Ja sam koristio duze vreme LIV Aquafilter (vodeni) i on stvarno usisava ko zmaj, tu nema greske. Ali sam odlepio zbog tog naknadnog ciscenja, jednostavo osetio sam da robujem usisivacu. Kod mene je to pranje znalo da potraje, a par puta sam napravio i poprilicnu svinjariju kad se sve prosulo okolo. Ostavio sam ga za usisavanje kola i za veliko spremanje povremeno.
Onda sam imao neki LG sa posudom..ali tu me nerviralo sto stalno prljavstina ulazi izmedju posude i plastike, stalno je nesto krckalo i gadilo mi se. Jednostavno nije bilo dobro nesto reseno.
Onda sam pre godinu dana kupio ovaj jednostavni Hoover i zadovoljan sam.
https://www.winwin.rs/usisivac-hoover-thunder-ts70-ts2s-700w-sivi-6786622.html
Ono sto meni odgovara je sledece:
-Lagan i jednostavan za upotrebu
-A klasa izlaznog vazduha, Hepa filter zadrzava najsitnije cestice.
- PERIVI Hepa filter..znaci jeftinije odrzavanje, ne mora se kupiti novi
- Kese su mi ok...zamenim ih i bacim staru..cisto je i higijenski. Kupujem neke "home made" od mikrofibera, a lik mi rece da moze da napravi i Hepa kesu od materijala za Kirby. Povoljna cena.
- 5 godina garancije
- Sve u svemu, ja konacno zadovoljan. Usisavanje brzo i instant
Btw. Ko ima ljubimce ili problem sa alergijama preporuka za neki Precistac vazduha (air purifier). Moj je neki Sinclair (Gree kopija), ima hepa/himop i ugljeni filter i kosta oko 30k. Kod mene bas radi posao. Mnogo manje prasine, dlaka i alergena u stanu otkad ga koristimo. Hteo sam prvo Daikin, ali je cena jaca.