i kakve su sanse da se ponove?
I da li je DLC za Bloodborne dobar (obavezan) ili ne?
Ghosting tj veliki ti je input lag na tom TV-u.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
1. Picture > advanced > game or computer > OFFNabavio matori TV za vikendicu od 55" pa ga ja koristim dok ga ne odnese... Philips-ov UHD. Upalih Fifu na kratko, sva podešavanja na auto i slika na momente užas. Tj kad dodajem loptu ostaje trag, sve bude nekako neostro i blurry. Takodje izgleda kao da kasne malo komande sto mi se pre nije dešavalo.
Ima li neko ideju u čemu je fora? Dal treba menjati rezoluciju na PS4 kod video settings?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
1. Picture > advanced > game or computer > OFF
2. picture > advanced > motion > MAXIMUM
To "motion" se pojavi samo kada je game mod off.
Ma, sto je najgore, HP i staminu sam i previse apgrejdovao i zapostavio oruzje na neki nacin.
Ali nikako nisam skontao fore oko oruzja. Meni se cinilo da su svi maltene isti. Pa sam se fokusirao na apgrejd one pocetne sekire. Desnu ruku nisam menjao, nisam video neku svrhu. Imam attack physical oko 300 i nesto, deluje mi da je ok to i da sa drugim weaponima ne bi dobio vise.
A u levu ruku sam imao neki ekstra top ili sta vec, ali greskom sam ga prodao, a bio je ekstra. Sad imam neku glupavu pistoljcinu, a para nemam vise.
Greska mi je sto nisam uzeo oruzje sa "boltom" odnosno onim munjama. Recimo to oruzje mi bas treba za ovog bossa. A ja cak i da ga kupim, nije dovoljno apgrejdovano da mu dovoljno naudim.
Doduse, ovo je valjda predzadnji boss, a sto je najgore, vrv je i najlaksi u igri. Do pola mu skinem bez primljenog udarca, posle on ode u neki drugi hodnik ,baca neke munje koje ne mogu da izbegnem i tu me ubije svaki put. Vec 3 dana 😀
Igrao neko Ni No Kuni na PS3 ? Kontam i ovaj nov je slican. Po art-style-u mi deluje primamljivo ali ne znam o cemu se radi.. iko ceka naslov ?
Ja obrnuo prvi deo svojevremeno kada je bio aktuelan na ps3,lepa priča i atmosfera ali mehanika borbe mi je bila smor. Dvojku ni ne planiram da uzmem.Igram dvojku već 4-5 dana (press) i ne znam šta da mislim, mnogo čudnih elemenata ima, na momente sjajna, a već u sledećem trenutku totalno bzvz. Nisam prvu igrao, ali čitam neke preview-ove gde kažu da je dvica mnogo poboljšana. Kakva je tek ona prva onda, pobogu ... 😀.
Ali zato Attack on Titan 2 - preporuka ako neko od vas planira. Igra je bomba!
^ vezano za AoT 2 - jel to preporuka zbog za nas fanove serije (sa predznanjem koje je potrebno o svetu) ili generalno? :d Sto je najgore bacih pogled vise puta na trejler i deluje mi kao obicna krljacina (nista posebno).
Valjda ide sa godinama da me vise vuku sporije igre sa fabulom i dobrim settingom za (o)pustanje mozga na ispasu... :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari