Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

^Ako serijski broj počinje sa AX12, ne mora ni da testira - garant je faličan :)
Pozdrav

Poslednja izmena:
Ljudi imam problem sa H96 Pro+.
Do malopre radio sve kako treba.
Sad mi ne dozvoljava da upalim WiFi.
Kada ga upalim sam se ugasi.
Rasio factory reset i nista..
Da li je neko imao sličnih problema.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Možda ti je uključen mrežni kabl?
To se obično dešava kad su uključene obe mreže, moraš jednu da isključis da bi drugu uključio.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

A kad uključis kabl jel radi kako treba preko kabla?

Preko kabla radi normalno.
Samo dropuje wifi kada ga stavim ba On posle. 10ak sekundi se isključi.

Ocigledno ne moze da se nakaci.
Ruter si proverio i iskljucio iz price?

neko je ranije pitao za hotspot a to sam upravo sad probao, ima to podesavanje pod droid settings.
Znaci net dolazi preko kabla i preko hotspota se siri dalje jedino sto pod band imate samo 2.4ghz ne mozete da izaberete 5ghz, cak je i signal iznenadjujuce dobar, tako da taj hotspot moze da posluzi za neke stvari.

@markony
probaj hotspot cisto da vidis kako radi wifi, posto kada ne radi wifi to obicno znaci da nije dobar rom ubacen.
jel si koristio wifi na tom boxu?

Ljudi imam problem sa H96 Pro+.
Do malopre radio sve kako treba.
Sad mi ne dozvoljava da upalim WiFi.
Kada ga upalim sam se ugasi.
Rasio factory reset i nista..
Da li je neko imao sličnih problema.

Isti problem sam imao sa Rockchip boksom (rk3328). Samo što kod mene nikada nije ni radio, od početka isto kao tebi gasi wi-fi posle par sekundi.

Wifi radi na telefonu, tabletu, laptopu. Samo na boxu ne.
Sad sam malo guglao i video da imaju pojedinci iste probleme kao i da ima neki fix.
E sad moram da rootujem uređaj.
Da li ce kingo root da odradi stvar?

pa box je vec rutovan..
Nisi napisao da li je ikad radio wifi ili nije?

Rootchecker kaze da nije rootovan.
Napisao sam..
Radio je wifi normalno do malopre..
I odjednom u korišćenju boxa stade wifi.. Bio sam na yt i od jednom bam.. I vise se ne uključi.

Imam problem sa box-om i usb tastaturicom - kad se box ugasi (direktno daljinskim, preko hdmi cec ili izvlacenjem iz struje), pa ponovo upali - tastaturica NE reaguje. Tek kad se ponovo izvadi i vrati USB proradi.

Net je zakacen preko LAN-a, wifi ugasen, nema razlike kad se upali. HDMI CEC sam popalio sta je moglo, ali ne vidim razliku ni kad se ugasi, korisno mi je zbog power dugmeta. USB ne vidim nikakava podesenja nigde u opcijama?

Sve je radilo sa istim podesenjima nedeljama OK.

Planiram da uzmem x96 mini 2GB 16GB, bitno mi je samo kakav je wifi streaming, da li neko ima iskustva? Modem je udaljen nekih 2-3m. Ili ako imate neki predlog za bolji android box za slicnu cenu..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ova akcija na Ali-ju je opet njihova standardna? :)
Gledah neki 905 pre mesecak dana i bili su od 27-35$. Sad na akciji vidim da su 35-40$ :)
Koja bi bila neka realna cena za 912? Posto njih uopste nisam pratio. Da li je ok 50-55 $?

Razmisljam da se ponovim a nije mi bas neophodno posto imam vec android stick(matori doduse, ali jos uvek radi bez gasenja iako ga je vreme pregazilo). Razlika izmedju 905 i 912 nije sad velika
Gledam modele od 2/16 GB posto bi se iskljucivo koristio za youtube, eon i filmovi sa USB/exHDD

s912 2/16 je oko 55$ T95 ili neki od tanix-a
s912 3/32 je 80+$ njemu cena ne pada i stvarno je velika razlika
s905x 2/16 je oko 45$

s912 3/32 Beelink GT1 ultimate i dalje je cena na nekoj akciji €60.28
Mada, kao što Roberto Jorge reče 2GB RAM-a je sasvim zadovoljavajuće, jedino ako modeli sa 3GB nisu na nekoj od akcija pa su približno cenom modelima sa 2GB.

Mene zasvrbeli prsti na AliExpress rasprodaji, pa sam naručio Mi Box. Planiram da ga koristim kao prenosivi plejer kad zatreba, delovao mi je kao najjednostavnije plug'n'play rešenje.

Ja box redovno nosim sa sobom na putovanje.

Da li je neko uspeo da poveže xbox/speedlink kontroler i da odigra neku igricu sa boxom. Znam da ima posebni džojstici ali ne daju mi se pare,više me zanima kako radi.
Našao sam neke segine igrice ,pokrene mortal kombat ali je ovako bezkoristan

Samo se software nesto potikao skinuo stock i reinstalirao i sve normalno.. I sad je rooted.

PS imam jedan višak stigao iz kine.
Ko je zainteresovan neka kaze. Možemo da se dogovorimo za cenu

Na Aliju nije jeftinije sigurno od 73$
Alfawise h96pro+ je 79.99$ pa ispada beelink jeftiniji. Nema boxova 3/32 ispod 80$

Samo bi valjalo proveriti koja je serija GT1 jer ako je AX to nije dobro.

Poslednja izmena:
@bakara, koja je tvoja preporuka za box? i da li mozda sacekati neki period jer se ocekuje snizenje ili jok?

Malo jeste pojeftiniti ali cene su i dalje značajno veće nego pre 6 meseci kada se s912 3/32 kupovao za 65$ dok su jeftiniji boxovi zadržali iste cene.

Jedino da kažem što se unormalilo su s912 2/16 boxovi koji mogu da se nađu već za 50$ (t95 na primer)

Na Aliju nije jeftinije sigurno od 73$
Alfawise h96pro+ je 79.99$ pa ispada beelink jeftiniji. Nema boxova 3/32 ispod 80$

Samo bi valjalo proveriti koja je serija GT1 jer ako je AX to nije dobro.

Kad stigne javljam koja je serija.
Iskreno, nadam se da su do sad rasprodali tu problematičnu seriju.

E, sad, ako mi baš zapadne ta serija - neće biti smak sveta. I onako prvenstvena namena će biti KODI/quasar kombinacija (već tražim dobru mikro sd karticu od 32 ili 64 GB) i IPTV bilo kroz kodi, bilo kroz samostalnu apk od A. Sofronova.
Može li preporuka za dobar air-mouse sa žiroskopom?

Malo jeste pojeftiniti ali cene su i dalje značajno veće nego pre 6 meseci kada se s912 3/32 kupovao za 65$ dok su jeftiniji boxovi zadržali iste cene.

Jedino da kažem što se unormalilo su s912 2/16 boxovi koji mogu da se nađu već za 50$ (t95 na primer)

na Aliju sada daju 7$ neki kupon. moze s912 2/16 da izadje do 40-tak $

Vrh Dno