samo mi nije jasno sta mu moze da ode pa da puni duplo sporije?
Pa kad pisem nasima SR, za Koreju mi treba ponesto KR, i uglavnom US koristim inace...@alfaunits Ne razumem zašto bi šaltao bilo šta?
I ja volim cirilicu, jer je taj alfabet jedini true 1:1 char:sound mapping na svetu, ali ljudi moji nije prakticno!
Swiftkey mislim da 3 jezika prati i koriguje istovremeno. Odrekni se jednog srb i eto ga![]()
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Btw, i GBoard prati 3 jezika.Imas li ideju koliko je to mucno za stalno saltovanje?
Korejski mi ne treba toliko puno, pa i nekako... ali ova tri bi morao da saltam stvarno na nekoliko sekundi![]()
Kako ne moras da prebacujes? Moras na SPACE da drzis da bi prebacio na rumunsku, englesku i srpsku, zar ne?
O tome pricam
Ovako osishana latinica, i za sta mora korejski i caoBarem time se mozemo hvalili - ceo narod razume oshishanu latinicu
![]()
Brate kad bi mi neko objasnio kako da ga vratim na build pre oktobarskog mrtvog apdejta..Update brutalan kao i uvek. Evo changelog od oktobra da sumiramo:
Oktobarski - uklao bateriju za 15-20% realnog rada
Decembarski - UI poceo da kove kako i kad zeli.
Martovski - evo sad po 5-6-7 aplikacija freezuje, kad udjem u multitask meni ne da mi da pipnem aplikacije, a kamo li clear all.
Pozitivna stvar od poslednjeg update-a je ta da bateriju nisu jos vise uklali, al' zato dok pisem mail u pola toga ukove i pukne aplikacija.
Sent from my PandaS7Edge
Skini neki raniji rom i flesni preko odinaBrate kad bi mi neko objasnio kako da ga vratim na build pre oktobarskog mrtvog apdejta..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Mnogo cimke, hteo sam da ga na MM vratim i da me ne boli glava uopste, sto ce se desiti cim me jos malo izvervira.Brate kad bi mi neko objasnio kako da ga vratim na build pre oktobarskog mrtvog apdejta..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
S7 ds ne postoji sa garancijom odnosno isti nikada nije ušao legalno u zemlju!
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Moracu.. Samo da iskopam neki takve vrsteSkini neki raniji rom i flesni preko odina
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam i dalje spreman do 300e da dam za S7 DS u odlicnom stanju, koliko i mislim da dam inace za telefon max. uvek. Ali ima trenutno primeraka ispod 300e, ako mislis da ides do NS ili Nisa. Meni oba izgledaju prihvatljivo, ali ja nisam probirljiv da telefon mora biti bez tackiceUkoliko se uzima polovan S7 Dual Sim, kolika je realna vrednost na stanje, starost i posedovanje garantnog lista?
Skines firmware sa sammobile.com, nadjes neki build iz oktobra i ranije i instaliras preko Odina.Brate kad bi mi neko objasnio kako da ga vratim na build pre oktobarskog mrtvog apdejta..
Imaju 26+10 (deset su digrafi, tj. bukvalno duple verzije 10 osnovnih slova0.@alfaunits Tačno ćeš me naterati da instaliram tu korejski layout da vidim o čemu pričaš jel mi se ovde očigledno ne razumemo. Koliko slova imaju koreanci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari