Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Journey i Gravity rush - jesu li vec bile uz PS+ i kakve su sanse da se ponove? Da ne bacam novac bzv..

I da li je DLC za Bloodborne dobar (obavezan) ili ne?

Thx

i kakve su sanse da se ponove?

I da li je DLC za Bloodborne dobar (obavezan) ili ne?

- Da bacimo pasulj pa da vidimo 😀

- Dobar je i po meni jeste obavezan

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nabavio matori TV za vikendicu od 55" pa ga ja koristim dok ga ne odnese... Philips-ov UHD. Upalih Fifu na kratko, sva podešavanja na auto i slika na momente užas. Tj kad dodajem loptu ostaje trag, sve bude nekako neostro i blurry. Takodje izgleda kao da kasne malo komande sto mi se pre nije dešavalo.

Ima li neko ideju u čemu je fora? Dal treba menjati rezoluciju na PS4 kod video settings?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ghosting tj veliki ti je input lag na tom TV-u.

Probaj da uključiš (ako ima) Game Mode na TV-u.

Igrao neko Ni No Kuni na PS3 ? Kontam i ovaj nov je slican. Po art-style-u mi deluje primamljivo ali ne znam o cemu se radi.. iko ceka naslov ?

Moze li neko ukratko da sastavi listu igara sa PS3-jke -> "must play".

Stigao PSNow u AT i daju 7 dana test gratis (15e mesecno posle). Ono sto mi pada na pamet je: RDR, GoW 1-3, MGS kolekcija (ako je ima?)...

Moze li neko ukratko da sastavi listu igara sa PS3-jke -> "must play".

Stigao PSNow u AT i daju 7 dana test gratis (15e mesecno posle). Ono sto mi pada na pamet je: RDR, GoW 1-3, MGS kolekcija (ako je ima?)...

Demons Souls
Uncharted 2,3
Killzone 2
Metal gear 4
GoW 3
Ne mogu više da se setim da me ubiješ.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Thx. 🙂

Ali da nisu u pitanju naslovi koji imaju remaster na 4rci... 😉

Sony krajem meseca gasi servere za Killzone 2/3, tako da to vrlo lako može biti signal da će biti remastera. Za DS se šuška da će remaster odraditi ekipa koja je radila Shadow Colossus, i tu su serveri ugašeni pre mesec dana.

Ako odrade remaster za KZ2 i 3 preorder kao kuća!

Sent from my D6603 using Tapatalk

Iskoristio sam ps plus 2 dana trial kad je bila bozicna akcija na psn store da prodjem jeftinije sa igrama..i sad bih hteo opet da pazarim nekoliko igara sa nedeljne akcije, mislio sam da napravim novi account i da sa svog glavnog accounta pazarim, posto znam da ako jedan account ako je primary ima ps plus, da i ostali accounti imaju, ali sam nasao da to samo vazi za online igranje ne i za popuste..jel znate za neku caku gde bih mogao da ostvarim ps plus popust..ne uzima mi se ps plus 60 dolara je (us account sam), bar da izleti 40 dolara popust na amazonu kao zimus..

Nema cake, jedino da uzmeš mesečnu pretplatu i da iskoristiš popust.

Nabavio matori TV za vikendicu od 55" pa ga ja koristim dok ga ne odnese... Philips-ov UHD. Upalih Fifu na kratko, sva podešavanja na auto i slika na momente užas. Tj kad dodajem loptu ostaje trag, sve bude nekako neostro i blurry. Takodje izgleda kao da kasne malo komande sto mi se pre nije dešavalo.

Ima li neko ideju u čemu je fora? Dal treba menjati rezoluciju na PS4 kod video settings?

1. Picture > advanced > game or computer > OFF
2. picture > advanced > motion > MAXIMUM
To "motion" se pojavi samo kada je game mod off.

1. Picture > advanced > game or computer > OFF
2. picture > advanced > motion > MAXIMUM
To "motion" se pojavi samo kada je game mod off.

Super, hvala... bas cu sad da probam. 🙂
Ovo je samo privremeni TV, svakako ovaj ide u vikendicu a gledacu sebi da uzmem Sony.

Ako neko ima 3 minuta vremena da izdvoji da mi pomogne da porazim onog Micolash, Host of the nightmare u Bloodbornu neka mi se javi na PM, bio bih zahvalan.
Zvonim sa onim zvoncetom da neko dodje i pomogne mi, al nista.
Tri dana vec igram taj deo, ali ne mogu mu nista.

Mislim da sam se jako lose upgradeovao kroz celu igru i sad sam nemocan.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Gledaj uvek budzis staminu da je imas dosta da mozes da radis combo a i da mozes da izbegavas njegove udarce, onda budzis hp da je imas dosta i sada vec koja oruzija ces preferirati tipa dex ili str pa to budzis. Uostalom pogledaj malo youtube nije greota pa da vidis koja su najbolja oruzija i koji su najbolji bildovi pa se na osnovi tih nekih informacija ti sam posle budzi.

Cisto pogledas malo da znas u kojem pravcu da se kreces.

Ma, sto je najgore, HP i staminu sam i previse apgrejdovao i zapostavio oruzje na neki nacin.

Ali nikako nisam skontao fore oko oruzja. Meni se cinilo da su svi maltene isti. Pa sam se fokusirao na apgrejd one pocetne sekire. Desnu ruku nisam menjao, nisam video neku svrhu. Imam attack physical oko 300 i nesto, deluje mi da je ok to i da sa drugim weaponima ne bi dobio vise.
A u levu ruku sam imao neki ekstra top ili sta vec, ali greskom sam ga prodao, a bio je ekstra. Sad imam neku glupavu pistoljcinu, a para nemam vise.

Greska mi je sto nisam uzeo oruzje sa "boltom" odnosno onim munjama. Recimo to oruzje mi bas treba za ovog bossa. A ja cak i da ga kupim, nije dovoljno apgrejdovano da mu dovoljno naudim.

Doduse, ovo je valjda predzadnji boss, a sto je najgore, vrv je i najlaksi u igri. Do pola mu skinem bez primljenog udarca, posle on ode u neki drugi hodnik ,baca neke munje koje ne mogu da izbegnem i tu me ubije svaki put. Vec 3 dana 😀

Pazi jedno je kada dizes skilove ali posebno mozes jos oruzija da budzis da bude +1 i tako sve do +10 sto je najjace, onda ako se ne varam mozes neke orbove ili vec sta da mu stavljas u socete.

Ja nisam igrao/krenuo da prelazim jos Bloodborne ali dosta znam iz price sto mi je kolega govorio i sto sam kod njega malo picio ali zato sam Dark Souls 1 i 3 presao uzduz i popreko.

Ono sto znam jos da ni pistolj nije los jer bukvalno mozes da pucas u njega kada krene da te napada i da mu tako poremetis njegov napad da bi ti onda u tom trenutku izvrsio svoj napad.

Sto se tice oruzija da li je full nabudzeno ili nije jedina ralzika je sto ces mu kada je nabudzeno vise skidati i manje ce ti vremena trebati da provedes u borbi sa njime a sa time i manja sansa da pogines dok ovako moraces puno vise da ga udaras i da se lecis ako te udari koji put a samim time i borba ce da traje duze pa su greske vrlo moguce i cak da izgubis partiju jer si ostao bez elixira za lecenje ili je uradio neki udarac kojem se nisi nadao i ubijete.

Sve u svemu najbolje je da odmoris koji dan pa kada se lepo smiris i opustis onda pokusas jednom dva puta ili jos bolje ako ti se neko javi da ti pomogne da ga predjes.

Ma, sto je najgore, HP i staminu sam i previse apgrejdovao i zapostavio oruzje na neki nacin.

Ali nikako nisam skontao fore oko oruzja. Meni se cinilo da su svi maltene isti. Pa sam se fokusirao na apgrejd one pocetne sekire. Desnu ruku nisam menjao, nisam video neku svrhu. Imam attack physical oko 300 i nesto, deluje mi da je ok to i da sa drugim weaponima ne bi dobio vise.
A u levu ruku sam imao neki ekstra top ili sta vec, ali greskom sam ga prodao, a bio je ekstra. Sad imam neku glupavu pistoljcinu, a para nemam vise.

Greska mi je sto nisam uzeo oruzje sa "boltom" odnosno onim munjama. Recimo to oruzje mi bas treba za ovog bossa. A ja cak i da ga kupim, nije dovoljno apgrejdovano da mu dovoljno naudim.

Doduse, ovo je valjda predzadnji boss, a sto je najgore, vrv je i najlaksi u igri. Do pola mu skinem bez primljenog udarca, posle on ode u neki drugi hodnik ,baca neke munje koje ne mogu da izbegnem i tu me ubije svaki put. Vec 3 dana 😀

Svako oružje je jedinstveno i zabavno na svoj način, eksperimentiši. A znam šta te muči, baca ti A Call Beyond, koja te ubije iz prve 🙂 Trik je da mu budeš blizu i samo ga mlatiš, prosto mu ne daš da baci tu magiju. Kad si već apgrejdovao staminu, ne bi trebalo biti teško 🙂 Bukvalno me nikad nije ubio, jedan od lakših boseva.

Hmm, grafika je predivna, za igru cemo videti:

Igrao neko Ni No Kuni na PS3 ? Kontam i ovaj nov je slican. Po art-style-u mi deluje primamljivo ali ne znam o cemu se radi.. iko ceka naslov ?

Igram dvojku već 4-5 dana (press) i ne znam šta da mislim, mnogo čudnih elemenata ima, na momente sjajna, a već u sledećem trenutku totalno bzvz. Nisam prvu igrao, ali čitam neke preview-ove gde kažu da je dvica mnogo poboljšana. Kakva je tek ona prva onda, pobogu ... 😀.

Ali zato Attack on Titan 2 - preporuka ako neko od vas planira. Igra je bomba!

^ vezano za AoT 2 - jel to preporuka zbog za nas fanove serije (sa predznanjem koje je potrebno o svetu) ili generalno? :d Sto je najgore bacih pogled vise puta na trejler i deluje mi kao obicna krljacina (nista posebno).
Valjda ide sa godinama da me vise vuku sporije igre sa fabulom i dobrim settingom za (o)pustanje mozga na ispasu... :d

Zavrsih Uncharted LL... kakva igra!
Jedva cekam TLoU 2, nacekacemo se ali sam siguran da će vredeti. Taman do tada obrnuti opet TLoU. 🙂

Igram dvojku već 4-5 dana (press) i ne znam šta da mislim, mnogo čudnih elemenata ima, na momente sjajna, a već u sledećem trenutku totalno bzvz. Nisam prvu igrao, ali čitam neke preview-ove gde kažu da je dvica mnogo poboljšana. Kakva je tek ona prva onda, pobogu ... 😀.

Ali zato Attack on Titan 2 - preporuka ako neko od vas planira. Igra je bomba!
Ja obrnuo prvi deo svojevremeno kada je bio aktuelan na ps3,lepa priča i atmosfera ali mehanika borbe mi je bila smor. Dvojku ni ne planiram da uzmem.

Sent from my D6603 using Tapatalk

^ vezano za AoT 2 - jel to preporuka zbog za nas fanove serije (sa predznanjem koje je potrebno o svetu) ili generalno? :d Sto je najgore bacih pogled vise puta na trejler i deluje mi kao obicna krljacina (nista posebno).
Valjda ide sa godinama da me vise vuku sporije igre sa fabulom i dobrim settingom za (o)pustanje mozga na ispasu... :d

Nije potrebno predznanje, igra prerađuje prvi deo i dodaje ostatak sadržaja koje kec nije obradio. Samo sada se igra iz ugla novog lika, kojeg sam praviš. Combat sistem je prerađen.

A @fain2daniel NNK2 ima sladunjavu pričicu, ali je combat potpuna akcija, skoro kao neki hack&slash.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno