Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Ja ne koristim telefon za slusanje muzike pa mi nije toliko vazno. Ali da koristim definitivno bih kupio neki eksterni DAC. Ima jeftinijih a u sbakom slucaju su bolji od telefona.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Verujem da su slušalice odlične i da problem nije do njih.
Ipak, jesi li probao sa nekim drugim slušalicama?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Pa ne znam koliko je to bolji p29L osim što ima EMUI 8.0 i Oreo... Cak mislim da M10L ima malo bolju bateriju. Lično mislim da se nisi zaj...

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk

Nisi se zahebo. Višak prosledi na kp. E sad, ti proceni koji je višak.

Nisi se zahebo. Višak prosledi na kp. E sad, ti proceni koji je višak.

*****ao si se debelo kao što sam i ja uradio. Ja sam ga prosledio dalje dok je vredeo 300 jura. Sad nosim mi a1 koji ga sije u skoro svakom pogledu iako je duplo jeftiniji.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

*****ao si se debelo kao što sam i ja uradio. Ja sam ga prosledio dalje dok je vredeo 300 jura. Sad nosim mi a1 koji ga sije u skoro svakom pogledu iako je duplo jeftiniji.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
E pa lepo da te služi...što će i naš apsolutno isto da uradi.

Ja ne koristim telefon za slusanje muzike pa mi nije toliko vazno. Ali da koristim definitivno bih kupio neki eksterni DAC. Ima jeftinijih a u sbakom slucaju su bolji od telefona.

Ma imam i ipod classic od 30gb koji jr namenjen bas za slusanje muzike. Kupljen kako ne bih trosio bateriju na prethodnom htc-u posto je baterija bas brljavila, ali sam hteo sve preko fona jer me mrzi da se preko itunes-a zezam svaki put da ubacujem muziku

Koji ***** sam napravio sto sam uzeo M10l pre 20 dana, a sad za iste pare p20l.

Iskreno msm da nisi napravio *****, mada to je samo mojr misljenje, huawei m10l me je pored m10 pro privukao na prvi pogled i znao sam da ako ne budem kupio pro verziju da cu kupiti lite. P20 serija mi se uopste ne svidja zbog zubica, a sem toga msm da nista novo nisu doneli(izuzev te trece kamere na pro verziji koja je ionako proser***nje)

Inače, taj zub me baš nervira i ne razumem njegovo postojanje.
Videla žaba da se konj potkiva pa htela i ona...

Inače, taj zub me baš nervira i ne razumem njegovo postojanje.
Videla žaba da se konj potkiva pa htela i ona...

I kod mene je ista situacija, i meni ide na zivce. Doduse kada bi taj zub odradili kako treba tj da ne zalazi mnogo ka sredini ekrana to bi jos bilo i podnosljivo, ali me je huawei sa p20 razocarao i zbog onog odnosa boja na zadnjem delu gde su kamere. Ne svidja mi se sto ima vise boja i sto se prelamaju. Vise volim jednobojne telefone(crna, u nekim slucajevima i bela boja), mada to je samo moje misljenje i moj ukus.

P20l u poredjenju sa p10mate lite apsolutno nema nista bolje osim novog androida , samo ima slabiju bateriju i to je to :)

Ima nfc kome znaci i usb c, i to je to.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

I zato će postati bestbuy 2018.
Dodali su ono što je falilo...

Ja ne pričam samo o našem tržištu. Koliko vidim, preporučena cena mu je oko 370€, što nije mnogo za početnu cenu flag lite modela.

Uzmete Mate 10 Lite, dobijete bolju bateriju i veliki bonus, nema ogavni notch. Plus pare u dzep :)

@danijell:
Šta hoćeš više od toga. Očigledno je da je cilj da model ima tri podmodela. Tržište otvara mogućnost.
Flag, vodeći, model ne mora da bude najskuplji model kompanije.

Kad bi pisac znao sta ce da kaze... Hocu npr. solidnu kameru, donekle aktuelan cipset. A ne da podvalju proslogodisnji lite model upakovan da lici na aktuelan.

Cede suvu drenovinu dok mogu. Šta ih briga dok mogu. I čipset je dobar dok koristi svrsi. Vuk sit i ovce na broju.

Ovo je toliko besmislena rasprava da ja nemam reči.

Da govorimo o ovome u nekom prošlom vremenu kad je Android bio čisto đubre osim na FS telefonima pa hajde...ovako nema nikakvog smisla.

Činjenica je(makar za mene) da je 10ml podigao Android iskustvo na viši nivo za ovu klasu telefona.Apsolutan rock stabile sistem sa dobrom baterijom,izradom i korisnom kamerom apsolutno obesmišljava svaki vid komentara na temu šta ima bolje, prosto telefon sa sistemom radi kako treba i tačka.

Većini korisnika je to potrebno...a to šiljenje ko ima skuplji,NFC,USB C,čipset i td nema nikakvog smisla nakon ovakvog stabilnog i fluidnog sistema,ovo je mobilni telefon a ne desktop računar za potrebe renderovanja i ozbiljnog posla.Sve se sad svodi na ''dodatnu opremu'' koju polovina korisnika nikad u životu neće iskoristiti, ali važno da je tu. :)

Kamera je korisna, do skora je bila zamena za DSLR, a primera nigde...
Usb c je korisna stvar, bar sto se tice nabadanja konektora ako nista drugo.
Takodje treba mu vecnost da se napuni baterija.
Ovako slab cipset bi i mogao da prodje da nisu ubacili skinovan android, pa nije sampion brzine, ume da stuca. O rock stable necu ni govoriti...
Sve u svemu kad su dohvatili cenu od 100k sa m10pro, ovaj mora da kosta bar 50k ma kakav bio...
Dok se to ne promeni, ostaje se na drugim kineskim markama, ovaj telefon je debelo precenjen

Kamera je korisna, do skoro je bila zamena za DSLR, a primera nigde...
Usb c je korisna stvar, bar sto se tice nabadanja konektora ako nista drugo.
Takodje treba mu vecnost da se napuni baterija.
Ovako slab cipset bi i mogao da prodje da nisu ubacili skinovan android, pa nije sampion brzine, ume da stuca. O rock stable necu ni govoriti...
Sve u svemu kad su dohvatili cenu od 100k sa m10pro, ovaj mora da kosta bar 50k ma kakav bio...
Dok se to ne promeni, ostaje se na drugim kineskim markama, ovaj telefon je debelo precenjen

Nazad
Vrh Dno