nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
^ Jysk prodavnica
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Bas to. U Tempu 300din beli peskiri trenutno, ima i onih pufnastih i onih manje mekih, oba dobro upijaju.Bolje kupi domaće peškire jeftiniji su a sigurno i kvalitetniji od kineskih
Znači da ne razmišljam npr. o Xiaomi Cannon 2 ?Za te pare nema bolji ni onaj od 100e sony-ev..
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Nemojte više da mešajte, BMI je najbičnija brojka (težina u kg podeljena sa kvadratom visine u metrima) koju možete izračunati i preko najbičnije vage od pre 200 godina i bilo kog metra. Inače cifra ne govori ništa (ista je za dve osobe od npr 80kg gde jedna ima 3% masti a druga 40%).Za peškire sam ja razmišljao ali kad sam video koliko su "veliki" tj. mali za te pare, neka hvala ima ovde boljih.
Za merenje body mass indexa je po meni bolje otići u neki fensi sportski centa/teretanu gde imaju profi uređaje za to, svakako ne bi merili svaki dan pa mislim da se više isplati nego kupovati vagu sa upitno tačnim merenjima...
Jel si menjao browsere? Pokusavao vise puta, jedan klip..Kako god, traže dokaze da proizvod nije ispravan a nemam načina da im iste pokažem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari