Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Da, probaj skini ponovo odavde, radio sam neke izmene :

https://mega.nz/#F!vAZnXJaQ!Cczik99yNCPYrn2J-wyAHg

Na kojoj kartici ces da testiras ?

skinuo sam i ja da probam

na 7850 nece da radi puca program , najverovatnije drajveri posto su na 15.7.1
na 560 i 470 , block chain drajveri , starujem program
ispise
i stalno vrti waiting for 10s , press control+c to quit

nisam dirao nista od parametra , trebalo bi da krene , ali nece .. tako da stvarno neznam u cemu bi bio problem

Zar Monero ne radi fork upravo zbog ASIC-resistancea?

Ne pratim monero, u poslednje vreme, samo sam naleteo na ovo.

Monero ce godisnje 2-3 puta da menja nesto sitno sitno u algoritmu, da bi ostao asic resistant.

cannot find block data:
{"id":4,"jsonrpc":"2.0","result":null,"error":{"code":-1,"message":"Lowdifficultyshare"}}
cannot convert blob data

U cemu je problem da li neko zna?

Sada na WhatToMine gledam CryptoNight ili CryptoNightV7 zarad komparacije?
Malo sam off :(

TNX

koji pad tezine..skoro 10 puta ..bitman drzao cak 80% mreze pre nego sto su i jedan jedini miner prodali nekom..sad ce opet neko da kaze kako su ASICi dobri za kripto svet gde jedna firma majnuje 80% svih coina

Ljudi jel zna netko cryptonightv7 pool za ja ne mogu da nadzem pool osven nicehash koji ima algoritam za cryptonightv7, ostale su svi cryptonight.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nanopool pobogu... Ili brkaš pojmove

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

98a072949df11c06eb681781d74b8370.jpg

Evo kapish?

Pa naravno da je presao citaj obavestenja na njihovoj stranici a i Cryptonight v7 ti je isto Cryptonight nista novo samo je malo promenjen kod.

Ne znam za cmr 0.9.2.

Hvala puno

Ja kopam Sumokoin koji je presao na novi cryptonight-heavy algoritam pre neki dan , mora najnoviji xmr stack da se koristi, isti stari pool koji je "update-ovan" u medjuvremenu, u mom slucaju(sumokoin) novi wallet i sve sad radi ok.Hashrate je drasticno pao ali tezina kopanja isto tako bas pala tako da je ovaj aprilski fork pun pogodak, bar za sad...

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

na http://whattomine.com sad pokazuje da je isplativiji za RX 580 da se kopa od ETH :) . da li je to tacno ? imali onih koji sa AMD kopaju monero ?

Da. Tacno je. Sa jednim rigom od 8 rx570/580 pravim 180-200$ na Eth; na sumokoin-u ako ostane ista tezina za mijesec dana trebao bih 300-350$. Ostaje da se vidi.

koji pad tezine..skoro 10 puta ..bitman drzao cak 80% mreze pre nego sto su i jedan jedini miner prodali nekom..sad ce opet neko da kaze kako su ASICi dobri za kripto svet gde jedna firma majnuje 80% svih coina

Upravo. Koji pad diff-a prosto nevjerovatno. Svaka cast Cryptonight ekipi na forku.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Koji pool za monero koristite.
Ja cu vcrs preci na njega samo dok zavrsi isplatu eth-a.

Okej cryptonigjt 11.3 claymore kaze cannot convert blob data.
Xmr 0.9.2 ne vidi vise od 1 kartu, xmr stak daje najmalju hashrate, neka opcija?

Ja sam sad namestio claymore na brzinu... Lepo daje 850 mhash po 480-ki...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno