Kamera je korisna, do skora je bila zamena za DSLR, a primera nigde...
Usb c je korisna stvar, bar sto se tice nabadanja konektora ako nista drugo.
Takodje treba mu vecnost da se napuni baterija.
Ovako slab cipset bi i mogao da prodje da nisu ubacili skinovan android, pa nije sampion brzine, ume da stuca. O rock stable necu ni govoriti...
Sve u svemu kad su dohvatili cenu od 100k sa m10pro, ovaj mora da kosta bar 50k ma kakav bio...
Dok se to ne promeni, ostaje se na drugim kineskim markama, ovaj telefon je debelo precenjen
+1Majstore botuješ do zla boga...malo malo pojaviš se sa glupiranjem i maltretiraš ljude sa svojim filozofiranjem. Ako nemaš ovaj telefon nemoj ni komentarisati.Ja svoje mišljenje zasnivam na onome što imam ili sam imao a ti?.
I da, meni će biti dobra zamena za DSLR a ti zajedljivo laprdaj svoju demagogiju sa čipsetom,punjenjem i ostalim tricama o kojima samo lupetaš jer nikad nisi ni uživo video telefon a kamoli kupio ili koristio,neki od nas su normalni i normalno koriste telefon.
To što si ti još u pubertetu je tvoj problem...nađi neku cicu pa šilji na nju ili njega.
Ja telefon koristim najnormalnije a ne šiljim k... na nešto što nemam, primere slika imaš na prethodnim stranicama a ako hoćeš primere izvoli bajo iskeširaj pa daj primera koliko hoćeš.Pokaži nama jadnima kako mi grešimo svojim novim m10l kako on to ima katastrofa sve o čemu govoriš i ne glupiraj se ovde.
Nemam komentar na objektivnost vas dugogodisnjih zadovoljnih korisnika....I da, meni će biti dobra zamena za DSLR
Nemam komentar na objektivnost vas dugogodisnjih zadovoljnih korisnika....![]()
Imala sam Z3, ali mi je ovaj bolji što se kamere tice. Bices zadovoljan, ako ga uzmesImam Xperiu Z2, razmisljam da uzmem Mate 10 Lite... Ima li smisla, hocu li osetiti neki realni napredak?
U principu jedino sto me bas iritira na Z2 je ta "cuvena" kamera, koja na papiru jede zivu decu, a u praksi...nah, kako kad. Od veoma dobrog do skoro ocajnog.
Uff, 2:2
Hvala svima, verovatno cu se ipak odluciti za kupovinu. Samo jos jedno pitanje, nisam uspeo da nadjem u diskusiji, mozda mi je promaklo - da li su primerci iz MTS-a otkljucani?
Kao bivsi korisnik z2 , mate pravi po danu mnogo bolje slike, ali nocu zaostaje. Fluidnost je isto na strani m10l. Ipak je z2 star telefon. steta sto ne moze da se ubaci gcam![]()
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Ako je kamera prioritet, onda ovaj model definitivno nije dobar izbor.
Po danju moze da prodje, mada dosta detalja pojede. U losim svetlosnim uslovima je prilicno losa. Igrali su vise na foru 4 kamere, nego sto su forsirali kvalitet.
To je bar moje iskustvo... (da se ogradim).
Ja stvarno ne znam da li vi imate neki kompleks ili je nesto drugo problem. Pre m10l sam imao desire eye, tad je bio zver od telefona, sve na max i dalje tera, da ga nisam fizicki ostetio(linija na ekranu tj napuklo staklo) i da mu sad baterija ne drzi kratko, ne bih ga ni menjao. 13mp i prednja i zadnja kamera( inace prednja je prva selfie kamera sa 13mp i prvi blic napred). Na m10l je zadnja odlicna, odlicne slike pravi kad je dobro osvetljena sredina, a nije toliko ni losa kad jr losije osvetljena. Preko noci sa blicem pravi solidne fotke, nista losije od FS telefona. Prednja u odnosu na prethodni htc jeste za nijansu losija u nocnim uslovima, ali to je zato sto je na htc-u dual led blic, a na ovom je single. Sto se rada telefona tice, telefon leti, ne kazem da nije zastucao nijednom( nzm sta vi pod stucanjem podrazumevate, ozbiljniji bag ili da zasecka malo, desavalo mi se u meniju da zasecka ako je mng aplikacija otvoreno, sem toga sve ok), igrice igram non stop, tako da u tom polju mogu reci da ne baguje uopste. Poceli su sad da ubacuju i podesavanja grafike kao na pc-u, shadow detail, water detail, low, medium, high..., nije bas u svim igricama sve na max, al to ni ne ocekujem od mobilnog koji je 270e. Telefon radi odlicno, pogotovo za taj cenovni rang
Kvalitet kamere se ne određuje brojem piksela, nego kvalitetom fotografija. A njih u temi nigde. Toliko o objektivnosti vlasnika pomenutog telefona![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kvalitet kamere se ne određuje brojem piksela, nego kvalitetom fotografija. A njih u temi nigde. Toliko o objektivnosti vlasnika pomenutog telefona![]()
Samo je za mene takva cena muz od moje sestre mi nudi tj. zet. Prelazi na s9+S7 Edge za 200e? Proveri ti tu ponudu dobro, mnogo je cudno, pa i S6E jedva moze da se nadje za tu cenu.
Samo je za mene takva cena muz od moje sestre mi nudi tj. zet. Prelazi na s9+
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Samo je za mene takva cena muz od moje sestre mi nudi tj. zet. Prelazi na s9+
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Au sine sto si ti neki naporan. Nije ti se svideo fon, napisao si to i shvatamo, videli smo isto napisano vec po deset puta sa tvoje strane. Ni meni se nije svideo iPhone X pa ne smaram tamo ljude i ne trujem temu i to iznova i iznova..Kvalitet kamere se ne određuje brojem piksela, nego kvalitetom fotografija. A njih u temi nigde. Toliko o objektivnosti vlasnika pomenutog telefona![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari