.
Iskopao sam 2 modela Toshiba koji mi se uklapaju u budzet do 50K din.
Niti modela pomenutog, niti konkretne cene već samo dat limit (budžet), pri čemu cena može biti i 49.999 dinara i 40.000 dinara za isti model što odmah automatski određuje da li je to OK tj. povoljna kupovina ili nije...
Da ne govorimo o tome da u okviru budžeta mogu da se nađu i različite serije a ti sad gledaj na šta je mislio rekavši samo 49"...
Btw. kad neko pita "ima li razlike između ova dva modela" a nigde ih nije naveo - well u know...
Kod mene 1-1.5s, Telemach modul, nije strašno uopšte. Ono što mi je jako bitno da je EPG (guide) daleko ljepši i pregledniji u odnosu na prethodni LG.Pisao sam ranije kako Sony XE850 ima problem sa sporom promenom kanala kada se koristi kartica. Otprilike je za svaki kanal promena trajala oko 3 i nešto sekundi. To je bilo sa starom IKOM karticom. Sada sam dobio novu SBB karticu (i modul) i situacija je postala dosta komplikovanija. Naime, za većinu kanala je sada vreme za šaltanje kanala daleko poboljšano, sekund i po. Nebitno da li se šaltaju HD ili SD kanali. Međutim, za HBO HD i dalje treba više od 3 sekunde, kao i za Pinkove kanale. SK HD isto više od 3 sekunde ali SK SD oko sekund i po. Discovery, NatGeo I većina ostalih dokumentarnih je sada sekund i po.
Izgleda da zavisi ova brzina i od samog modula.
Predlog za dobar tv od 40 inca ?
Ozbiljno bih razmislio o ovim modelima,Hisense brend,pravi krsteni Kinez koji vredi svaku paru.Ovaj drugi probija max,eventualno 49-ka ako si ljubitelj zakrivljenih ekranaLjudi dajte neku preporuku za TV za oko 70.000 max do 75000. Znaci neki best buy otprilike za tu cenu.
I sta mislite prvi pik mi je LG 49UJ6307?
Ozbiljno bih razmislio o ovim modelima,Hisense brend,pravi krsteni Kinez koji vredi svaku paru.Ovaj drugi probija max,eventualno 49-ka ako si ljubitelj zakrivljenih ekrana
http://www.eponuda.com/4k-ultra-hd-tv-cene/hisense-h55n5700-smart-4k-ultra-hd-televizor-cena-432988
http://www.eponuda.com/4k-ultra-hd-...ljeni-smart-4k-ultra-hd-televizor-cena-426387
Ovaj zakrivljeni je trenutno na Bench testu, objavili su na fb stranici.
Imaš u $in$in -u za 79900 49uj634v+ soundbar lg sj2 160w bezzicni+ 5 godina garancije !Ljudi dajte neku preporuku za TV za oko 70.000 max do 75000. Znaci neki best buy otprilike za tu cenu.
I sta mislite prvi pik mi je LG 49UJ6307?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari