Evo upravo pišem s nove lokacije, nove mreže, upravo mi priključili SBB.
Pitao sam za LG i čovek mi tvrdi da EON ne radi na njemu. I on kaže ono što sam i sam već pročitao, ako hoću EON na TV-u, onda da uzmem ono što piše na njihovom sajtu ili neki TV koji podržava Android OS.
Znam, može da se kupi dodatno android box ali već mi je gužva na još uvek nepostojecoj komodi (tek nju treba da kupim ili napravim).
Kod mene na sony tv-u radi eon bez problema.Inace imam model za 2015 kdl55x8509c.I slika je dosta dobra kad se gleda preko eon aplikacije.
Uh bre ljudi ala ga zakomplikovasmo. Mislim da me je stomak zaboleo od "muke" šta odabrati.
Kao što je tebi bicikl top,tako je i nama koji volimo da gledamo kvalitetnu sliku bitan izbor tv-a,pa i da košta 50.000.Ljudi u mojoj okolini samo Fox ,Vox,Vivax kupuju,retko ko hoće da uzme Samsung,LG,itd.A ja kad vidim tu muljavu sliku sa ispranim bojama,ne dobijem želju da bilo šta pogledam,sve mi odbojno iskrenJa nisam u fazonu da se zamlacujem preterano sa fensi stvarima pa mi je i ovo ok. Bitno mi je da je bicikl u top stanju.. sve ostalo je opusteno.
Danas narucio lg 55uj620v za 77000k.Sto je ok cena stim da se dobija i 5godina garancije.
https://www.emmi.rs/televizori-tv-55-smart-lg-55uj620v.11.html?productId=64672
Ne mogu da verujem da razlika istog televizora upravo ovog modela ,ide skoro do 300 evra ,govorim samo o radnjama od 76-109k.
Kao što je tebi bicikl top,tako je i nama koji volimo da gledamo kvalitetnu sliku bitan izbor tv-a,pa i da košta 50.000.Ljudi u mojoj okolini samo Fox ,Vox,Vivax kupuju,retko ko hoće da uzme Samsung,LG,itd.A ja kad vidim tu muljavu sliku sa ispranim bojama,ne dobijem želju da bilo šta pogledam,sve mi odbojno iskrenni ili imaju problema sa vidom pa ne primećuju razliku ili se prave da to sve šljaka ok pa im nebitno.Ja u kući imam Philps smart već par godina,i ta slika je i dalje bolja od ovih današnjih Voxova,Foxova..
Ima i oled.
55" za taj budzet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari