Šta je novo?

FIFA 18

Šta uzeti SIF 86 Arnautovića, SIF 84 Wilsona ili možda IF 83 Martiala. Svi su između 70 i 80k a treba mi jedan napadač za rezervu

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

I na kraju uzeh IF 86 LM Mkhtariyana za 69k jer mi se Son stravično umara

Meni je mkhtarian bedan iskreno.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni je mkhtarian bedan iskreno.

Videćemo kakav je na LM. Mogu lepo da ga prodam, i da zaradim 10tak hiljada. Cena ove kartice je oko 80-90 k.

Ni meni se on nije pokazao. Meni po toj levoj Martial već dugo, doduše nisam probao apgrejdovanog. Želja mi je Mane 87 ali je 250k.

Ni meni se on nije pokazao. Meni po toj levoj Martial već dugo, doduše nisam probao apgrejdovanog. Želja mi je Mane 87 ali je 250k.
I meni je Mane želja ali ne znam vredi li prodati SIF 87 Sona i kupiti Manea, mada me istini za volju Son ne zadovoljava a i umara se.

I meni je Mane želja ali ne znam vredi li prodati SIF 87 Sona i kupiti Manea, mada me istini za volju Son ne zadovoljava a i umara se.

Taman htedoh da te pitam jel si zadovoljan SIF Sonom. Nemam pojma uopšte šta da radim sa krilima iz premier lige.
Ja sad prodajem if Jesusa pošto sam napravio Larsona i gledam gde da utrošim 300-400k. Opasno me privlači promena formacije sa CAM i da uzmem De brujnea 91 i još neko fino krilo.

Ja sam izmenjao gomilu krila, ali gomilu. Sada sam trenutno na Sane-u PTG i Willianu PTG. Dugo bio na Sterlingu SIF 87, i levo Mikitarijan if 86, Son SIF 87, Sanchez 89 i Hazardu 90, i najbolje mi se pokazao Sanchez levo, a Sterling desno. Ali sada, kazem igram sa ovim PTG karticama, jer mi je postao mučan market, cene padaju i variraju nenormalno, sigurno sam u gubitku izmedju 500k-1m koinsa. Ostajem do daljnjeg tako.
Igra mi trenutno ne liči ni na šta. A do pre 10 dana je bilo odlično, kako sam izmenjao i izmešao igrače, haos!
Razmisljao sam o Nemcima i Italijanima zbog Sergeja i granitne odbrane, ali...videcemo.

Poslednja izmena:
Evo prodao Mkhtarijana za 83 a kupio ga sinoć za 65.500. Sona prodajem i uzeću Mane levo. Odbrana mi je baš loša jer i van Diyk, a Ake posebno su precenjeni. Ići će tu Vertongen i Otamendi samo da završim sredinu terena. Prodaću i kantea, ipak je Felaini CDM tata.

Btw: Lukaku TOTW 88 je životinja

Evi pojavio se i Valencia IF. 500k. Ne vredi ni 200 a kamoli 500.

Poslednja izmena:
Preporuka za odbranu: Rose-Luiz-Bailly-Valencia. I meni je Felaini nezamenljiv, probao sam Kantea, dobar je ali mi nešto nije to to.
Zoki, isti slučaj i kod mene, nešto izmenjao, istumbao i sad mi kanala a do pre deset dana sve u fulu.

Fellaini, najbolji CDM, ubedljivo. Meni Mustafi SIF 87 i Bailly, igraju štopere, lomio sam se izmedju Mustafija i Vertongena koji mi je igrao par utakmica. Takodje Otamendija sam imao jedno 3 nedelje, onako. Bailly mi je najbolji stoper.
Mustafi za sada, je tu negde, videcemo ubuduce, tek 6-7 utakmica ga koristim.
Edit: Bugi, ne mogu da se povezem, ukocen sam, ne otkrivaju se, spori su, slabi..strava.

Poslednja izmena:
Ja tog Felainija uzimao 3,4 puta, i svaki put brže bolje prodavao.
Meni je užasno los.

Pa izgleda zavisi i od stila igre, definitivno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Visok je on, jak, ali, nekada mu treba večnost da se pomeri, a to me ubija.

Visok je on, jak, ali, nekada mu treba večnost da se pomeri, a to me ubija.

to jeste tačno ali nekako je uvek tu i završi posao. Kante mi leti al nekako nije učinkovit, šta znam.
Zoki, ista priča i meni, najjači tim do sada sam sklepao, tri dana kanal totalni na svim frontovima.

Oduvek se bolje igralo, sa običnim igračima, i običnim timom, nego sa napucanim igračima.
Promenite na obične gold igrace, i krenuće čudo.

Ja sam sa običnim gold timom par puta usao u WL ubedljivim pobedama i skupljao po 10ak pobeda. Kako sam uzeo prvog if igrača ja WL nisam video, sad imam jednu ikonu i 4 if kartice, a sve gore igram 😀
U pravu si totalno.

Prilicno su pale cene. Nadam se da ce Crespo veceras..

Leakovane nove ikone...
406df488f2c2c232f3ecb88dae5a66be.jpg

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Uzeo sam Sanea na levo krilo (bolji je od Sona možda 10%). Uzeo sam Felainija i on je odličan. Treba mu smo prava hemija (ili shadow ili catalyst) i uzeo zlatnog De Geu. Golmana ću da komentarišem nakon 10 tekmi kad mu loyaliti bude zelen. Dok ne rekonstrišem odbranu ja online ne idem. Prodao sam onog Akea (kud me nagovoriste da ga kupim) i stavio baillyja i sad je malo bolje, ali ima tu još posla.

Bedak za zanetija. Ja rasprodao pola tima, napravio hibrid sa trojkom iz bajerna, vidal-boateng-alaba i igraci iz premiera. Uzeo sam if Rashforda malo ispod cene, nahvalise ga.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Unistise me ove cene. Za par dana sam pukao nekih 250k.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trziste je potpuno poremeceno... 83'jke i cetvorke otisli u stratosferu, tako da me je prime Crespo ispao ko svetog petra, a 85 Crespo se prodaje za upola cene. Ne vredi ni da napominjem, da iz Crespo SBC packova nisam izvukao apsolutno nista, cak ni 84... ali... sve to na stranu, dugo se ovo cekalo i doplata me je izasla oko 200k. Mogao sam da ustedim minimum 100k samo da sam uradio SBC kasnije, ali nisam hteo da cekam. :/

Ko je investirao u 83 i 84, taj je sad seik od bruneja u fifi.

Uglavnom:

2jsfma.png

Jel se usudjuje neko da uradi baby icon SBC? 😛

Poslednja izmena:
Završih

3c9a38fbc3bdfeeee6e6ba68d0f5f582.jpg

Baby icon SBC?
Previse rizika je to.
95% sanse da izvuces Overmarsa, Smajhela, Laudrupa..., ili jos gore da dobijes baby veriju ikone, koju vec imas u klubu.

Igrajte draftove ukoliko verujete da mozete stici makar do polufinala. Sa ovim suludim cenama trebali bi da se isplati uz malo srece.

Koliko fenomenalnih kartica u ovom Fut Birthday squadu. Vidim ja da cu za vikend da igram draftove. 🙂

Skoro da je previse dobrih kartica, ne znam prosto kako sada da ih sve uklopim.

Bice svasta od eventova, ceka se sada i EoE Kaka sa 55 pace doduse...

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno