Šta je novo?

Huawei P10 lite

Iskreno, ovo je najgluplji razlog koji sam u životu čuo da neko ishejtuje određeni uređaj. U ovom slučaju si ti problem, a ne uređaj. Ako si već hteo nešto na čemu ćeš moći da stalno nešto prčkaš zna se koji se uređaji uzimaju. Huawei telefoni su predviđeni da rade out of the box skoro sve što većini korisnika treba. Nabaciš app koje koristiš i voziš. Meni te varijante najviše odgovaraju jer ipak imam šta pametnije u životu da radim.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Potpuno mi je jasno sta hocete da kazete i potpuno ste u pravu.Kupovina ovog uredjaja je bila nuzna potreba.Predhodni fon je poceo da blesavi,para nemam da iskesiram za drugi,a jos manje da kupim ono sto hocu.U MTS-u je ovo delovalo kao jedina opcija u tom trenutku,jer im je ponuda telefona veoma slaba.Hvala vam svima sto se cimate,ali jedino resenje je da prodam ovaj telefon.Tako da,necu vise da smaram ;)

@mugy
Ako već volis da prčkaš sa ROM-ovima, uzmi HD2, taj tel prima svaki OS.
A koji si imao pre ovog? Ako nije tajna?

Sent from my 3310

Evo gledam na temi za Mi A1 kakvih sve modova ima i stalno šibaju neke ROMove. Pa eto. Drugar je i prešao sa P10 lite na Mi A1 i zadovoljan je.
Ja ga koristim stock osim Gcam koji isto ne bih nabacio da neko nije napravio tool koji sve odradi sam za minut, dva i ne gubi se OTA.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Svako može da proba Elemental v2 sasvim solidan rom. Sutra izlazi v3 pa cu testirati. Sad aprila bi trebalo da se pojavi bets verzija Emui 8 za testiranje. Mislim da će Emui 8 preporoditi ovaj telefon kao što je i p10 plus koji mi sad drži bateriju po 8h za 1 dan ili 5,5h na dva dana. Ranije na Emui 5 to je bilo po 5h na dan. I optimizovaniji je i radi bolje sigurno za 20% što i Antuntu pokazuje.
Meni trenutno p10.lite sa verzijom b204 drži najviše 5h na dan što je osrednje čak i slabo. Dosta drlja u.pozadini. Ovde samo da poprave bateriju i softver za kameru i to bi bilo to. Mada kvalitet optike kod ovog modela dosta varira od korisnika do korisnika pa moguće i ds nije samo softverski loše. Sacekajmo.Emui 8 pa da presudimo ;-)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Elemental 1.1 sve radi osim greške sa tasterom za skrivanje nav-bara... Kod V2 osim pomenutog bug-a ne mogu da svarim mučenje sa 3g, bez 4g (kad se već telekom otvorio sa gigabajtima)... Mana mu je to, plus ne može cloud da radi... Na v 1.1 kaže vas region kina i cloud radi... samo pomenuti bug "hide nav bar" na v 1.1, mada ko je to još osim mene otkrio... [emoji23] Xposed sa par modula koje koristim ok, lucky patcher ok... Par sitnica iz k settings i ok rom skroz...

Taj Cloud samo smeta, kao imamo ga, a u stvari nemamo. Šta, da sinhronixujem samo.kontakte i WiFi dok Cloud podataka i backup ne dozvoljava za Srbiju. Tako da mi ie cloud nebitan ako već Google sinhronuxuje kontakte. Te bagove sa 3G ima, ali valjds je to rešeno u v3. Videćemo. Sve u svemu dobar je za one koji hoće da cackaju oko root, systema i sl. Kad bismo.mogli da iskopamo taj Kangvip rom i ne čekamo bzvze neke likove bilo.bi dobro. Al nikako da se regustrujem na kineskom sajtu.

Cloud... Poruke, kontakte, pozive i WiFi... za kineski vmall, haha *mjau**mjau**mjau* kažem kineski zid udarili kinezi, svojevremeno za p8 lite skinuo tamo sa kineskog kangvip, samo ostaviš komentar, i link se pojavi... Sad ne... Evo ga na p8 lite sa kangvip romom za kinesko tržište idalje radi... Sve, bez buga... Samo fon zgazilo vreme... A ja ti kažem to kuče peruansko sad samo čeka da se nakupi na PayPal-u kinta a da ti rom koji nije zaokružena celina i samo popuje... Pa hoću ja mozda i da platim, ali ne njemu nego lepo piše kad odeš tamo u k settings ima vip settings pa ima PayPal direktno kangvipu, a mezi prodaje m za b... Nego nebitno kad nemamo tetku iz kine... Kao što neki imaju u Americi

Poslednja izmena:
Pa jeste tako, al ipak više cackaju i petljaju od nas, imaju više vremena, pa mi lakše da sačekam skuvan rom nego da sam radim to jedno po jedno. Čim čeka sa v3 ima neka caka ili neki veći bug pa ne ume da reši to.

Pozdrav svima.
Duže vreme pratim ovaj forum a posebno ovu temu jer koristim P10 Lite nekoliko meseci.
Utisci su veoma pozitivni. Telefon nije nikada zakočio niti bilo šta slično. Prosto, nema mane osim što bi glavna kamera mogla biti možda malo bolja. Ali za ovaj cenovni rang telefona je sjajna realno :)

Pitanjce.
Šta mislite o telefonu P Smart takođe od Huawei proizvođača?
Sada je u maloprodaji 30K, dok je P10 Lite pao na 26K din.

I kreće beta Emui 8 ;-)
5585464e08e32578bf450a1ec6d48fff.jpg

A kako mi obicni smrtnici da se prijavimo za beta? [emoji848]

Sent from my 3310

Ako hoćete obe kartice u 4g, flešujte lokaciju oeminfo / cmcc i onda ide rom TL10C01B... Ne koristim 2 kartice pa zato kažem kome treba.... Radi provereno, probao samo... Ima i rom i oeminfo na 4 pi di ej...

Ovo na ffinderu. Nije isključeno i da je zvanična verzija. Ovu će svi dobiti. Kineska beta je bila b320 i dobili su rollback. Znaci ovo bi mogla da bude regularna.

Juce uradjen update u VIP na 185. Napredujemo :D

Alexxx, nema neka fora da se prijavimo? Nasao na FF, ali ne prolazi autorizaciju.

Sent from my 3310

Kul, javljaj kad nesto bude. Ovde pratim sta se desava, na xda retko idem, a ostale sajtove nit znam. [emoji41] xda mama

Sent from my 3310

I ja sam bio u Vip_u... valjda C738... dok nisam presao na C432 dual sim.... juce sam upravo azurirao na B206... [emoji106]

9b980f27539b45037a831020d95b5f04.jpg

Huawei P10 Lite

Oooo da... 4x480 i 4x1805 MHz
9eda48de5f72b763aa48a7d05cc01179.jpg

Huawei P10 Lite

Poslednja izmena:
Ma kakvi taj rom moj telefon nece videti. Instaliram trenutno Elemental v3.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja sam pre neki dan kad sam update na B203 uradio proverio, radila su na 1400, medjutim sad na 1800. [emoji848]

Sent from my 3310

Ma ima baterije dovoljno za ceo dan opusteno... neka radi na 1.8... [emoji16]

Huawei P10 Lite

Instalirah, al ima bugova. Radi patch pa ce sutra to ispraviti. Nece ni da podigne sistem pa mi je poslao boot.img te nekako uspeh. Radi bolje od prethodnih, ali jos neke opcije u podesavanjima da popravi..Inace 4G, Nfc rade. Procesori su ok, za razliku od 204, 206.
0b6d1fade8b54b7c330ded0912e05665.jpg

Sad ga ima Elemental v3 na Xda sa patchom. Sve radi super za sada. I nije losa ova kamera za Mate 10 lite sa Ar lence [emoji846]
9f4e0cd67ddea3c9217e806ad9880760.jpg

Vrh Dno