Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Vidim da je sumocoin dosta isplativiji od monero bar tako pokazuje whattomine, moracu da probam vcrs

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Monero [XMR] (CryptoNight)

Rx570 i rx580 preko klejmora za monero daju oko 850h/s. Jel to ok?
Meni se cini da je monero trenutno najisplativiji za polarise.
Za 4komada kartica dnevna zarada oko 10$, ja vcrs prebacijem sve na monero.

E sad jedno logicko razmisljanje. Strasno je pao diff na moneru. Znaci da asic kopaju vec dugo. Garant je ista situacija i na eth. Kad bio onaj idi ot forkovao eth da se jos malo para uzme do pos-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo kada bi potrajalo :) Kada svi zajasu, opet ce da se napravi uranilovka sa ETH.

Treba pozuriti.
Jel jos za kraj mjeseca najavljivano nesto za monero, fork neki, moneroV ili tako nesto.
Moglo bi i to dici cijenu.

A da li bi neko bio ljubazan da mi samo pojasni sta da se updateuje??
Koju verziju da koristim majnera za Nvidia kartice?
Da li je Nanopool ok?
Postupak isti kao i za ETC,ETH preko njih,na help,pa na config fajl itd...fajlove download,kopirati u majner i to je to uglavnom?

Ja tako uradio preko nanopool

Jel netko ima problema sa autorestart rigovi na claymore cryptonight 11.3, bez nishta sve rade super i onda nakon lar minuta restart, to se desava na 2 riga vec.

Ja tako uradio preko nanopool

Brate koji majner...claymore dual 11.3?Ne Ove mladje tipa 11.6 itd?
Koje su ti karte i podesavanja ako si Nvidia u afteru?
Koliko ocekivati Khs,Mhs okvirno,cisto da znam?
Zaista Monero nisam ni vidjao u top 20-30 po isplativosti i kopanju...

Claymore cryptonight majner 11.3.
11.6 ima samo za etash.
Ne bih znao podesavanja za zelene

A da li bi ti bio problem da mi prosledis .bat fajl na PM kako bi trebao da izgleda,ja stago i kako god pokusam samo izbacuje da pool nije na listi,da je obrisan itd...sad SVE brisem i krecem opet...skidanje,podesavanje... :-/

---------------------------

To za AMD?

Poslednja izmena:
Evo pokusavam da andjem neki ali ne ide...
:) jel postoji uospte za Nvidia? Ne mogu da verujem da sve sto sam nasao i pokusao da skinem da je sve ili za CPU ili za AMD.

Vidim da je sumocoin dosta isplativiji od monero bar tako pokazuje whattomine, moracu da probam vcrs

Samo da znas da je moj hashrate sa 7400 (4 x vega 64) pao na 5800 i da je to normalno jer je novi heavy algoritam takav (u zavisnosti od kartica i do -30%, zvanicna objava od sumokoina)

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

Za rx570 (msi i asus strix oc) 1225/2050 ~ 880h/s

Jedna rx 570 na novom sumokoin cryptonight-heavy algoritmom ima snagu od oko 880 h/s ? Ako je tako to je onda bas extra rezultat ...

Ja se prebacih na monero, sa 22000hasha za 12h na nanopool mi iskopao oko 16$, bas slabo a kaklulator pokazuje 45$ za 24h, dosta laze kalkulator

Ma ne vredi...skinuo sam neki stak xmr iki tako nesto ali ne mogu da podesim i to je...ovde koliko vidim niko ne kopa Monero sa Nvidia ili mudro cuti :)
Nema veze,ako uspem,ako ne...ostajem na drugom coinu.

Ja se prebacih na monero, sa 22000hasha za 12h na nanopool mi iskopao oko 16$, bas slabo a kaklulator pokazuje 45$ za 24h, dosta laze kalkulator

ima neki problem sa blokovima izgleda da je luck faktor toliko dominantan ili j emreza toliko nestabilna, meni je juce sa 21.5kh za 22h iskopalo 0.41 XMR a onda za 10h jedva 0.12

Statistika poola kaze da su blokovi bas postali retki na dwarfu kao da neki poolovi nalaze mnogo cesce blokove a neki tek po nekad.

da, snaga poola je bila 10 mh, sto ga je svrstalo u gornji vrh , bila su 3 jaca poola jos sa snagom 54 65 i 110 MHs , svi ostali su bili ispod 2Mhs i vreme block-a preko 4h .

dwarf je lepo isoa do jednog trenutka , a onda je skroz usporilo

Ne znam koji je sad trenutno pool najbolji za xmr

Nego gledam ovaj sumo coin, dal moze on da se kopa sa clayom?

Nazad
Vrh Dno