanje oko 00,00. Naravno telefon se u to vreme normalno koristi i nikad, ali nikad nisam imao potrebu da ga pre odlaska na spavanje stavljam na punjač radi dopunjavanja jer je baterija crkla ili je pred crkavanjem.Druže to što si pisao kad pališ i gasiš wifi ništa ne znači. Ako se probudiš pa gledaš u telefon dok ne kreneš na posao,pa u metrou i na poslu, već krajem te pauze možeš očekivati da će opet na punjač.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari