Šta je novo?

FIFA 18

E tog Thiaga nisam imao jer nisam imao para. Obični je bio odličam. Ali ikona je ikona a del pjero je del pjero. Kakav god je thiago, del pjero je bolji. Ako ipak odlučiš da kupiš Thiaga i prodaš del pjera onda barem kupi IF Hummelsa i MOTM Alabu za kusur.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ma teško ću se odluciti za prodaju Del Pjera, jer razbija, ali mi pada na pamet da odradim SBC Thiaga 91, i razmišljam ima tih 18 pekova, možda i bude neki povraćaj uloženog novca. Ali opet bojim se to sto je mnogo spor Thiago i ima malo lošiji šut, dok je Del Pjero savršen. Ne mogu obojica da igraju i to je problem. Alabu ne znam gde bih koristio, a neću imati onda levog beka. Videću i za Hummelsa. Kažeš da je dobar? Za sada Ginter, a za posle ćemo videti.

IF Hummels (ali onaj 91) je odličan dok je obični katastrofa. Lewandowski je tu najbolji od svih njih. Šutevi sa 20 do 30m. Od 4, 3 ulaze. Ako ide u gol onda je gol i tu nema greške i on mi najviše fali.

Evo i ekipe.
Umjesto Batshuayia i Jamesa koji mi nisu ostavili neki dojam uletili su Lewandowski i Thiago.
Od 7 tekmi koje sam odigrao, 6 pobjeda i 1 loss protiv all icon i toty ekipe, makar i tu su se odlicno drzali. Mogu samo reci pravo osvjezenje i gust za igrati. Neusporedivo jaci, pogotovo fizicki od dosadasnjih engleza.

Sad imam nekih 130-150k na raspolaganju, plus prodaja od WL packova.
Imate kakav savjet gdje nadograditi? Golman mi se cini kao logican izbor makar mi je Fahrmann skinuo cuda u ovim tekmama.
Kakav je IF Boateng naspram obicnog? Velika razlika? Ili eventualno Gintera zamijeniti?
Ne znam ni sam, stvarno igraju odlicno.
fa57d28f72f3e7aaac82190077929d7e.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sad ste i mene zaintrigarali sa tim Nemcima, imam obicnog Boatenga, Vidala i Alabu. Moram samo da izracunam koliko bih imao koina na raspolaganjau kad bih rasprodao ovo engleza sto imam. Meni je i sad generalno najjaci deo tima Bakernov trio

Zoki koga bi preporucio umesto del piera na cam posto ga nemam a probao bih tu formaciju koju igras. Za nemce sam kratak nekih 200k pma da ostavim slabiji engleski fitness squad pa cunsklupljati, valja promena.
Inace son if 86 je fantastican, 18 utakmica online, 18 golova i 8 asistencija, uvek na oravom kestu, nerealno

Zoki koga bi preporucio umesto del piera na cam posto ga nemam a probao bih tu formaciju koju igras. Za nemce sam kratak nekih 200k pma da ostavim slabiji engleski fitness squad pa cunsklupljati, valja promena.
Inace son if 86 je fantastican, 18 utakmica online, 18 golova i 8 asistencija, uvek na oravom kestu, nerealno

Na CAM. IF kruse, james ilj thiago pa biraj ili si pitao za engleze

Poslednja izmena:
Evo i ekipe.
Umjesto Batshuayia i Jamesa koji mi nisu ostavili neki dojam uletili su Lewandowski i Thiago.
Od 7 tekmi koje sam odigrao, 6 pobjeda i 1 loss protiv all icon i toty ekipe, makar i tu su se odlicno drzali. Mogu samo reci pravo osvjezenje i gust za igrati. Neusporedivo jaci, pogotovo fizicki od dosadasnjih engleza.

Sad imam nekih 130-150k na raspolaganju, plus prodaja od WL packova.
Imate kakav savjet gdje nadograditi? Golman mi se cini kao logican izbor makar mi je Fahrmann skinuo cuda u ovim tekmama.
Kakav je IF Boateng naspram obicnog? Velika razlika? Ili eventualno Gintera zamijeniti?
Ne znam ni sam, stvarno igraju odlicno.
fa57d28f72f3e7aaac82190077929d7e.jpg

If Boateng je daleko bolji od običnog i IF Hummels 91 je daleko bolji od Gintera

Na CAM. IF kruse, james ilj thiago pa biraj ili si pitao za engleze

Hvala goxy.
Za nemce pitam jer bih presao posto od starta igram sa englezima a zadrzao bi b tim njihov kao fitness.
Imacu oko 450k pa pravim kombinatoriku koga uzeti pored vidala, alabe i boatenga koje vec imam.

Poslednja izmena:
Konačno ga imam
a362a81c661c62ad0927412174f7db45.jpg

Evo ja odradi Thiaga. Ako te ne smara odradi njega. Nisam ga još probao, kasno mi je. Probaj i James Rodrigeza na CAM, sada je izašao i Sif 88.
b4ee9ad34a17db3ac1e382f16c5f37bf.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koji šokovi sa kvalifikacijama za wl, udjoh iz druge, u finalu mi pao tim sa bukvalno svim toty igracim plus maradona.
Dobio na produzetke, sad kad pomislim da sam se poradovao za stresan vikend..
Nekako mi zao da rasprodam ove engleze sad a vec kupio pola nemackog tima.

Sutra ću i ja malo WL da igram. Nisam imao vremena proteklih nedelja. Malo sam korigovao tim. Doveo ovog Alabu if i konačno da probam Hummelsa 91.
36d3c4878fc947dd87e2cfb26b219c36.jpg

Inače, uzeo sam bio MOTM Robena, koja prevara od igrača. Probao sam ga na 8 utakmica, UŽAS! Ima tu levu nogu kada se namesti, ostalo 0. Spor, neagilan, slabasan, bez snage, daha eksplozivnosti...Prodao ga odmah. Coman je fantastičan, daje golove, asistira. Menja tok utakmice u svakom trenutku. Srećom ga nisam prodao. E sada, nemam više Del Pjera, igram sa Tijagom, oseća se nedostatak. Brzina i šut. Dok dodavanja su fantastična kod Tijaga, takva nisam video do sada. Videćemo ovaj vikend kako ova ekipa izgleda na terenu. Ukoliko nije dobro, vraćam se na staru ekipu ali samo Reusom ili Hadzijem 91 na CAM-u, a onda nažalost moram prodati Alabu IF i Hummelsa 91 SIF.

Heh, meni je i obican Roben bio uzasan, a ovaj je jedva malo unapredjen. Mislim da ce ti ADP nedostajati, svi kazu da je gamechanger ikona.

Najavljuju za sutra la liga SBC, i sledece nedelje Pele, produzili su i base icon SBC, i to je to do TOTS-a.

Poslednja izmena:
Valja li sad juriti silver kartice iz la lige za trgovinu?

Heh, meni je i obican Roben bio uzasan, a ovaj je jedva malo unapredjen. Mislim da ce ti ADP nedostajati, svi kazu da je gamechanger ikona.

Najavljuju za sutra la liga SBC, i sledece nedelje Pele, produzili su i base icon SBC, i to je to do TOTS-a.

Lazem sebe da mi ne nedostaje, danas i sutra cu videti kako se ponasa ovaj tim u WL.
Ukoliko ne ide, dovescu ili Hadzija Prime ili Reusa Birthday, umesto Thiaga.
Sta mislis, koga pre od ove dvojice?

Prvi put se oprobah u ovom mass bidingu posto sam naleteo na stari padawanov sta i kako pa me je zaintrigiralo. Krajnje je zarazno, pogotovo sto moze lepo i preko aplikacije da se radi. Zaradio sam od sinoc nekih 10k a jos imam aktivnih 20ak transfera. Ide se na sigurno i ne moze se biti u minusu, samo treba biti strpljiv i naci prave igrace.
Cak sam sebi nasao i farmana za 7k a ide na 9.5

Svaka ti cast ako uspes sada nesto sa mass bidovanjem, ja sam odavno batalio, jos u decembru, jer jednostavno nema toliko packova i itema na trzistu. U prva dva-tri meseca zaradio sam skoro sve coine koje imam i sada.

Ukoliko ne ide, dovescu ili Hadzija Prime ili Reusa Birthday, umesto Thiaga.
Sta mislis, koga pre od ove dvojice?

Uh, ne znam. Reus ima strasne statistike, ali Hagi je ipak ikona. Mozda ipak Hagi...

Poslednja izmena:
Svaka ti cast ako uspes sada nesto sa mass bidovanjem, ja sam odavno batalio, jos u decembru, jer jednostavno nema toliko packova i itema na trzistu. U prva dva-tri meseca zaradio sam skoro sve coine koje imam i sada.

Uh, ne znam. Reus ima strasne statistike, ali Hagi je ipak ikona. Mozda ipak Hagi...
Nije sad to neka kolicina koina ali se dodje do ugraca koje juris relativno lako a brzo se prodaju po nekoj donjoj granici regularne cene, i tako u krug par igraca. Po igracu sam dobar 200-300 koina, za neke 400. Bitno je da sam u plusi 🙂
Kad popizdim izmesju wl tekmi malo bidujem. Ma zezanje svakako

Kada vidim u WL timove sa Marsijalom, Wilsonom, Lozanom, Mbapeom, Alesandrinijem...smuci mi se život. Kako tim ljudima pričinjava zadovoljstvo da igraju iskljucivo sa bag igračima? Pa ja ne primam takve golove od Ronalda i ostalih ikona, kao sto je slučaj sa tim polu igračima. Ovo je ko zna koja utakmica po redu koja se ovako završava! Na ovoj utakmici je ovaj još i šutnuo 5 puta u okvir gola.
d38fe33e4227ae12a3eedf1e0c28bd7e.jpg

Uf koliko se i ja nerviram isto oko toga. Akor mi 5 3 trenutno, tri poraza od takvih ekipica, bio sam na ivici pucanja

Au koliko zmaci ikona u timu, ovaj larson ubija. Trenutno sam na 9-4 sto zaiata nisam ocekivao posto nisam igrao wl sigurno mesec i po.

Da, moras imati jednu-dve ikone u timu.

I meni je muka od meta timova, srecom WL ne igram vec duze vreme, pa mi je svejedno. A utakmice sa ovakvim skorom, na zalost, nisu retke... Kada bi FIFA odbacila te skripte, bila bi to odlicna igra, cak i sa ovako tromim gameplay-em.

Zaista mi nije jasno cemu te skripte, bilo bi mnoooogo zanimljivije. Tacno vidim momentum kad krene ili meni ili njemu da navlaci. Vidim da i poznatiji strimeri ***** i zesce pljuju igru. Bas nema potrebe. Ne nerviram se kad me neko dobije zasluzeno jer se vidi da je bolji ali kad krene dar mar ubio bih nekog. Nervira me sto i kad dobijem dobro istroosim zivce jer ne mogu ljudski da sacuvam rezultat posto se u timu odjednom samonuju paraplegicari

Da. Ja vidim posle prvih 10-15 minuta kako će priča da se odvija. Ne možeš pas jedan da spojiš ili kreces da pogadjas stative i prečke.

[emoji23] to je to. Ovog nikansamndosta puta gledao, koliko se puta iznervirao, ali ovo za autogol a da nije ni drzao dzojstik sam oplakao, poenta svega [emoji16]

Tako je. To je otprilike to. Neko luduje tako, neko ovako, neko onako... A šta su uradili sa ovim dresovima u WL. Glupost je da ti biraš dres protivniku koji ti samo vidiš. Skroz Bzv.

Posle mesec dana od kako sam resio da preskocim WL u martu vidim koliki je napor bio odigrati skoro svaku WL do kraja. Robovanje igri sa 40 utakmica u toku vikenda zarad, slobodno mogu reci, uzasnih nagrada je katastrofa. WL bi imala smisla kada bi uveli neki sistem zagarantovanih nagrada sto se nikad nece desiti. Secam se kako sam se mucio u januaru, uzeo elite 1 monthly da bih na kraju izvukao prokletog Brahimija. Neopisivo gadan osecaj.

Dodatno me je odvuklo i to da vec dva meseca nisu izbacili bilo kakav league sbc, a ja sam spremio spansku ligu pre 200 godina i tu zarobio veliku kolicinu coinsa. Jedino sto me jos drzi je neki world cup content koji ce nadam se izbaciti, ali kako su krenuli sa promo promasajima tesko nam se pise. 🙂

Ja sam trenutno, na pauzi od pola meseca, i mislim da će još dugo trajati ta pauza.
Sve što si rekao za WL, to isto i mene odbija, i zato sam presekao, i odustao.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno