Ja sam na 183 i emui 5.1.1 i imam isti problem. Meni PlaviZub ne treba al kada sam upalio slucajno zabo mi telefon.Tako da ne znam do cega je i ovi update-i. Svi do 204 stigli ja na 183Ljudi, žena ima problem sa Bluetooth-om. Kad se upali, zablokira teleton, pa se ugasi Bluetooth, pa onda opet mora da se uključuje, i onda se iz trećeg puta upali. Ima li neko sličan problem. Neka samo proba da ga upali.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima neka fora sa virtualnim brojem za region kine kako bi se registrovao na njihov forum. Evo jednog načinaElemental 1.1 bolji od v2. Bar radi i cloud (svi ostali romovi [emoji3] kažu nije za taj region) i 4g... Ubaci se Xperia tastatura naknadno. Xposed radi sve ok. Meni najviše odgovara zato što sam navikao da kad prevučem prstom bilo odakle na ekranu se spusti notif. Panel, a ne odozgo prst da ide s vrha... Plus ove ostale sitnice (meni život znače) .... Ovo na v2 je sve izmrčkano.... A v3, dečko 100% čeka da se nagruvaju njih milion njemu na PayPal pa da pusti rom... Ovakva situacija na xda nikad nije bila što se tiče developera, otišlo sve u komercijalu... Kao nešto prave a nijedan rom da radi skroz, pričam i o ovim aosp... Ok da zabaguje ponekad, custom je... A to kao blutut ne radi, ili kamera snimanje ne radi ili 2. Sim ne radi,4g ne radi, to su osnovne stvari... Kineski kangvip rom je sto posto najbolji, samo ne može da se ubaci, greške neke izbacuje twrp, na ruskom forumu Huawei youth b231... Odradili se sve lepo debrand al kad treba da se flešne error... Ti romovi su bili naj i za p8 lite i za p9 lite... Pobrise se kineski bloatware koji nije potreban i sve radi kad ga kangvip dotera, a ne neki mućaćo iz l.amerike... Al ne lezi vraže kinezi se zatvorili, kineski zid oko njih... Ne može da se pristupi forumu... Samo rus kad se smiluje pa udari share...
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Necu da radim rebrand, a ovo je vise bilo pitanje za one koji su u Vipu da proverim dal je nekome mozda krenuo 185.Aman ljudi dosadili ste vise sa tim pitanjima, ako vam je stalo do updeta odradite rebrand. Odavno znamo svi da su nasi operateri najsporiji po tom pitanju.
Kod mene na MTS-u je stigao 206 update, četiri jezgra i dalje rade na 1800 MHz tako da taj problem nije rešen (nisam probao factory reset, nemam vremena sad za to).
VIP MK никакав апдејт од ОктомвраNecu da radim rebrand, a ovo je vise bilo pitanje za one koji su u Vipu da proverim dal je nekome mozda krenuo 185.
Sent from my P10 lite using Tapatalk
Ma kakvi. Mrtvilo totalno od odavno. na 183, a EMUI 5.1.1. sam sam uspeo da instaliram preko FF. Ustvario stavio sam update na 186 greskom jer mi je odbrio po IMEI-u al je ostao na 183, a uradio update EMUI-a sa 5.1 na 5.1.1 al radi super.Necu da radim rebrand, a ovo je vise bilo pitanje za one koji su u Vipu da proverim dal je nekome mozda krenuo 185.
Sent from my P10 lite using Tapatalk
Weather app не ради ако location није активна. Ја је угасим мислим да трошиPrimećujem da je iz nekog razloga ikona informacija o lokaciji je stalno aktivna ne gasi se, da li je to OK ili da ugasim te podatke, tj da li to dodatno troši bateriju?
Weather app не ради ако location није активна. Ја је угасим мислим да троши
Нисам знао тоstavis fixiran grad, odakle si i onda ne treba location..
Pa normalno.Baterija se drastično sporije prazni ako se uključi običan punjač. Ispada da je quick Charing samo jeftin trik proizvođača.
+1 i +1Šta je tu normalno?
To što vi pišete nema veze sa mozgom. Brzo punjenje je brzo punjenje i nema veze sa pražnjenjem baterije. Kako jeftin trik kada puni duplo brže od običnog punjača...
Što se lokacije tiče, ona minimalno troši bateriju.
Testiraj sam i ne stresiraj se mnogo ipak je to telefon.Šta je tu normalno?
To što vi pišete nema veze sa mozgom. Brzo punjenje je brzo punjenje i nema veze sa pražnjenjem baterije. Kako jeftin trik kada puni duplo brže od običnog punjača...
Što se lokacije tiče, ona minimalno troši bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari